Ποιον AVR με έξοδο pre out;

Reaction score
2.482
Εχω την εντύπωση πως είναι ο Yamaha RX-V777
Νομιζω αυτος δεν έχει διαχείριση μπάσου. Πρεπει να ξεκιναει απο τον 1040 και μετα.
+1 και από μένα.

Έχω τον 3030 ο οποίος έχει μάλιστα και τα sambre ES9016 DAC αντί των ES9006 του 2030/2040 και είναι σαφώς ότι καλύτερο είχα σε AV. Όσον αφορά την μουσική νομίζω ότι χτυπάει άνετα δικάναλους μεσαίας κατηγορίας τιμής. (1000-1200 ευρώ)
Έπαιζα και εγώ με τελικό (τον πούλησα με την προοπτική να πάρω άλλον) αλλά όταν άκουσα τον Yamaha χωρίς τελικό άρχισα να σκέφτομαι αν τελικά αξίζει να πάρω. Με δεδομένο βέβαια ότι δεν παίζω σε τρελές εντάσεις.
Γενικά νομίζω και εγώ ότι η σειρά Aventage είναι η καλύτερη επιλογή
Αν μάλιστα δεν σε ενδιαφέρει το atmos μπορείς να βρεις σε καλή προσφορά και τον 2030 από Γερμανία
Δεν μου λες... Επειδη κι εγω ψηνομουν να αλλάξω τον 2030 με τον 3030 για τα καλυτερα DAC, θες να κάνουμε ένα συγκριτικό μεταξύ τους; Να παρω αγκαλιά τον 2030, να ερθω σπίτι σου, να βαλουμε ακριβως τα ιδια settings με τα δικα σου, να ακουσουμε τις διαφορες;

Reaction score
36
Νομιζω αυτος δεν έχει διαχείριση μπάσου. Πρεπει να ξεκιναει απο τον 1040 και μετα.
Μπορείς να μου πεις τι ακριβώς εννοείς με το "διαχείριση μπάσου"; Ο παλιός μου AV ας πούμε είχε ρυθμιστεί να στέλνει το LFE κανάλι στα front ηχεία γιατί δεν έχω sub. Κάτι τέτοιο;

Reaction score
36
Δεν μου λες... Επειδη κι εγω ψηνομουν να αλλάξω τον 2030 με τον 3030 για τα καλυτερα DAC, θες να κάνουμε ένα συγκριτικό μεταξύ τους; Να παρω αγκαλιά τον 2030, να ερθω σπίτι σου, να βαλουμε ακριβως τα ιδια settings με τα δικα σου, να ακουσουμε τις διαφορες;
Για συγκριτικό (αν υπάρχει κανείς φίλος από Θεσσαλονίκη) είμαι μέσα κι εγώ...

Reaction score
2.482
Μπορείς να μου πεις τι ακριβώς εννοείς με το "διαχείριση μπάσου"; Ο παλιός μου AV ας πούμε είχε ρυθμιστεί να στέλνει το LFE κανάλι στα front ηχεία γιατί δεν έχω sub. Κάτι τέτοιο;
Oχι. Να έχει equalizer για το subwoofer, αυτο εννοώ.

Reaction score
2.207

Ναι, γιατί όχι, να το κανονίσουμε.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis