22 Νοεμβρίου 2008 #1 A AccelDrag Μηνύματα 4 Reaction score 0 Σχετικά με το ζήτημα των audio cd, υπάρχει κάποια μάρκα η οποία να είναι αναγνωρίσιμη για την ποιότητα της; Μου πρότειναν τα Professional αλλά θα ήθελα να ακούσω και την γνώμη σας πάνω στο θέμα.
Σχετικά με το ζήτημα των audio cd, υπάρχει κάποια μάρκα η οποία να είναι αναγνωρίσιμη για την ποιότητα της; Μου πρότειναν τα Professional αλλά θα ήθελα να ακούσω και την γνώμη σας πάνω στο θέμα.
22 Νοεμβρίου 2008 #2 anemelos Μηνύματα 14.212 Reaction score 1.846 Απάντηση: Ποιοτικά μέσα εγγραφής Όταν λες audio cd, εννοείς consumer cd, για επιτραπέζιους εγγραφείς;;
Απάντηση: Ποιοτικά μέσα εγγραφής Όταν λες audio cd, εννοείς consumer cd, για επιτραπέζιους εγγραφείς;;
22 Νοεμβρίου 2008 #4 stelakis1 Μηνύματα 298 Reaction score 0 Taiyo Yuden, μαλλον τα καλυτερα CD και DVD που υπαρχουν...
22 Νοεμβρίου 2008 #5 innocent_tide Μηνύματα 217 Reaction score 0 stelakis1 said: Taiyo Yuden, μαλλον τα καλυτερα CD και DVD που υπαρχουν... Click to expand... +1... Απλά κορυφαία...
stelakis1 said: Taiyo Yuden, μαλλον τα καλυτερα CD και DVD που υπαρχουν... Click to expand... +1... Απλά κορυφαία...
23 Νοεμβρίου 2008 #6 Petros_Dalipis Μηνύματα 14.116 Reaction score 11.806 +1 για τα DVD που τα έχω δοκιμάσει.
8 Δεκεμβρίου 2008 #8 S sapphire Μηνύματα 220 Reaction score 1 stelakis1 said: Taiyo Yuden, μαλλον τα καλυτερα CD και DVD που υπαρχουν... Click to expand... Συμφωνώ, κι εγώ αυτά χρησιμοποιώ!
stelakis1 said: Taiyo Yuden, μαλλον τα καλυτερα CD και DVD που υπαρχουν... Click to expand... Συμφωνώ, κι εγώ αυτά χρησιμοποιώ!