Ποιο ενισχυτη

AriPetro

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.716
Καλησπέρα φίλε μου,
Για να δίνει ο κατασκευαστής 4ohm ονομαστική (άρα λογικά η ελάχιστη θα βρίσκεται κάπου στα 3,5 ohm), συνδυαζομενη με τα 88db ευαισθησίας, τότε θα πρότεινα ενισχυτή με γερά αποθέματα οδήγησης.
Ποιος είναι ο προϋπολογισμός σου;

Reaction score
29
Τι budget περίπου θα διαθέσεις, σε τι χώρο παίζουν και πόση είναι η απόσταση ακρόασης? Έχει χαμηλή ευαισθησία από ότι βλέπω και όπως λέει και ο φίλος από πάνω για να πάρεις το καλύτερο αποτέλεσμα θες ενισχυτή με αποθέματα οδήγησης.

Reaction score
4
Ο χωρος ειναι ~30τμ η αποσταση ακροασης ειναι 3.5μ και το budget (για 2ο χερι) ~300€. Ιδεατα θα ηθελα να ειναι passthrough για να παιζει και ο AV

Reaction score
4
Το 300 ειναι απλη επηθυμια, παρακαλω πειτε μου την γνωμη σας ανεξαρτητα μιας και δεν εχω ιδεα τι

AriPetro

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.716
Το 300 ειναι απλη επηθυμια, παρακαλω πειτε μου την γνωμη σας ανεξαρτητα μιας και δεν εχω ιδεα τι
Λοιπόν σε αυτές τις τιμές (300-500€ δεύτερο χέρι) για ενισχυτές με καλό drive, θα σου έλεγα να κοιτάξεις σε XTZ, Xindak, CAV και NAD.
Τον NAD c326bee τον έχω ακούσει και με δύσκολα ηχεία και ήταν υπέροχος (δεν κρύβω βέβαια, ότι μου αρέσει ο ήχος της συγκεκριμένης εταιρίας).
Τους XTZ, Xindak και CAV δεν τους έχω ακούσει και δεν μπορώ να σε βοηθήσω, αλλά νομίζω ότι αρκετά παιδιά εδώ μέσα έχουν αυτούς τους ενισχυτές και θα μπορούσαν να σου δώσουν περισσότερες πληροφορίες.

Reaction score
2
Σωστά τα λένε οι παραπάνω. Άκου και τον Yamaha a-s300 πρώτο χέρι. Μπορεί να σου αρέσει.

Reaction score
4
Ειχα ενα phono της NAD το pp2 και δεν μου αρεσε ο ηχος σε σχεση με το project που εχω τωρα. Ο ενιςχυτης εχει διαφορα;

Reaction score
7.114
το ηχειακι θελει ενισχυτη με καλη τροφοδοσια οπως ειπαν και οι φιλοι πιο πανω.Στα 300 ευρω σε καινουργιο φυσικα δεν υπαρχει κατι,ενω σε μεταχειρισμενο παλι αρκετα δυσκολα. Θα συμφωνησω με nad αλλα παλι με δοκιμη,δεν ξερω πως θα ακουστει ο συνδυαμος. Αν θελεις ομως κατι πραγματικα καλο,τοτε ανεβα στα 500-600 (παντα για μεταχειρισμενο) και προσπαθησε να βρεις καποιο μοντελο 5-6 ετων, απο musical fidelity,creek,roksan,naim κλπ. Με αυτους τους ενισχυτες θα εχεις σαφως καλυτερο ηχο, αν και οχι τοσο υψηλες εντασεις, μιας και τα 30 τετραγωνικα δεν ειναι και λιγα.

Reaction score
7.114
roksan kandy,musical fidelity x150 (πιο παλιος) και m1,naim nait, creek evo,creek a50,απλα για να παρεις μια ιδεα.Στις αγγελιες κατα καιρους υπαρχουν τετοια μηχανηματα,αν εχεις λιγη υπομονη και το παρακολουθεις θα βρεις καποια καλη ευκαιρια.

Reaction score
4
Ο VSX-922 και τα Μ60 αποδίδουν τα μέγιστα τελικά μετά από ρύθμιση του ενισχυτή από Car_Audio_Test. Ευχαριστώ πολύ Νικό.

Τα μηχανήματα σίγουρα παίζουν το ρόλο τους άλλα η διαφορά πραγματικά είναι στις ρυθμίσεις να αποδοθούν τα μέγιστα!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.114
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON