Ποιος Γνωριζει Απο Υπολογιστες?(η Καλυτερα Συνδεσεις)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Παιδια εχω το εξης προβλημα.
Στο ενα pc οταν παω να κανω συνδεση μεσω internet , ναι μεν γινεται η συνδεση, το εικονιδιο αναβει, το εικονιδιο του isdn δειχνει κανονικη χρηση, ομως...
Σε οποια σελιδα προσπαθησω να μπω μου γραφει το γνωστο "page not found"
To idio γινεται και με αλλες συνδεσεις που εχω στο συγκεκριμενο pc.
Υποψην πως ολα αυτα παρουσιαστηκαν μετα απο καποιο "σοκ" που ειχε φαει ο υπολογιστης.
Τωρα ολα δουλευουν κανονικα εκτος απο αυτο.

Κοντευω να σπασω το κεφαλι μου.
Τι μπορει να φταιει?
Λυσεις?

Ευχαριστω εκ των προτερων :wink:

Reaction score
5
Στην επιφάνεια εργασίας-internet explorer πατάς δεξί κουμπί στο mouse-properties-connections εκεί πρέπει να υπάρχει το όνομα της σύνδεσης (Internet Service Provider) double click βάζεις (Χ) στην επιλογή use Proxy Server for this connection πηγαίνεις advance εκεί που γράφει HTTP πρέπει να γράφει κάτι τέτοιο (proxy.avacom.net.cy) και δίπλα στο port 8080 αυτά στην δική μου περίπτωση avacom.
Πρέπει από το δεύτερο pc να μπεις στην σελίδα του Internet Service Provider και βρεις το Proxy proxy address και να το γράψεις στο HTTP και port.

Υπάρχει και μια περίπτωση που πιθανόν ο Internet Service Provider να μην χρησιμοποιεί proxy address οπόταν πρέπει να ψάξουμε για κάποιο άλλο λάθος. :D

Καλή επιτυχία. :lol:

Reaction score
7
Αντωνη, αυτο που εμφανιζει στη σελιδα του 'the page was not found''

If your Network Administrator has enabled it, Microsoft Windows can examine your network and automatically discover network connection settings.
If you would like Windows to try and discover them,
click Detect Network Settings
δεν κανει??

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις αλλα αποτελεσμα...μηδεν :(
Η συνδεση γινεται κανονικα και αμεσα αλλα το μονο που παιρβω ειναι "page not found"
Καμμια αλλη ιδεα?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
OK Πάμε πάλι?

1. Είσαι σε δίκτυο?
2. Τι λειτουργικό έχεις (μήπως έβαλες SP2 σε XP)?
3. Χρησιμοποιείς κανα firewall προγραμματάκι? (μήπως μαζί με a-virus?)

Reaction score
5
Αν έχεις firewall μήπως έχεις μπλοκάρει τον internet explorer να έχει πρόσβαση στο internet?
Τώρα που παίζω με το Norton αυτό μπορεί να γίνει και με τα συμπτώματα ακριβός όπως τα αναφέρεις.
Ο msn η windows messenger έχει πρόσβαση?

Reaction score
14
Λοιπόν, τα πράγματα είναι απλά. Βήμα-βήμα:
1. Εφ όσον ανάβουν οι δυο υπολογιστές στο tray σημαίνει ότι έχει σύνδεση. Ισως θα πρέπει να δει και την ταχύτητα για απλή επιβεβαίωση.
2. Εφόσον υπάρχει ενεργή σύνδεση τότε τα δεδομένα έρχονται αλλά δεν μετατρέπονται οπότε:
α) Επικοινωνία με ISP
β) Ελεγχος για Firewall
γ) Ελεγχος για κλειδωμένο Explorer.

Φαντάζομαι μιλαμε για απλή σύνδεση ISDN και όχι για συνδεσεις δικτύου και ADSL.

Ευχομαι να λυθεί. Δεν πιστεύω να είναι κάτι σοβαρό.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Το pc στο οποιο αναφερομαι εχει win98

Yπαρχει και συνδεση και ταχυτητα.

Παμε τωρα απλα ολα τα παιδακια:

Να Λο-λα ενα μη-λο
Νιαου νιαου η Ριρη πι-πι το παπi :lol:

Πως επικοινωνω με ISP?
Πως βλεπω εαν υπαρχει firewall?
Πως βλεπω εαν ειναι κλειδωμενο το Explorer?

Reaction score
14
Το pc στο οποιο αναφερομαι εχει win98

Πως επικοινωνω με ISP?
Πως βλεπω εαν υπαρχει firewall?
Πως βλεπω εαν ειναι κλειδωμενο το Explorer?
ISP=Internet Service Provider, o παροχέας του Internet δηλαδή. Αυτός μπορεί να είναι λ.χ. Οτενετ - Forthnet - HOL κλπ. Όλοι αυτοί εχουν κάποιο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και ενα τηλέφωνο, όπου μπορείς να επικοινωνήσεις.

Το βασικό για να ξέρεις αν υπάρχει Firewall είναι να το έχεις βάλει εσύ. Αλλιώς πας στο Πίνακας ελέγχου- Προσθαφαίρεση Προγραμμάτων και βλέπεις τα προγράμματα. Εκεί θα δεις αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα Firewall. Εναλλακτικά, θα έλεγα να πας στο εναρξη-προγράμματα-βοηθήματα-γραμμή εντολών. Οταν δεις τη μαύρη οθόνη, πληκτρολογείς ipconfig. Αν το κάνεις αυτό και δεις΄....νουμεράκια σημαίνει συνήθως ότι δεν υπάρχει Firewall.

Τέλος, θα πρέπει να ανοίξεις τον Explorer και να πας στα Εργαλεία, Συνδέσεις Ιντερνετ- και να δεις τα επίπεδα ασφαλείας που εχεις βάλει εκεί. Αν είναι πολύ υψηλά, τότε θα πρεπει να τα κατεβάσεις σε μεσαίο επίπεδο.

Βέβαια, αυτα είναι τα πρώτα βήματα. Μπορεί να μην είναι χρήσιμα αλλά θα βγάλουν κάτι.

Μα καλα...WIN 98..???????? Να σου στείλουμε ενα ΧP.?

Καλό Βράδυ.

Reaction score
48
Aνδρέα το φιλαράκι μου σε βοήθεισε καθόλου ή σε μπέρδεψε ?
Κάνε και κανένα restart στο modem της Ιntracom.
Βρέ μπάς και υοθέτησες κανένα ιό ?

Reaction score
0
Δοκιμασε να δεις αν αλλα προγραμματα μπορουν να συνδεθουν κανονικα, οπως προγραμματα p2p ή καποιος email client , τελος μπορεις να χρησιμοποιησεις και καποιον αλλο προγραμμα πλοηγησης όπως mozilla , firefox, opera κτλ. Αν καποιο αλλο προγραμμα πλοηγησης μπορεσει και δουλεψει κανονικα τοτε εχει προβλημα στις ρυθμισεις του ο explorer .
Παντως οπως και να εχει κανε ενα scan για ιους και spyware

Φιλικα Σταυρος

Υ.Γ εκανα επιτελους και το πρωτο μου ποστ

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Υ.Γ εκανα επιτελους και το πρωτο μου ποστ
Αν ειναι να ξαναγραψεις, να το ξαναχαλασω :lol: Χαλαλι σου!

Παντως θα ηθελα να ευχαριστησω ολους σας και ιδιαιτερως τον Νικο τον Δημα που ξοδεψε ωρες στο τηλεφωνο με τον ασχετο.
Μετα απο ενα format και μια επανεγκατασταση ολα ειναι μια χαρα.

Το μηνυμα αυτο το στελνω απο το κανονικο μου pc :wink:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.253
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale