Ποιον παροχο προτεινετε για Ηλιουπολη??

Reaction score
80
Απάντηση: Ποιον παροχο προτεινετε για Ηλιουπολη??

Αναλογα το dslam, αν εχει πολλους θα εχεις 13+, αν ειναι λιγοι μπορει να δεις και 17

Εγω κοντα στα συνορα με Αργυρουπολη εχω 13+ σταθερα, εχω δει και 16

Reaction score
89
καλημερα παιδες και καλη βδομαδα να εχουμε!!!

Πηγα και πηρα ενα μοντεμ/ρουτερ της netgear το σαββατο θα αρχισω τις δοκιμες να δουμε κατα ποσο βελτιωνετε η κατασταση... Θα του δωσω κανα μηνα και μετα παμε για αλλαγη (εκτος συγκλονιστικου απροοπτου :))) )

Reaction score
89
παντως μια βολτα που περασα σημερα απτον οτε και τους εδωσα τηλεφωνο μου ειπαν οτι η ταχυτητα θα ειναι θεωριτικα γυρω στα 10mbps... οποτε πρακτικα μεταφραζεται σε 7 με 8 περιπου....

και θα πληρωνω για 24 της κανω???? χαχαχαααααααα

και η αναζητηση συνεχιζεται.....

Reaction score
0
γεια χαρα...
εγω ειμαι μεταξυ κεντρικης πλατειας και καναρια και εχω εδω και σχεδον 4 χρονια forthnet full llu. Συγχρονιζα μεχρι τωρα στα 15000 επιανα ταχυτητες γυρω στο 1,6 mb/s... Το καλοκαιρι παντα φευγω για ενα διμηνο... αυτο το καλοκαιρι οταν γυρισα το internet δεν ηταν ιδιο πια (προσθετω και ενα μελοδραματικο τονο :p) πιανω ταχυτητες μεχρι 100kb/s και αυτο απο το απογευμα στις 7 μεχρι τα ξημερωματα... μονο πια τα πρωινα πιανω παλι 1,6 mb/s... αλλα εγω τα πρωινα δε χρησιμοποιω το pc... τεσπα αφου εκανα δηλωση βλαβης, με πηραν μια μερα και μου ειπαν δειτε αν εφτιαξε... και εκεινη την ωρα ειχε συγχρονισει στα 17000 και πηγαινε πετωντας... λεω ενταξει εφτιαξε...

αλλα μετα απο καμια ωρα παλι τα ιδια...

οποτε λεω να αλλαξω και παροχο γιατι εχει μια καλη προσφορα wind tellas (με κινητο μαζι)
βεβαια περιμενω να δω και πως θα παει η συνδεση του απο πανω μου στην hol (μπαινει σε καμια βδομαδα)

1)εχει κανεις το ιδιο προβλημα στην forthnet?
2) πως παει η tellas στην ηλιουπολη?

Reaction score
89
γεια χαρα...
εγω ειμαι μεταξυ κεντρικης πλατειας και καναρια και εχω εδω και σχεδον 4 χρονια forthnet full llu. Συγχρονιζα μεχρι τωρα στα 15000 επιανα ταχυτητες γυρω στο 1,6 mb/s... Το καλοκαιρι παντα φευγω για ενα διμηνο... αυτο το καλοκαιρι οταν γυρισα το internet δεν ηταν ιδιο πια (προσθετω και ενα μελοδραματικο τονο :p) πιανω ταχυτητες μεχρι 100kb/s και αυτο απο το απογευμα στις 7 μεχρι τα ξημερωματα... μονο πια τα πρωινα πιανω παλι 1,6 mb/s... αλλα εγω τα πρωινα δε χρησιμοποιω το pc... τεσπα αφου εκανα δηλωση βλαβης, με πηραν μια μερα και μου ειπαν δειτε αν εφτιαξε... και εκεινη την ωρα ειχε συγχρονισει στα 17000 και πηγαινε πετωντας... λεω ενταξει εφτιαξε...

αλλα μετα απο καμια ωρα παλι τα ιδια...

οποτε λεω να αλλαξω και παροχο γιατι εχει μια καλη προσφορα wind tellas (με κινητο μαζι)
βεβαια περιμενω να δω και πως θα παει η συνδεση του απο πανω μου στην hol (μπαινει σε καμια βδομαδα)

1)εχει κανεις το ιδιο προβλημα στην forthnet?
2) πως παει η tellas στην ηλιουπολη?
2) θες να σου απαντησω εγω πως παει η τελλας στην ηλιουπολη??? μαλλον οχι καλυτερα.....

αν και δε μπορω να πω απο τοτε που αλλαξα μοντεμ / ρουτερ ουτε μια αποσυνδεση δεν εχω ακομα.. τυχαιο???? απο ταχυτητες τωρα αναλογα με τις ορεξεις τους..... θελω να αλλαξω αλλα κ στον οτε που πηγα κ ρωτησα μου ειπαν γυρω στα 10mbps βγαζει για τη περιοχη μου οποτε δε ξερω τωρα για οn ....

Reaction score
10
Εισαι Ηλιουπολη νεαρε και δεν το λες ?

Λοιπον εχω δοκιμασει τους εξης :
με γραμμη ISDN :
- Forthnet που τη παρατησα οταν αρχισε τις διακοπες
- otenet : πολυ υψηλες ταχυτητες σταθερα, αλλα ακριβα

τωρα εχω PSTN και ON : μια χαρα και εκτος αυτου εχουμε και το Σωτηρη.
Αυτη τη στιγμη ειμαι στα 939up / 17343down , το οποιο πολλες φορες περναει και τα 18.
Η συνηθισμενη ταχυτητα download ειναι 1,5 με 1,6.

Reaction score
89
Εισαι Ηλιουπολη νεαρε και δεν το λες ?

Λοιπον εχω δοκιμασει τους εξης :
με γραμμη ISDN :
- Forthnet που τη παρατησα οταν αρχισε τις διακοπες
- otenet : πολυ υψηλες ταχυτητες σταθερα, αλλα ακριβα

τωρα εχω PSTN και ON : μια χαρα και εκτος αυτου εχουμε και το Σωτηρη.
Αυτη τη στιγμη ειμαι στα 939up / 17343down , το οποιο πολλες φορες περναει και τα 18.
Η συνηθισμενη ταχυτητα download ειναι 1,5 με 1,6.
ρεσυ οπποστολη για πε μου...

α) ο σωτηρης ειναι συμφορουμιτης υποθετω κ ειναι στην ον???
β) ηλιουπολη κοντα που ρεσυ για να δουμε ποσο κοντα ειμαστε???

Reaction score
10
ρεσυ οπποστολη για πε μου...

α) ο σωτηρης ειναι συμφορουμιτης υποθετω κ ειναι στην ον???
β) ηλιουπολη κοντα που ρεσυ για να δουμε ποσο κοντα ειμαστε???
α) Σωτηρης = sothoms
ρωτα τον με ποσα θα μπορεσεις να συνδεθεις

β) ειμαι κατω Ηλ. προς τον Αγ.Νικολα ....βλεπε PSA καπου εκει κοντα....να προσεχω το γκριζομαλη και τον θρεμενο νεο...:137:
Αλλα, μονοκατοικια με τη κολωνα εξω απο το σπιτι μου και το καλωδιο κατ ευθειαν μεσα. Εχω λιγακι θορυβο και attenuation, αλλα το download εκει που σου ειπα.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Ποιον παροχο προτεινετε για Ηλιουπολη??

για να δουμε μπας κ δουμε το φως το αληθεινοονννν :137:

Μάλλον θα το δείς! :126:

Στείλε pm στον Σωτήρη και πέστου ότι είσαι μέλος του φόρουμ. Ο Σωτήρης δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση στο εκατομμύριο να σε παραμυθιάσει, θα σου πει με ειλικρίνεια για το ποια ταχύτητα περίπου θα κατεβάζεις με την ΟΝ στην περιοχή σου.

Απο κει και πέρα είναι και θέμα τύχης φίλε μου. Θα πρέπει να συνδεθείς στην ON για να μπορέσει να τσεκάρει ο Σωτήρης τη γραμμή σου, και να δει τι προφίλ θα σου δώσει για να είσαι όσο πιο σταθερός γίνεται (χωρίς συχνές αποσυνδέσεις δηλαδή) με το μέγιστο download ταυτόχρονα.

Και μην ακούς όλες αυτές τις π@π@ριές που γράφουν στο ADSL.gr ότι και καλά το Pirelli που δίνει η ΟΝ «ψήνεται» ντε και καλά από υψηλές θερμοκρασίες, ότι αποσυνδέεται συνέχεια κτλ. :142: Το δικό μου ούτε ψήνεται και πετάει κανονικά! Το μυστικό του, τουλάχιστον στη δική μου γραμμή: κάθε δυο τρεις μέρες όταν ξυπνάω, το κλείνω και το ξανανοίγω για να «ξεμπουκώσει» από τα συγκεντρωμένα errors. Στη δική μου γραμμή τουλάχιστον έχω δει μέχρι και 1,55MB/s με το Pirelli, δηλαδή 12,5Mbps πραγματική ταχύτητα με το NewsLeecher, ενώ αν αφήσω για πολλές μέρες το Pirelli χωρίς να το ανοιγοκλείσω καθόλου, πέφτω σε ταχύτητα μέχρι και το 1,35MB/s. Μόλις όμως το ανοιγοκλείσω, επανέρχεται στη μέγιστη ταχύτητα στο φτερό... :126:

Να ξέρεις ότι δεν εκθειάζω σε καμία περίπτωση την ΟΝ αλλά τον Σωτήρη. Αν δούλευε στον ΟΤΕ, στη Forthnet ή οπουδήποτε αλλού, τα ίδια ακριβώς θα έγραφα!

Reaction score
173
Απάντηση: Re: Ποιον παροχο προτεινετε για Ηλιουπολη??

για να δουμε μπας κ δουμε το φως το αληθεινοονννν :137::137::137:
Μονο μην του πεις τιποτα κακο για το βαζελο. Σε βλεπω να εχεις μονο κινητο :142:

Το εχω ξαναπει οτι η ΟΝ οταν εχει καποιος προβλημα το λυνει. Και αυτο μετραει πολυ για μενα.

Reaction score
0
Απάντηση: Ποιον παροχο προτεινετε για Ηλιουπολη??

Βάλε OTE φίλε γιατί ηλιούπολη όλες οι γραμές είναι απο το 1900 :) Όχι πως με τον ΟΤΕ θα έχεις τρομερές ταχύτητες αλλά σίγουρα θα είσαι καλυτερα!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.753
Members
38.490
Νεότερο μέλος
c01l