Ποιο θα ψηφιζατε?

Reaction score
152
Απάντηση: Ποιο θα ψηφιζατε?

γιατι κανετε σαν ...κομπλεξικες αλεπουδες που σαν δεν πορουν να εχουν ενα σαν κι αυτα τα βγαζουν κιτς;

Reaction score
33
Και Ferrari δεν μπορώ να πάρω, αλλά δεν τη "βγάζω" κιτς.
Αυτά παρότι είναι πανάκριβα, είναι κιτς.

:136:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.018

γιατι κανετε σαν ...κομπλεξικες αλεπουδες που σαν δεν πορουν να εχουν ενα σαν κι αυτα τα βγαζουν κιτς;
Γιατί είμαστε κομπλεξικές αλεπούδες με υψηλά αισθητικά κριτήρια. (Κόμπλεξ με κόμπλεξ έχει διαφορά)...

Πάντως, αυτό που έβαλε ο Αντρέας στο πρώτο μήνυμα είναι αρκετά όμορφο, οφείλω να το παραδεχτώ. Κάτι άλλα είναι απλώς για αμόρφωτους χοντρούς που δεν έχουν λεφτά να αγοράσουν τις Βερσαλλίες...

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Νομίζω ότι όλα αυτά τα κατασκευάσματα, απέχουν από τον ορισμό ''HOME THEATER''
πιστεύω ότι ένας ξεχωριστός χώρος, κατασκευασμένος για ορισμένη χρήση, (όπως το γκαράζ) δεν έχει σχέση με το σπίτι, λοιπόν δεν μπορεί να περιέχει τον όρο ''HOME'' τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να ονομάζονται απλά ''personal cinema'' ή όπως αλλιώς.

Reaction score
10
Οταν κλεισουν τα φωτα ολες οι......εεεεε
ολα τα σινεμα ειναι τα ιδια

Τη διαφορα τη κανει αυτο που βλεπεται και ακουγεται καλυτερα....

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.018

Γιατί είμαστε κομπλεξικές αλεπούδες με υψηλά αισθητικά κριτήρια. (Κόμπλεξ με κόμπλεξ έχει διαφορά)...

Πάντως, αυτό που έβαλε ο Αντρέας στο πρώτο μήνυμα είναι αρκετά όμορφο, οφείλω να το παραδεχτώ. Κάτι άλλα είναι απλώς για αμόρφωτους χοντρούς που δεν έχουν λεφτά να αγοράσουν τις Βερσαλλίες...
Πολλές φορές συλλαμβάνω τον εαυτό μου να μιλάει σαν τον rdoherty... Ρε μπας και είμαι ο rdoherty και δεν το ξέρω; :125:

Reaction score
187

το οτι ειναι ακριβο δεν σημαινει οτι ειναι και καλογουστο!προσωπικα δεν μου αρεσει κανενα..φαινονται ολα ακριβες κατασκευες και ειναι κριμα σε αυτο το το επιπεδο να μην εχουν λιγο γουστο...

Reaction score
1.213

Δεν μου αρεσαν.Αντε με το ζορι το 6 (Cozy Hideaway ) , και αυτο επειδη μου αρεσει η πετρα (αν και θα το εφτιαχνα αλλιως).

Reaction score
1

Θα ψήφιζα αυτό του 1ου post που έκανε ο Ανδρέας. Μου άρεσαν και ένα δύο ακόμα, αλλά είναι μακρυά από τα minimal γούστα μου και στο κάτω κάτω σιγά μην έδινα ένα σκασμό λεφτά (αν είχα) για την διακόσμηση. Θα τα έριχνα στο hardware κομμάτι.
Στα περισσότερα πάντως οι ιδιοκτήτες τους θα ήθελαν να βάλουν και μια ταμπέλα απέξω που να λέει "What money can buy" :116:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.692

Εμένα μου άρεσε το Studying Up το τρίτο.
Αν είχα λεφτά για πέτ.... εεεε για επένδυση, έτσι θα το έφτιαχνα.
Απλώς θα πρόσθετα και μια μικρή ψησταριά εκεί δίπλα.
Τόση δα, όχι τίποτα δηλ. ίσα ίσα για την επιβίωσή μας κατά την προβολή.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.600
Και το αναγνωστήριο τί σου χρειάζεται Μιχάλη?

Μήπως έβγαλε ο Μαμαλάκης κανα βιβλίο για το μπάρμπεκιου??:143::143:

Reaction score
15.548

Με τα περισσοτερα εριξα πολυ γελιο..

αυτο που εβαλε ο Αντριους δειχνει ισοροποιμενο...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.893
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster