Ποιοτικότερα ηχεία σε laptops

Reaction score
17
Χαίρεται γνωρίζετε εάν κάποιο laptop φημίζεται για καλύτερης ποιότητας ηχεία σε σχέση με άλλα; Συγκεκριμένα η toshiba διαφημίζει τα Harman Kardon ηχεία που βάζει.... Τι γνώμες έχετε επί του θέματος;

Reaction score
140
Ναι οκ έχω ακούσει τα Harman από Toshiba λαπτοπ ( έχει ο κουνιάδος μου )
Είναι κλάσεις ανώτερα από τα υπόλοιπα που έχουν άλλες εταιρίες στα λαπτοπ τους αλλά να πάρεις ένα λαπτοπ μόνο και μόνο γιαυτο όταν μπορείς να κοτσάρεις επάνω ωραιότατα εξωτερικά με κάνα 20-30 ευρω και θα έχεις και μεγαλύτερη ένταση,

Reaction score
17
Ποια εξωτερικά θα επέλεγες δηλαδή ποιοτικότερα από αυτά της Toshiba? Βρίσκομαι αυτές τις μέρες σε αναζήτηση φορητού και ο ήχος είναι κρίσιμο παράγοντας για μένα.

Reaction score
17
Ναι αλλά δεν είναι και πολύ φορητά αυτά τα συστήματα... Οποτε ανεξαρτήτως των εξωτερικών ηχείων καταλήγουμε ότι για καλύτερο ήχο σε laptops καταλήγεις σε toshiba

Reaction score
7.089
Απάντηση: Ποιοτικότερα ηχεία σε laptops

Τα ιδια μεγαφωνα φορανε και τα multimedia ηχεια της jbl,ειδικα το μοντελο "on tour" ειναι το φθηνοτερο της σειρας και παιρνει και μπαταριες (αρα δεν τιθεται θεμα φορητοτητας) ενω ο ηχος του ειναι πολυ καλυτερος απο ενα λαπτοπ.
Αγοραζεις λοιπον ενα και επιλεγεις λαπτοπ με βαση ουσιαστικα κριτηρια και οχι τα μεγαφωνακια που φοραει.

Τωρα αν θελεις μια πραγματικη ευκαιρια αλλα με το μειονεκτημα της λειτουργιας μονο με ρευμα,πηγαινε σε αυτο

ο νακας τα εχει προσφορα στα 29 ευρω.Εγω πηρα δυο ασχετα αν χρειαζομουν ενα,ισως οχι τοσο αναλυτικα οσο τα jbl, αλλα με ογκο που σε ξαφνιαζει ευχαριστα.

Reaction score
1.213
Απάντηση: Ποιοτικότερα ηχεία σε laptops

Παρε ακουστικα να μην παιδευεσαι αν θες φορητοτητα.Με κανα 40-50 Ε θα εισαι οκ..

(Το τελευταιο πραγμα που θα κοιταγα εγω σε ενα laptop θα ηταν τα ηχεια..)

Reaction score
2.215
Ο ήχος πριν από κανένα δίμηνο εκθείαζε κάτι ηχειάκεια ονόματι Crystal σε μέγεθος αναπτήρα, με δικό τους ψηφιακό ενισχυτή σε μέγεθος...βύσματος USB που συνδέονται σε μια θύρα USB του υπολογιστή και κοστίζουν 50 ευρώ. Στην Ελλάδα νομίζω τα φέρνουν από εδώ http://audio-soul.gr/

Reaction score
2.215
Δεν τα έχω ακούσει αλλά νομίζω είναι προφανές. Σε τόσο χαμηλό κόστος μάλλον ο μόνος τρόπος για ποιότητα και ένταση είναι τα ακουστικά. Αλλιώς καλύτερα να συνδέσει το λάπτοπ σε οποιοδήποτε ηχοσύστημα βρίσκεται εύκαιρο εκεί κοντά.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.506
Νεότερο μέλος
costasgera