Σπύρος Μπλάτσιος
Διακεκριμένο μέλος
- Reaction score
- 305
Κάπου πήρε το μάτι μου ότι θα κυκλοφορήσει νωρίτερα...
αυτά που κάνουμε στα siemens δηλαδή εδώ και 3-4 χρόνια...Από προχθές είμαι κάτοχος του Κ750i.
Ως sony (αργότερα sony ericsson) οπαδός το προτείνω ανεπιφύλακτα. Έχει λογική λειτουργικού συστήματος Pc και γίνεται αναβάθμιση Online στο firmware του μέσω του καλωδίου που παρέχεται δωρεάν.
Για μένα ΚΟΡΥΦΑΙΟ τηλέφωνο !
Εδώ και λίγες μέρες είμαι κάτοχος του w800i.Από προχθές είμαι κάτοχος του Κ750i.
Ως sony (αργότερα sony ericsson) οπαδός το προτείνω ανεπιφύλακτα. Έχει λογική λειτουργικού συστήματος Pc και γίνεται αναβάθμιση Online στο firmware του μέσω του καλωδίου που παρέχεται δωρεάν.
Για μένα ΚΟΡΥΦΑΙΟ τηλέφωνο !
Γιώργο, το έχω ως βασικό τηλέφωνο (μαζί με το Qtek 9000) και είμαι πολύ ευχαριστημένος (είναι το πρώτο μου Nokia μετά το 8850). Μόνο του μειονέκτημα η κάπως αργή απόκριση του μενού, ειδικά αν το φορτώσεις με πολλές εφαρμογές. Α, και καλές φωτογραφίες και video (για κινητό). Το 3G του επίσης άριστο. Μου έχει δώσει ταχύτητες 35kbs στο download, ενώ και στις video-κλήσεις η απόδοση είναι πολύ καλή (χωρίς πολλά σπασίματα στην εικόνα). Γενικά, μια καλή αγορά.Γνωρίζει κάποιος κάτι για το NOKIA N70? :?: