- Reaction score
- 370
Μην δίνεις βάση... ο Μητσάκος είναι απο αλλουνού παπά ευαγγέλιο...Το Μητσάκο ποιος θεος τον έφτιαξε???
Πείτε μου...Σας παρακαλώ???
Μην δίνεις βάση... ο Μητσάκος είναι απο αλλουνού παπά ευαγγέλιο...Το Μητσάκο ποιος θεος τον έφτιαξε???
Πείτε μου...Σας παρακαλώ???
Τελικά ποιος τον έφτιαξε; Πείτε μου παρακαλώ;;;;;;;;;;;
Μην δίνεις βάση... ο Μητσάκος είναι απο αλλουνού παπά ευαγγέλιο...
Ναι ρε...έχεις 3 ώρες διαθέσιμες να παπαριζεσαι με το dirac..αλλά δεν έχεις 40 λεπτά για ένα βιδεο...Πες την σε περίληψη γιατι δεν υπάρχουν 40 λεπτά διαθέσιμα για το βίντεο
Συμφωνώ. Αυτό που παίζει με τον σύγχρονο άνθρωπο είναι πολύ ευρύτερο και έχει να κάνει με δύο σοβαρά ελατώμματά του, που είναι ο εγωισμός και η απληστία του. Αν δεν το αντιληφθεί έγκαιρα, δεν κάνει την αυτοκριτική του και δεν αλλάξει συμπεριφορά, η πορεία του θα είναι φθίνουσα έως αυτοκαταστροφική ξεκινώντας απο τον ίδιο τον πλανήτη που τον φιλοξενεί. Συμπεριφέρεται ως κατακτητής και ξεζουμίζει όλους τους πόρους με σκοπό το κέρδος και την δόξα. Για να αλλάξει όμως χρειάζεται πρώτα να συνειδητοποιήσει οτι τα δικαιώματά του δεν είναι περισσότερα απο αυτά των άλλων ανθρώπων, αλλά και των υπολοίπων έμβιων όντων. Μόνο με πνεύμα αυτογνωσίας, συνεργασίας, κατανόησης, συναίνεσης και αλληλοσεβασμού μπορούμε να ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες...νομίζω δηλαδή.Καλά αυτό φωνάζει..., αλλά όποιος και αν έφτιαξε τον άνθρωπο σημασία έχει πως το τελευταίο διάστημα κάτι δεν πάει καθόλου καλά με αυτόν...
Μητσάκους γνωρίζω πολλούς στο ευρυ και όχι μόνο περιβάλλον μου.
Ζήλια, φθόνος, κουτσομπολιό, χαζαμάρα και ανθρώπους που σε πλευρίζουν με απώτερο σκοπό συνήθως.
Το νερό που πίνουνε?
Ό αέρας που αναπνέουμε?
Η κατάχρηση τηλεοπτικών προγραμμάτων?
Όλοι με ένα κινητό μπρος στη μάπα μας είμαστε, έχω δει παρέα ανθρώπων σε cafe που δεν μιλάει κανένας με κανέναν...
Κάτι παίζει πάντως....
Μη νομίζεις εδώ είναι όλο το μυστικό όντως.Μόνο με πνεύμα αυτογνωσίας, συνεργασίας, κατανόησης, συναίνεσης και αλληλοσεβασμού μπορούμε να ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες...νομίζω δηλαδή.
Σαν υποψήφια σε καλλιστεία!Μόνο με πνεύμα αυτογνωσίας, συνεργασίας, κατανόησης, συναίνεσης και αλληλοσεβασμού μπορούμε να ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες...νομίζω δηλαδή.
Δεν αλλάζει ο άνθρωπος και αυτό μερικοί δεν λένε να το καταλάβουν και ζουν σε μια ουτοπική κατάσταση ελπίζοντας π.χ. με την παιδεία να αλλάξει η φύση του ανθρώπου.
Κάνουμε ακριβώς τα αντίθετα απ΄αυτά που πρέπει.
Κάνουμε τα αντίθετα απ΄αυτά που μαθαίνουμε τα παιδιά στα σχολεία να μην κάνουν.
Δυστυχώς και οι πολλοί να αλλάξουν προς το καλύτερο, οι πολύ λίγοι μπορούν να τα κάνουν όλα όσα δεν πρέπει.
Εν τάχει...Πες την σε περίληψη γιατι δεν υπάρχουν 40 λεπτά διαθέσιμα για το βίντεο
Ναι καλά...Άν πεθάνουν όλοι οι άνθρωποι θα ζήσει ο πλανήτης.
Και τον θεό;![]()
and down