Ποιο ήταν το πρώτο σας HI FI?

Τ

ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ

Guest
Το πρωτο σε ηλικια 12 ετων (αγορασμενο απο το πατερα μου),πικαπ TECHNICS SL-B2K,ραδιοενισχυτης NAD 7030,ντεκ NAD 6020,ηχεια NAD 8025.Αυτο με εβαλε στο τριπακι και απο τοτε αρχισα να αγοραζω και τον ΗΧΟ

Το πρωτο δικο μου σε ηλικια 20 ετων,πικαπ το ιδιο με κεφαλη ortofon, ενισχυτης NAD 3020i (μαγικο εργαλειο...),cdplayer TECHNICS 500 κατι (μαπα....),ηχεια MISSION 760 (τα πρωτα μικρα ηχεια με μεγαλο ηχο....ενα ηχειο οδηγος για τα επομενα χρονια).

Και μερικες φωτο,δυστυχως δυσκολα βρισκεις φωτο στο διαδικτυο,το ebay ναναι καλα.

Reaction score
14
Η πρώτη μου επαφή με το Hifi και τις συσκευές ήχου γενικότερα ήλθε μέσα από το σύστημα του πατέρα μου.

Κάπου στα '70 (αρχές)

Ολοκληρωμένος Sansui AU 999

Πικάπ Sansui SR4050

Μπομπίνα AKAI ...δεν θυμάμαι το μοντέλο. Κάποια στιγμή πρέπει να την ξεθάψω από κάποιο υπόγειο.

Ηχεία ιδιοκατασκευή φίλου του πατέρα μου.
Tρίδρομα, με διπλές καμπίνες, τεράστια woofers, midrange και διπλά tweeters.
Με Philips μεγάφωνα ....όπως ανακάλυψα χρόνια αργότερα...ξεμασκουλωνοντας τα. :p

Επίσης κάποια Kef που λειτούργησαν παράλληλα με τα παραπάνω...τέρατα...για ένα φεγγάρι.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.073
amp NAD 3020 (2*30watt αν θυμάμαι)
πικάπ NAD - κεφαλή Goldring
Ηχεία NM Acousics Classic με τις βάσεις τους

το σωτήριο έτος 1985 περίπου.....

LM

Reaction score
4
Spkrs:Spica TC50
Amp: DENON PMA320
CD: DENON DCD60 (κάπως έτσι)
DENON κασετόφωνο
PIONEER tuner
AD:1988

Reaction score
3
Ενισχυτής ο βρετανικός Armstrong 621 (2x25w)
Ηχεία τα επίσης βρετανικά Celestion Ditton 15XR (2,5 δρόμων με παθητικό ακτινοβολητή)
Πικάπ το (επίσης βρετανικό, αλλά σε μορφή DIY) Connoisseur BD-1, με βραχίονα Decca και κεφαλή Goldring.

Αυτό ήταν το πρώτο δικό μου Hi-Fi, το 1977, πρωτοετής τότε στην ΑΣΟΕΕ.
Αν μιλάμε για το πατρικό, πρέπει να πάμε τρία χρόνια πιο πίσω, με ραδιοέπιπλο Siemens, ηχεία Heco και μαγνητόφωνο ανοιχτής ταινίας Grundig.

Άπαντα τα ανωτέρω, εξακολουθούν να λειτουργούν (πλην των Ditton, στα οποία έχουν εξαϋλωθεί οι foam αναρτήσεις των γούφερ) στο εξοχικό...//;-)

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.204
Members
38.539
Νεότερο μέλος
jabe