Ποιο κινητό???

Reaction score
3
Χρόνια χρησιμοποιώ τηλ.της Siemens.
Eίναι αξιόπιστα,ελαφριά,έχουν δύο χρόνια εγγύηση,όμως έχουν δύσχρηστο μενού.
Μήπως τα καινούργια είναι εξελιγμένα και σε αυτόν τον τομέα? :?:

Reaction score
5
Από προχθές είμαι κάτοχος του Κ750i.

Ως sony (αργότερα sony ericsson) οπαδός το προτείνω ανεπιφύλακτα. Έχει λογική λειτουργικού συστήματος Pc και γίνεται αναβάθμιση Online στο firmware του μέσω του καλωδίου που παρέχεται δωρεάν.

Για μένα ΚΟΡΥΦΑΙΟ τηλέφωνο !

Reaction score
457

Ως sony (αργότερα sony ericsson) οπαδός το προτείνω ανεπιφύλακτα. Έχει λογική λειτουργικού συστήματος Pc και γίνεται αναβάθμιση Online στο firmware του μέσω του καλωδίου που παρέχεται δωρεάν.

αυτά που κάνουμε στα siemens δηλαδή εδώ και 3-4 χρόνια...:)
προς Θεού μην παρεξηγηθώ,μια χαρά είναι το Κ750...;)

V

VIDEOMIX

Guest
Αν θέλει η άτιμη φτιάχνει γ@μάτα τηλέφωνα, αλλα αδρανοποιείται κατα καιρούς. :(

Reaction score
49
Mήπως να περιμένατε λίγο να δείτε αν αλλάξει κάτι μια και η νέα σκεπή (βλ. BenQ) μπορεί να φέρει αλλαγές??? :roll: :wink:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Τα μοντέλα που αναμένεται να κυκλοφορήσουν έχουν σχεδιαστεί προ της BenQ εποχής...

Για το μέλλον θα δούμε...

Reaction score
0

Εδώ και λίγες μέρες είμαι κάτοχος του w800i.
Έχει όλες τις λειτουργίες του k750,με τη διαφορά ότι αντί για 64MB το memory stick είναι 512MB,έχει καλη ποιότητα απόδοσης mp3 και μπορεί να λειτουργήσει και μόνο ως walkman.
Ο λόγος που πήρα αυτό, είναι η μεγάλη μνήμη του memory stick,η ανάληση οθόνης των 622.000χρωμάτων, το 4x zoom της κάμερας με φλάς αλλά και άλλα εφε φωτογραφίας,ο κατάλογος των 500 επαφών,η εύκολη σύνδεση με υπολογιστή.
Bluetooth,υπέρυθρες,ραδιόφωνο εννοούνται,4 ώρες ομιλίας- 9 ώρες αναμονής.
Έχει δυνατότα διαφορετικού ήχου κλήσης σε κάθε επαφή και εμφάνηση φώτο-profile κάθε φορά που μας καλεί κάποιος.

Και συν όλα αυτά δεν είναι πολύ μεγάλο,ΔΕΝ ειναι ογκώδες και ζυγίζει 99γρ.

Reaction score
457
σαν τι..?? κυκλοφορεί ήδη και είναι αρκετά καλό τηλεφωνάκι , χώρια αν εγώ δεν θα έπερνα και δεν θα πάρω κατά 99% ποτέ νόκια...:)

Reaction score
2
Γνωρίζει κάποιος κάτι για το NOKIA N70? :?:
Γιώργο, το έχω ως βασικό τηλέφωνο (μαζί με το Qtek 9000) και είμαι πολύ ευχαριστημένος (είναι το πρώτο μου Nokia μετά το 8850). Μόνο του μειονέκτημα η κάπως αργή απόκριση του μενού, ειδικά αν το φορτώσεις με πολλές εφαρμογές. Α, και καλές φωτογραφίες και video (για κινητό). Το 3G του επίσης άριστο. Μου έχει δώσει ταχύτητες 35kbs στο download, ενώ και στις video-κλήσεις η απόδοση είναι πολύ καλή (χωρίς πολλά σπασίματα στην εικόνα). Γενικά, μια καλή αγορά.

P.S.: Σε κάποιες συσκευές (και στη δική μου) υπάρχει πρόβλημα στο ραδιόφωνο, όπου ακούγεται ένας εκνευριστικός "τσιριχτός" ήχος κάθε 5 δευτ. Αν δε σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα το ραδιόφωνο, προσπέρασε αυτό το μείον (άλλωστε δεν ισχύει για όλα).

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef