Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Απλώς να ξέρεις ότι δεν προσφερει την απλότητα και την ευκολία να συνδέεσαι απευθείας με connect από tidal , Spotify από τις native εφαρμογες κλπ .Δεν πρόσεξες την λέξη ανταλλαγή.Δευτερον δεν έχω σκοπό να πληρώσω για κάτι που δεν χρειάζομαι κι επιβαρύνει την τιμη(προενισχυτης).Τρίτον, τα χρήματα που κοστίζει θα προτιμούσα να τα χρησιμοποιήσω για να βελτιώσω το σύστημα μου.θεωρώ το streamer απλώς λύση ανάγκης.Ενα cdr με κουτί.
δεν ξερω ποιο melco λες αλλα αν ειναι το στρεαμερ ειναι εξαιρετικο και περνας μεσα και ολα ρα cd σου.
Αλλιως για μια φθηνη λυση κοιτα εδω https://www.audiophonics.fr/en/dac-...AAeBhd-OFsWKydI_IhvnmmeSIcXztXC1OC_23-NZacBll
Το auralic vega s1 δεν έχει εφαρμογή για androidΑν πας παραπάνω δες το auralic Vega s1
7.5 ευρω. Μια χαρά το βρίσκω για να κάνει μια δοκιμή του σπορ .Eνα wiim pro με ένα τέτοιο dac (αφού θέλουμε balanced εξόδους.......)
![]()
SMSL DO100 PRO Balanced DAC
The SMSL DO100 PRO balanced DAC features two ES9039Q2M DAC chips, an XMOS XU316 USB interface and support 32bit 768kHz PCM, DSD512 and MQA/MQA-CD streams.www.audiophonics.fr
και ένα 30αρι για ενα ομοαξονικό
![]()
AUDIOPHONICS CANARE Digital coaxial cable 75 Ohm RCA-RCA 1m - Audiophonics
Here is a true coaxial digital cord, in 75Ohm version, its particularity is to include connectors CANARE C5F, certified 75ohm and a cable L-5CFB.www.audiophonics.fr
Αν θες συνδέεις στην usb και κανένα λαπτοπ που περισσεύει.
Μπορείς φυσικά στο laptop να πετάξεις volumio και τότε να μην χρειάζεσαι το streamer.......απλά για tidal θα χρειαστείς συνδρομή (νομίζω 6 ευρώ το μήνα).
Μπορεί να κάνει κάποιος τις ρυθμίσεις από το web interface μέσω browser και μετά είτε να χρησιμοποιεί τις native εφαρμογές streaming είτε upnp όπως bubble upnpΤο auralic vega s1 δεν έχει εφαρμογή για android
Θα πάθει εγκεφαλικό ο ΠΑΗΜπορεί να κάνει κάποιος τις ρυθμίσεις από το web interface μέσω browser και μετά είτε να χρησιμοποιεί τις native εφαρμογές streaming είτε upnp όπως bubble upnp
AURALiC Lightning DS for iOS
AURALiC Lightning DS for web browser (device setting only)
OpenHome compatible control software (BubbleUPnP, Kazoo)
Roon (Roon Core required separately)
Το έχω πάθει ήδη.Στην αριστερή τσέπη.Θα πάθει εγκεφαλικό ο ΠΑΗ![]()
δεν εννοώ την συνδρομή του Tidal..... αλλά την μηνιαία συνδρομή για το volumio (η free έκδοση υποστηρίζει spotify connect αλλά όχι Tidal),άρα πάμε στα 7.5+6.7.5 ευρω. Μια χαρά το βρίσκω για να κάνει μια δοκιμή του σπορ .
Μια ζωή την έχουμε . Εφόσον μεγάλωσαν παιδιά σκυλιά γατιά … Πάρε κάτι να σου μείνει αφού αυτή είναι η χαρά σου …Το έχω πάθει ήδη.Στην αριστερή τσέπη.
Μισή χαρά.Για να την κάνω μιάμιση.Η άλλη μια,υποψιάζεσαι ποια είναι!Μια ζωή την έχουμε . Εφόσον μεγάλωσαν παιδιά σκυλιά γατιά … Πάρε κάτι να σου μείνει αφού αυτή είναι η χαρά σου …
Σωστα.Γι αυτό δοκιμάστε καλώδια όσο προλαβαίνετε.Αυριο θα είναι αργά.Μια ζωή την έχουμε . Εφόσον μεγάλωσαν παιδιά σκυλιά γατιά … Πάρε κάτι να σου μείνει αφού αυτή είναι η χαρά σου …
Ολα τα Melco έχουν έξοδο ήχου USB.Και κάτι ακόμα τα Melco νομίζω ότι δεν έχουν ηχητικές εξόδους. Εϊναι libraries με lan ports. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.
Μια αλλη πιθανη λυση για να εχεις μια ψηφιακη πηγη για ολα, ειναι ενα cd player με ενσωματωμενο streamer.Δεν πρόσεξες την λέξη ανταλλαγή.Δευτερον δεν έχω σκοπό να πληρώσω για κάτι που δεν χρειάζομαι κι επιβαρύνει την τιμη(προενισχυτης).Τρίτον, τα χρήματα που κοστίζει θα προτιμούσα να τα χρησιμοποιήσω για να βελτιώσω το σύστημα μου.θεωρώ το streamer απλώς λύση ανάγκης.Ενα cdr με κουτί.
Ολοι γνωριζουμε πως τα πολυ καλα καλωδια ρευματος δεν χρειαζονται καν streamer στην αλλη ακρη για να παιξουνΑ,και μη δω κάποιο πακάκι για τροφοδοτικό! Θέλω κανονικό τριπολικο inlet ώστε να χρησιμοποιήσω καλύτερο καλώδιο ρεύματος.
Υπάρχει στο tidal αλλά δεν είναι live@wnet,αυτό το αριστουργημα υπάρχει εκεί που "τριγυρνάς"; Αν μου το βρεις θα σου στείλω μια πολυπριζαρα! Καμμία σχέση με τις θήκες πούρων του κ. @christos77!Περιμένω!
The Mystery Lights: What happens when you turn the devil down
Και πολύ καλά μάλιστα. Αλλά από ότι έχω καταλάβει δεν θέλει rca. Ωστόσο νομίζω ότι κάτι αγόρασε αλλά δεν μας λέει. Θα μας το ανακοινώσει σε τεστ συγκριτικά με το atc.@hawkwind78 Ο @Π.Α.Η. θα έκανε τη δουλειά του με το Raspberry που μου χάρισες;
Δηλαδή παίζουν μόνα τους μουσική;Να και κάτι που δεν ήξερα!Ολοι γνωριζουμε πως τα πολυ καλα καλωδια ρευματος δεν χρειαζονται καν streamer στην αλλη ακρη για να παιξουν![]()