Ποιους μπορεί να αφορά το IPtv στην Ελλάδα;

Reaction score
14
Κλασσικό επιχειρηματικό μοντέλο στην χώρα μας Άκη.

Αγώνας επιβίωσης μέχρι την εξαγορά.
Κάτι τέτοιο κάνει ένας από τους "παίκτες" του triple play αυτή την στιγμή.
Αργεί όμως....

Reaction score
2
+1000 στον Preve.
Mπορεί να μην έχω κάτι να προσθέσω στη κουβέντα, γιατί πολύ απλά ο Preve με καλύπτει πλήρως. Απλώς να συμφωνήσω απόλυτα μαζί του. Το προϊόν που πρέπει να πουληθεί και να διαφημιστεί είναι η γραμμή. Οχι η iptv. H on δεν το έχει καταλάβει και πολύ φοβάμαι ότι θα ακολουθήσει το δρόμο του Αlpha digital.
A! και μη ξεχνιόμαστε... Η FORTHNET ετοιμάζεται για επέλαση...Ούτε κλειδωμένα routers ούτε προβλήματα ασφαλείας, ούτε "κρυφές" χρεώσεις, Εντελώς free οι κλήσεις (όχι 0.09) και το κυριότερο ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΗ "ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΖΩΗ". Μου δίνει ότι ακριβώς χρειάζομαι. Γρήγορη γραμμή και Τζαμπα τηλέφωνο. Τη καλημερα Ζωή για τη γιαγιά τη γράφω και στο video δεκαετίας που έχω.

Reaction score
3
Διαβάζω τα μηνύματα σας με πολύ ενδιαφέρον και μη με παρεξηγήσετε με ελαφρό μιδίασμα. Τα μέλη αυτού και άλλων παρομοίων forum, θα συμφωνήσετε μαζί μου, δεν έναι ο μέσος χρήστης. Οπως διάβασα και παραπάνω θα μας τοποθετούσα στην κατηγορία των "early adopters"?
Μιλάτε για τους παπούδες και της θειάδες και τη μη εξοικοίωση τους με την τεχνολογία και για το τι γίνεται στη θαυμαστή Αμερική κλπ.
Να σας πω κι εγώ τη γνώμη μου που έχω ζήσει και λίγα χρόνια στην Αμερική.
Ο μέσος χρήστης το λοιπόν εκεί δεν διαφέρει καθόλου από τους αντίστοιχους στην Ελλάδα!
Για να πετύχει μία υπηρεσία όπως η IPTV, που απευθύνεται ή θα απευθυνθεί στο ευρύ καταναλωτικό κοινό, θα πρέπει να την κάνει τόσο απλή όσο το να βάζεις ένα κουτί στην πρίζα. Μια τοστιέρα για παράδειγμα ή διαλέξτε κάποια ηλεκτρική συσκευή που ακόμη και οι παπούδες και οι θειάδες θα αισθάνονται άνετα.
Αυτό πρέπει να γίνει και θέλω να πιστεύω ότι είναι γνωστο στα επιτελεία των "ON" κλπ.
Η δυσκολία που θα αντιμετωπίσουν θα είναι να αντέξουν το πρώτο χρόνο με τους "early adopters", "pioneers" ή όπως αλλιώς τους θέλετε γιατί η αγορά μας είναι πράγματι πολύ μικρή...

VG

Reaction score
0
+1000 στον Preve.
Mπορεί να μην έχω κάτι να προσθέσω στη κουβέντα, γιατί πολύ απλά ο Preve με καλύπτει πλήρως. Απλώς να συμφωνήσω απόλυτα μαζί του. Το προϊόν που πρέπει να πουληθεί και να διαφημιστεί είναι η γραμμή. Οχι η iptv. H on δεν το έχει καταλάβει και πολύ φοβάμαι ότι θα ακολουθήσει το δρόμο του Αlpha
Καλη ειναι η γραμμη,αλλα αν δεν διαφοροποιηθεις απο τον ανταγωνισμο,δεν εχεις μελλον,ειδικα οταν μιλαμε για την αγορα της τεχνολογιας και των τηλεπικοινωνιων.
Αν εγω αυριο γινω vivodi νουμερο δυο,ποσους πελατες θα βρω πιστεύετε;

Reaction score
14
Για να πετύχει μία υπηρεσία όπως η IPTV, που απευθύνεται ή θα απευθυνθεί στο ευρύ καταναλωτικό κοινό, θα πρέπει να την κάνει τόσο απλή όσο το να βάζεις ένα κουτί στην πρίζα. Μια τοστιέρα για παράδειγμα ή διαλέξτε κάποια ηλεκτρική συσκευή που ακόμη και οι παπούδες και οι θειάδες θα αισθάνονται άνετα.
Αυτό πρέπει να γίνει και θέλω να πιστεύω ότι είναι γνωστο στα επιτελεία των "ON" κλπ.
Η δυσκολία που θα αντιμετωπίσουν θα είναι να αντέξουν το πρώτο χρόνο με τους "early adopters", "pioneers" ή όπως αλλιώς τους θέλετε γιατί η αγορά μας είναι πράγματι πολύ μικρή...

Πες τα χρυσόστωμε! :bravo:

Reaction score
14
Καλη ειναι η γραμμη,αλλα αν δεν διαφοροποιηθεις απο τον ανταγωνισμο,δεν εχεις μελλον,ειδικα οταν μιλαμε για την αγορα της τεχνολογιας και των τηλεπικοινωνιων.;

Μαζί σου.
Ας ξεκινήσουν με το να διαθέτουν όντως αυτά που διαφημίζουν.
Αυτή θα είναι μια εκπληκτική διαφοροποίηση από το ανταγωνισμό. ;-)

Αν εγω αυριο γινω vivodi νουμερο δυο,ποσους πελατες θα βρω πιστεύετε

Έλα μου ντε.
Temporary monopoly; :happy_6:
Μπα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.895
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster