Ποιον HD projector?

Reaction score
47
Απάντηση: Ποιον HD projector?

Το ιδιο θα σου εστελνα κ εγω με προλαβε ο abcd.Προσωπικα εκανα την αγορα απο το τριτο καταστημα της λιστας επειδη εδρευει στη θεσσαλονικη κ αυτο με γλυτωσε απο μεταφορικα κτλ.Αν σκοπευεις να πληρωσεις με δοσεις τοτε ελεγξε το ποσο που προκυπτει μετα απο τον ιδιο αριθμο δοσεων σε διαφορετικα καταστηματα.Παντως στον συνιστω ανεπιφυλακτα.Το frame interpolation που ανεφερα ως μικροπροβλημα οταν ειναι ρυθμισμενο στο normal δεν το βλεπεις μετα απο 5 λεπτα θεασης ταινιας.Η εικονα του ειναι καταπληκτικη ακομα κ σε προβολες hd ταινιων.Σημερα ειδα τον αρχοντα των δαχτυλιδιων κ πραγματικα δεν εχει καμια σχεση με τις εικονες που μου εδινε η κινηματογραφικη αιθουσα.Οι διαφορες ειναι χαοτικες.Να βρισκαμε κ καποιον calibrator τωρα να μας δωσει τις ακριβεις ρυθμισεις καλα θα ηταν .. :105:

Reaction score
249

Εννοεις το ειδες απο dvd και οχι blu ray - σε υλικο hd πολλοι προβολεις ζοριζονται - αφηνεις να περασει το σημα οπως εχει στον προβολεα ή ο epson κανει επεξεργασια;
Ξερει κανεις τη διαφορα 5000 και 5500 νομιζω ειναι στο τσιπ επεξεργασιας μονο αλλα δεν ξερω αν επηρεαζει την κινηση

Reaction score
0

Να βρισκαμε κ καποιον calibrator τωρα να μας δωσει τις ακριβεις ρυθμισεις καλα θα ηταν .. :105:
κανένας calibrator στο Ηράκλειο Κρήτης για το φίλο Χριστόφορο ξέρει κανένας...???

Reaction score
47

Το κατεβασα απο torrent σε hd και το ειδα μεσω συνδεσης hdmi υπολογιστη-ενισχυτη-προβολεα.Ο υπολογιστης ειναι 2 ετων κ δεν εχει κ τοσο καλη επεξεργασια.Αναρωτιεμαι αν ενα media player θα βελτιωνε ακομα περισσοτερο την εικονα...Ευχαριστω τον Αντωνη ΖΗΤΕΙΤΑΙ CALIBRATOR

Reaction score
0

Το κατεβασα απο torrent σε hd και το ειδα μεσω συνδεσης hdmi υπολογιστη-ενισχυτη-προβολεα.Ο υπολογιστης ειναι 2 ετων κ δεν εχει κ τοσο καλη επεξεργασια.Αναρωτιεμαι αν ενα media player θα βελτιωνε ακομα περισσοτερο την εικονα...Ευχαριστω τον Αντωνη ΖΗΤΕΙΤΑΙ CALIBRATOR
δεν έχεις παρά να δανειστείς ένα media player
και να το διαπιστώσεις. :116:

μάλλον θα έχει διαφορά λέω εγώ.

Reaction score
0

Αγορασα τον epson πριν λιγο καιρο λογω καλης τιμης,καλων χαρακτηριστικων και 3ετης εγγυησης.Ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος το μονο που θα ηθελα να ειναι 10% καλυτερο ειναι το frame interpolation οταν ειναι ρυθμισμενο στο medium.Παντως ακομα κ ετσι η ποιοτητα της εικονας ειναι φανταστικη.Ημουν κ εγω αναμεσα σε epson κ sony κ απλα μπορω να σου πω οτι σιγουρα δεν το μετανιωσα καθολου.
Ειχες δει και τον Sony και τελικα αποφασισες για τον Epson?
Στον Epson ποσες ωρες λειτουργειας εχεις?

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.715

Γιατί δεν κοιτάτε και τον benq w6000?
Προσωπικα γιατι ξεπερναει το budget μου...
Κοιτάξτε τότε και τον benq w5000, (αυτόν έχω), αν υπάρχει ακόμα.

Reaction score
0

Το κατέβασες σε Upscale υλικο (οχι οτι καλυτερο μπορείς να έχεις!) οσο για το PC σε σχεση με κάποιο φθηνό media player δεν θα είχε διαφορα!Αντιθετως με τους σωστούς codecs εισαι μια χαρα...

Reaction score
47

Ποιο media player θα μου προτεινες?βρηκα το pop corn hour A200 απο αμερικη κ ερχεται με 235 ευρω.Επισης εχω την αισθηση οτι η wd θα βγαλει καποιο νεο hd live που να υποστηριζει hd ηχο...καιρος δεν ειναι?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.400
Members
38.694
Νεότερο μέλος
manos.papadopoulos