Ποιο έτοιμο φαγητό προτιμάτε πιο πολύ;

Ποιο έτοιμο φαγητό προτιμάτε πιο πολύ;

• Total voters
    74

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486
Απάντηση: Ποιο έτοιμο φαγητό προτιμάτε πιο πολύ;

Πλάκα πλάκα, πριν φάω sushi για πρώτη φορά, αηδίαζα στην ιδέα του να ωμού ψαριού. Οπως και οι περισσότεροι φαντάζομαι.
Το δοκίμασα πρώτη φορά, έτσι για την εμπειρία, σ' ενα μαγαζί στο Παρίσι και ξετρελάθηκα!
Εδώ στην Ελλάδα, δεν έχει τύχει να φάω την εξαιρετική εκείνη γεύση που βρίσκω έξω. Οχι ότι το έχω ψάξει ιδιαίτερα, αλλά δεν έχω βρει προς το παρόν.
Η ερώτηση μου είναι αν τελικά υπάρχει μέρος που θα βρω αυτό που πρέπει να είναι ως προς την ποιότητα τη γεύση και την ποικιλία;

Reaction score
50
Τελικά γνωρίζει κανείς κάποιο μέρος με ντονέρ της προκοπής στην Αθήνα;

Reaction score
50
Απάντηση: Re: Ποιο έτοιμο φαγητό προτιμάτε πιο πολύ;

Εμένα παντως μου ανοιξε η όρεξη με αυτα και με αυτα και παω να τιμησω ενα απο τα μαγαζια που συζητησαμε σε αυτο το thread!!

gonis

Luger
Reaction score
12.414

Πλάκα πλάκα, πριν φάω sushi για πρώτη φορά, αηδίαζα στην ιδέα του να ωμού ψαριού. Οπως και οι περισσότεροι φαντάζομαι.
Το δοκίμασα πρώτη φορά, έτσι για την εμπειρία, σ' ενα μαγαζί στο Παρίσι και ξετρελάθηκα!
Εδώ στην Ελλάδα, δεν έχει τύχει να φάω την εξαιρετική εκείνη γεύση που βρίσκω έξω. Οχι ότι το έχω ψάξει ιδιαίτερα, αλλά δεν έχω βρει προς το παρόν.
Η ερώτηση μου είναι αν τελικά υπάρχει μέρος που θα βρω αυτό που πρέπει να είναι ως προς την ποιότητα τη γεύση και την ποικιλία;
Matsuhisa Athens ή Nobu μεσα στον Αστερα της Βουλιαγμενης με 3ψηφιο νουμερο/ατομο.Black cod ομως απο αλλο πλανητη.

Reaction score
1.458

Τελικά γνωρίζει κανείς κάποιο μέρος με ντονέρ της προκοπής στην Αθήνα;
Παλίοτερα ήξερα 2-3 καλά.Αυτή τη στιγμή κι εγώ είμαι σε αναζήτηση καλού ντονέρ.

Reaction score
50
Ok! Αν βρεις τίποτα ενημέρωσε pls. Κι εγώ αντιστοίχως βεβαίως βεβαίως. :thumbsup:

Παρεμπιπτόντως χτες έφαγα burger στο "Just Burgers" στη Γλυφάδα και ήταν super! Είχα καιρό να φάω burger της προκοπής και το ευχαριστήθηκα!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.082

Παρεμπιπτόντως χτες έφαγα burger στο "Just Burgers" στη Γλυφάδα και ήταν super! Είχα καιρό να φάω burger της προκοπής και το ευχαριστήθηκα!
Όπως είχα γράψει, είναι η πρώτη μου επιλογή, αν και μου πέφτει μακριά.

Reaction score
620

Στην Γλυφάδα δεν τρώμε burgers.

Τρώμε μπιφτεκάκια στον George's Steak House. Τον οποίον παρεμπιπτόντως "τον έχτισαν" τα Αμερικανάκια της βάσης του Ελληνικού....

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.082

Τρώμε μπιφτεκάκια στον George's Steak House. Τον οποίον παρεμπιπτόντως "τον έχτισαν" τα Αμερικανάκια της βάσης του Ελληνικού....
Επειδή μαζί με αρκετά από τα Αμερικανάκια ήμουν κι εγώ :biggrin:, μπορώ με σιγουριά να πω ότι κάθε πέρσι και καλύτερα. Και νομίζω πως θα συμφωνήσεις. Κάποιος που θα φάει σήμερα για πρώτη φορά, μπορεί να ευχαριστηθεί. Αν όμως έχεις ζήσει τις καλές εποχές του George, δεν υπάρχει σύγκριση.

Reaction score
620

Επειδή μαζί με αρκετά από τα Αμερικανάκια ήμουν κι εγώ :biggrin:, μπορώ με σιγουριά να πω ότι κάθε πέρσι και καλύτερα. Και νομίζω πως θα συμφωνήσεις. Κάποιος που θα φάει σήμερα για πρώτη φορά, μπορεί να ευχαριστηθεί. Αν όμως έχεις ζήσει τις καλές εποχές του George, δεν υπάρχει σύγκριση.
Αυτό είναι το αποτέλεσμα της εμπορευματοποίησης και εντατικοποίησης. Αχαχαχα

Τις έχω ζήσει στα 70ς ως πιτσιρικάς μαζί με τα Αμερικανάκια. Που ο George στην Γλυφάδα τους δίδασκε τι σημαίνει μπιφτέκι. Μετά στείλαμε τον Τόνι στο Αμέρικα και τους δίδαξε την τέχνη της πίτσας...

• Like
Reactions: Pin

Reaction score
1.458

Οχι μόνο το είχα χτίσει,αλλά έμενα και 2 στενά παραπάνω από τα 70'ς ως το 1986.
Κάθε πέρσι και καλύτερα,καμία σχέση το τότε με το τώρα.
Ωστόσο μια φορά το χρόνο πηγαίνω και τρώω,έτσι για να θυμηθώ τις παλιές καλές εποχές!:biggrin:

Reaction score
620

Οχι μόνο το είχα χτίσει,αλλά έμενα και 2 στενά παραπάνω από τα 70'ς ως το 1986.
Δεν πιστεύω να άπλωνες μπουγάδα στο μπαλκόνι?

Reaction score
1.458

Εγώ όχι,η μάνα μου άπλωνε.Γιατί?

Reaction score
1.458

Δεν πιστεύω να άπλωνες μπουγάδα στο μπαλκόνι?
Εγώ όχι,η μάνα μου άπλωνε.Γιατί?
Μάλλον τώρα το κατάλαβα.Εννοώ έμενα στο τέλος της μπιφτεκούπολης,εκεί που τέμνονταν με την Κύπρου!Απλωνε τα ρούχα η μάνα μου,αλλά ήταν σε αρκετή απόσταση ασφαλείας από τις ταβέρνες.Είχα οπτική επαφή από το μπαλκόνι με τη μπιφτεκούπολη και τα american (κυριολεκτικά) bars της εποχής!

Reaction score
1.844

Να κάνω μια ερώτα; Το σούσι θεωρείται έτοιμο φαγητό;

Παίρνεις δηλαδή τηλ. το ντελιβεράδικο του Τρύφωνα του Ρούκουνα:

- Πούσαι μάστορη, σενιάρησε 3 σούσια περιποιημένα με έξτρα γουαναμπί - ή όπως διάλο το λέτε εκείνο το καφτερό - και στείλτα στη λεωφόρο Ατέλειωτου 1234, στο Μπάμπη τον Κουτρούμπα, δομικά υλικά.

Γίνεται τέτοιο πράμα και κοιμάμαι όρθιος; :biggrin:

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

- Πούσαι μάστορη, σενιάρησε 3 σούσια περιποιημένα με έξτρα γουαναμπί - ή όπως διάλο το λέτε εκείνο το καφτερό - και στείλτα στη λεωφόρο Ατέλειωτου 1234, στο Μπάμπη τον Κουτρούμπα, δομικά υλικά.

Γίνεται τέτοιο πράμα και κοιμάμαι όρθιος; :biggrin:

:roflmao::roflmao::roflmao: Κλαίω ....!!!!!!

Reaction score
1.458

Υπάρχουν και deliveράδικα με soushi.Εχει Παλαιό Φάληρο και Παγκράτι που έρχονται Καλλιθέα,σε μένα!
Εγώ δεν τους θέλω!:biggrin:

To ποστ του Ανέμελου πρέπει να είναι το hit της χρονιάς!:thumbsup:

Γίνεται τέτοιο πράμα και κοιμάμαι όρθιος;

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab