- Reaction score
- 111.715
κανένας calibrator στο Ηράκλειο Κρήτης για το φίλο Χριστόφορο ξέρει κανένας...???Να βρισκαμε κ καποιον calibrator τωρα να μας δωσει τις ακριβεις ρυθμισεις καλα θα ηταν .. :105:
δεν έχεις παρά να δανειστείς ένα media playerΤο κατεβασα απο torrent σε hd και το ειδα μεσω συνδεσης hdmi υπολογιστη-ενισχυτη-προβολεα.Ο υπολογιστης ειναι 2 ετων κ δεν εχει κ τοσο καλη επεξεργασια.Αναρωτιεμαι αν ενα media player θα βελτιωνε ακομα περισσοτερο την εικονα...Ευχαριστω τον Αντωνη ΖΗΤΕΙΤΑΙ CALIBRATOR
Προσωπικα γιατι ξεπερναει το budget μου...Γιατί δεν κοιτάτε και τον benq w6000?
Ειχες δει και τον Sony και τελικα αποφασισες για τον Epson?Αγορασα τον epson πριν λιγο καιρο λογω καλης τιμης,καλων χαρακτηριστικων και 3ετης εγγυησης.Ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος το μονο που θα ηθελα να ειναι 10% καλυτερο ειναι το frame interpolation οταν ειναι ρυθμισμενο στο medium.Παντως ακομα κ ετσι η ποιοτητα της εικονας ειναι φανταστικη.Ημουν κ εγω αναμεσα σε epson κ sony κ απλα μπορω να σου πω οτι σιγουρα δεν το μετανιωσα καθολου.
Γιατί δεν κοιτάτε και τον benq w6000?
Κοιτάξτε τότε και τον benq w5000, (αυτόν έχω), αν υπάρχει ακόμα.Προσωπικα γιατι ξεπερναει το budget μου...
Το κατέβασες σε Upscale υλικο (οχι οτι καλυτερο μπορείς να έχεις!) οσο για το PC σε σχεση με κάποιο φθηνό media player δεν θα είχε διαφορα!Αντιθετως με τους σωστούς codecs εισαι μια χαρα...Το κατεβασα απο torrent σε hd και το ειδα μεσω συνδεσης hdmi υπολογιστη-ενισχυτη-προβολεα.Ο υπολογιστης ειναι 2 ετων κ δεν εχει κ τοσο καλη επεξεργασια.Αναρωτιεμαι αν ενα media player θα βελτιωνε ακομα περισσοτερο την εικονα...Ευχαριστω τον Αντωνη ΖΗΤΕΙΤΑΙ CALIBRATOR