Ποιον τελικό για τα Chario Pegasus

Reaction score
4.485
Καλημέρα. Είμαι κάτοχος ενός yamaha rxv 1500 και θέλω να κάνω ένα δικάναλο setup με
τα chario Pegasus.Ποιον τελικό προτείνετε , δεδομένου ότι τα chario θεωρούνται δύσκολα ηχεία?

Sensitivity 90dB SPL normalized to 1m with 2.83Vrms pink noise within IEC 268-13 compliant listening room

Rated Impedance 4Ω
Suggested Ampilfier Rated for 140W/4Ω max Average Power

Να σημειώσω ότι στα ηχεία κατέληξα μετά από πολλές ακροάσεις , αντίστοιχων και για τα γούστα μου είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει!

Reaction score
4.485
Ευχαριστώ για τις προτάσεις αλλά το budget είναι κάπως περιορισμένο.
Είπα να ρίξω χρήμα στα ηχεία , οπότε για τον τελικό λέω να δώσω γύρω στα 500-700.

Αυτός τι λέει?
Rotel RB-1070 High Current 2 Channel Amplifier
Continuous Power Output 2 x 130 watts

Reaction score
50
Πολύ τίμιος. Ρίξε μια ματιά και στο NAD C272, επίσης με καλά ρεύματα στα χρήματα που ζητάει.

Reaction score
283
Απάντηση: Ποιον τελικό για τα Chario Pegasus

φιλε τυχαινει να μενω Μαρουσι να ειμαι φαν των depeche mode και να εχω τα ιδια ηχεια,οντως ειναι καταπληκτικα.Αν τα δοκιμαζε το ΗΧΟΣ θα εβγαζε οff πολλα αλλα ηχεια στη κατηγορια του,τελοσπαντων τα chario pegasus δεν ειναι δυσκολα ηχεια δηλαδη εγω πρωτα τα οδηγησα με alchemist nemesis 2*80w, στα4ΩΜ 100wκαι επαιζε μια χαρα βεβαια θελει κατι παραπανω.τωρα εχω τον unico se.Aυτα στα λεω γιατι ειναι καλυτερα να παρεις λιγοτερα βατ και καλυτερη ποιοτητα διοτι ειναι αποκαλυπτικα τα ηχεια αυτα οσο αφορα τα συνοδα, θα σου προτεινα το unico τον μικρο κοντα στα1000 ευρο ειναι 2*80w και στα 4ΩΜ 2*140w προσπαθησε για κατι παραπανω μια φορα τον παιρνεις.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas