Ποιοι θα εκπέμψουν ψηφιακά στην Αττική

Reaction score
75
Απάντηση: Ποιοι θα εκπέμψουν ψηφιακά στην Αττική

Βρε παιδιά πείτε κανά καλό δεκτη.
Αγόρασα ενα της ac Ryan με διπλό δεκτη ώστε να γράφει στο σκληρό και να μπορω να βλέπω ενα άλλο στη τιβι, αλλά ειναι τόσο αργή η αλλαγη μεταξύ των καναλιών συν τα κρασαρισματα και τις επανεκινισεις που ειναι αδύνατον να δεις τηλεόραση. Ασε που η σύζυγος έχει φάει ήττα 2μερες τώρα.
Δε λεω καλο μηχάνημα στα υπόλοιπα και στη έγγραφη.
Αλλά έχω φρικαρει μιας και πλησιάζει η τελευταία μέρα.

Γι αυτό πείτε ενα καλο δεκτη με φυσιλογικη εναλλαγή καναλιών και με κάποια αξιοπρέπεια.

Φίλε lesarros ίσως κάτι να ξέρειςι?
Βοηθειστε

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.100

Θα σου προτείνω τον Neco HD Box.

Δες κι ένα βιντεάκι με το τι κάνει:

Last edited by a moderator:

Reaction score
0

εγω παντως προχθες που εκανα μια σαρωση στα ψηφιακα δεν μου κατεβασε καποιο καινουργιο καναλι.

Reaction score
75

Φιλε Γιαννη,
Τον εχεις δει να δουλευει?
Ειναι αυτο που ψαχνω?

Reaction score
75

Δυστηχως δεν υπαρχει πια φιλε γιαννη.
Κριμα γιατι ειχε ξεχωριστο tuner και οχι καρτα πανω στη πλακετα.
Καποιος αλλος που να εχει λυσει το προβλημα?
Παρεπιπτοντος μηπως υπαρχει κατι νεοτερο για την pioneer kuro που εχω χωρις mpeg4 ωστε να γλυτωσω τον αποκοδικοποιητη?

Reaction score
68

Καλές περιπτώσεις δεκτών δείχνουν να είναι οι mvision 450t, strong SRT 8105 και thomson THT501.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.100

Δυστηχως δεν υπαρχει πια φιλε γιαννη.
Κριμα γιατι ειχε ξεχωριστο tuner και οχι καρτα πανω στη πλακετα.
Καποιος αλλος που να εχει λυσει το προβλημα?
Παρεπιπτοντος μηπως υπαρχει κατι νεοτερο για την pioneer kuro που εχω χωρις mpeg4 ωστε να γλυτωσω τον αποκοδικοποιητη?
Λυπάμαι που δεν βρήκες τον Neco. Τον έχω, αλλά ποτέ δεν τον χρησιμοποίησα για εγγραφή προγράμματος. Κάνε και μια ερώτηση στον Κατουμά, μήπως έχει αυτός.

Αν όχι, ευαίσθητος δέκτης με τις ίδιες ευκολίες είναι και ο Crypto Redi 215.

Skroutz

Έχω τον 210 χωρίς τις λειτουργίες PVR που ΄με έχει ικανοποιήσει απόλυτα με τη λήψη του.

Όσο για την Pioneer, ο δέκτης της δικής μου 500Α είναι για τα μπάζα. Εξ αιτίας του αγόρασα τους 2 δέκτες που προανέφερα.

Reaction score
114

Φτηνος δεκτης και καλος, απο οτι λεγεται ,περιμενω και την εκτιμηση ενος φιλου που τον πηρε , ειναι ο LIFEVIEW LV6TBOXHD SET TOP DVB-T MPEG4 HD

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=240004211

Reaction score
1.458

Βρε παιδιά πείτε κανά καλό δεκτη.
Αγόρασα ενα της ac Ryan με διπλό δεκτη ώστε να γράφει στο σκληρό και να μπορω να βλέπω ενα άλλο στη τιβι, αλλά ειναι τόσο αργή η αλλαγη μεταξύ των καναλιών συν τα κρασαρισματα και τις επανεκινισεις που ειναι αδύνατον να δεις τηλεόραση. Ασε που η σύζυγος έχει φάει ήττα 2μερες τώρα.
Δε λεω καλο μηχάνημα στα υπόλοιπα και στη έγγραφη.
Αλλά έχω φρικαρει μιας και πλησιάζει η τελευταία μέρα.

Γι αυτό πείτε ενα καλο δεκτη με φυσιλογικη εναλλαγή καναλιών και με κάποια αξιοπρέπεια.

Φίλε lesarros ίσως κάτι να ξέρειςι?
Βοηθειστε
Εγώ φίλε μου χρησιμοποιώ για εγγραφές το LG HR550 που είναι bd player,media player,ψηφιακός δέκτης και δεν έχει κάποιο πρόβλημα.Είναι λίγο ακριβό όμως.Γύρω στα 300 ευρώ

Σε λίγες μέρες ή βδομάδες θα κυκλοφορήσει από την Crystal Audio το AppStreamer TV που θα είναι δικτυακό media player και θα έχει επίσης και 2πλό ψηφιακό tuner pvr με τιμή περίπου 170 ευρώ.Θα είναι μια καλή περίπτωση πιστεύω και αξίζει να περιμένει κανείς.
Ισως το δείξουμε και στο avsite,θα δούμε!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.878

ευαίσθητος δέκτης με τις ίδιες ευκολίες είναι και ο Crypto Redi 215.

Skroutz
Αγόρασα πριν λίγες μέρες τον συγκεκριμένο δέκτη για την TV των γονιών μου ( SONY KDL-46V3000 ). Ο λόγος που τον επέλεξα; Η βιασύνη μου. :145:
Μπήκα σε γνωστό πολυκατάστημα ηλεκτρονικών ειδών και ζήτησα τον πιο γρήγορο δέκτη στην αλλαγή καναλιών που είχαν με έξοδο HDMI. Ο υπάλληλος μου πρότεινε τον Crypto ReDi 215, ήξερε και κάποια τεχνικά που τον ρώτησα για να τον τεστάρω, οπότε δεν έψαξα παραπάνω.

Η εγκατάστασή του ήταν πανεύκολη μέσω ενός λιτού και "λογικού" μενού. Σε λίγα λεπτά είχε βρει όλα τα κανάλια, τον ρύθμισα να στέλνει το σήμα σε 720p (σε παραπάνω είχε χειρότερη εικόνα από αυτήν του scaler της TV) και όλα ήταν ok!

Reaction score
4

Τι εννοείς "χωρίς mpeg4" ? ποιά ακριβώς έχεις? η σειρά KRP έχει απο όλα. Παίζει όλα τα επίγεια ψηφιακά, mpeg2, mpeg4, high definition, γενικά ότι εκπέμπει... Καλή για τα χρονάκια της, ε?

Reaction score
75

Φίλε ΝikosK Η κuro που έχω ειναι η 5090 εάν θυμάμαι καλά και έχει μόνο mpeg2 δυστυχώς .

Φίλε lessaros to LG ειναι γρήγορο στην αλλαγη καναλιών?

Την ίδια ερώτηση και στον xfader θέλω να κανω.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Reaction score
1.458

Το lg μια χαρά είναι δεν έχει πρόβλημα στην αλλαγή καναλιών.
Εχει βγει και το HR825 νεώτερο μοντέλο και με τιμή περίπου στα 280!

Reaction score
75

Φίλε lesarros μάλλον αυτό θα εννοείς,
http://m.lg.com/gr/tv-audio-video/video/LG-blu-ray-HR825T.jsp
Βρήκα και το 925d με διπλό δεκτη.
Τον 825 το έχει στο ελληνικό σάιτ η LG. Το 925 όμως όχι.
Και τα δυο όμως δε τα βρήκα σε κάποιο ιντερνετομαγαζο, οπότε, αφού ξέρεις περιπου τιμη για το 825, δώσε μου κανά λινκ.
Το 550 ειναι παντού εξαντλημενο αλλά τώρα με το 825 η καλύτερα με το 925 έχω αρχίσει και γαργαλιεμαι στη τσέπη.

Reaction score
75

Οκ, βρήκα το 825 σε πλαίσιο και μουλτιραμα.
Το 925 πουθενά.
Μόνο σε γαλλικά ιταλικά και ισπανικά σάιτ.

Reaction score
1

Δεν φαντάζεστε τι έχω ακούσει τις τελευταίες ημέρες από γνωστούς και συγγενείς για τα ψηφιακά. Φώναζα σχεδόν από τα Χριστούγεννα να οργανωθούν. Φυσικά με γράψανε όλοι και τώρα τους φαίνεται δύσκολο να δώσουν €40 και €80 (μερικοί θέλουν δύο δέκτες) για να αγοράσουν δέκτες.

Μέχρι ότι κάποιος έβλεπε ΕΡΤHD σε CRT σε προποτζίδικο και κακώς του προτείνω HD δέκτη που είναι ακριβότερος.

Επίσης μεγάλος καημός πολλών πώς θα βλέπουν Extra 3 (αυτό πριν μάθουμε ότι θα εκπέμψει από Υμηττό). Η λύση που σκέφτηκε ο ενδιαφερόμενος ήταν να γυρίσει τη κεραία του στην Αίγινα (μένει στο Περιστέρι :p).

Kατά τα άλλα ευτυχώς που θα εκπέμψουν όλα από Υμηττό. Πάω να αρχίσω τους συντονισμούς.

Reaction score
0

Φίλε ΝikosK Η κuro που έχω ειναι η 5090 εάν θυμάμαι καλά και έχει μόνο mpeg2 δυστυχώς .

δυστηχως η κuro 5090 δεν εχει mpeg4.
στην κuro 5090Η που κατεχω εκανα προχθες το βραδυ μια σαρωση στα ψηφιακα και δεν μου εμφανισε καποια καινουργια καναλια.
θα κανω και σημερα μια προσπαθεια ειδαλλως παμε για μετα τις διακοπες.

Reaction score
1.458

Οκ, βρήκα το 825 σε πλαίσιο και μουλτιραμα.
Το 925 πουθενά.
Μόνο σε γαλλικά ιταλικά και ισπανικά σάιτ.
Το 825 θα το βρεις από 271 ευρώ εδώ

Το 925 που με ενδιαφέρει κι εμένα,το είχαν προ μηνός στο pixmania,αλλά δεν υπάρχει πλέον.Η τιμή του ήταν τσουχτερή βέβαια,600 ευρώ!Να σημειώσω για το 925 ότι εκτός από το 2πλό tuner,υποστηρίζει σαν media player και Plex!

Reaction score
75

Plex?
Αλήθεια το ακούω για πρώτη φορά.
Θα μου πεις τι ειναι?

Πριν τρεις ώρες πήρα το 825 μετά απο πολύ πρωινό ψάξιμο.
Θα ανοίξω άλλο thread eδω Γιατί έχω ενα προβληματακι

Το 925 απο Σεπτέμβριο και βάλε.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.202
Members
38.539
Νεότερο μέλος
jabe