Ποιο προγραμμα να χρησιμοποιησω για εγγραφη και mastering?

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Re: Ποιο προγγραμα να χρησιμοποιησω για εγγραφη και mastering?

Απ'ο,τι καταλαβα, η δικια μου καρτα δεν εχει εισοδο MIDI? Πως μπορω να καταλαβω αν εχει καποια τετοια εισοδο? Υπαρχουν οικονομικες λυσεις σε USB καρτες ωστε να τις χρησιμοποιησω με laptop?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Ποιο προγγραμα να χρησιμοποιησω για εγγραφη και mastering?

Απ'ο,τι καταλαβα, η δικια μου καρτα δεν εχει εισοδο MIDI? Πως μπορω να καταλαβω αν εχει καποια τετοια εισοδο? Υπαρχουν οικονομικες λυσεις σε USB καρτες ωστε να τις χρησιμοποιησω με laptop?
PHASE 24 FW TERRATEC (firewire) αν έχεις στο λαπτοπ συνιστάται ανεπιφύλακτα (την έχει φίλος) στα 200 ευρώ στον Νάκα..

PHASE 26 USB TERRATEC (USB) αλλά με λίγοτερο καλά χαρακτηριστικά, στην ίδια τιμή..

M Audio - Fast Track Pro (179.00 Ευρώ + Φ.Π.Α.)
Καλή φαίνεται, αν και δεν έχω εμπιστοσύνη στους ASIO drivers της..
http://www.elina.gr/

Reaction score
0

Aπό ότι είδα, όχι, ούτε ASIO drivers (υποχρεωτικοί για cubase - nuendo).

Reaction score
0

Α! Και κατι αλλο... Το cubase δουλευει σε vista??
Με πρόλαβες ...
Η ver. 4 λενε ναι...

Αλλά με Vista (sVISTA) θα δουλέψω σε 2 χρόνια (όταν θα έχει βγει SP2.:happy_9: )

WinXP SP2 υποχρεωτικά... για να δουλέψεις ΣΙΓΟΥΡΑ..:smoking:

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195

Υπαρχει περιπτωση να περασω την ηλεκτρικη κιθαρα (κανονικη) σε ΜIDI ωστε να περασω ο,τι παραμορφωση θελω μετα? Και αν ναι, τι θα χρειαστω επιπλεον?

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195

Επισης, ειδα και καποια Drum Machines της YAMAHA. Εφοσον θα δουλεψω μονο με το MIDI στον υπολογιστη, μηπως ειναι καλυτερο να παρω ενα τετοιο και να γλυτωσω ενα σκασμο λεφτα???

Reaction score
0

Λευτερη θα ελεγα οτι σιγα σιγα εχεις βρεθει σε εντελως λαθος μονοπατι. Για αυτο που θες να κανεις λυσεις υπαρχουν πολλες και φτηνες και ακριβες. Θα πρεπει να ξεκαθαρισεις πρωτα ομως μερικα βασικα πραγματα για ολα αυτα που σου εχουν πει μεχρι τωρα πριν αρχισεις να αγοραζεις και πεταξεις λεφτα αδικα. Αν εχεις ορεξη για κουβεντα μπορω πολυ ευχαριστος να σε βοηθησω αλλα δυσκολα θα καταλαβεις αυτα που χρειαζεσαι μεσα απο μερικα ποστς.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195

Hδη εχω αρχισει να δουλευω με τα προγραμματα και βρισκω σιγα σιγα το μονοπατι... Αυτο που χρειαζομαι τωρα ειναι να παρω το υλικο και να αρχισω να δουλευω τους καθαρα μουσικους δρομους... Καθε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη. Τα παιρνω ευκολα τα γραμματα... :)

Reaction score
0

Αν εισαι κοντα στο κεντρο πολυ ευχαριστως μπορεις να ερθεις απο στο στουντιο μου να σου λυσω οποιες απορειες μπορω πανω στο θεμα.

(Ουπς τωρα ειδα απο που εισαι. Εστω αν ποτε ερθεις αθηνα το κανονιζουμε.)

Reaction score
0

Οι συγκεκριμες ειναι αρκετα παλια μοντελα καρτων απο την Lexicon και οχι πολυ επιτυχημενα. Ποσα λεφτα θες να δωσεις maximum Λευτερη? προτιμας USB η Firewire?

Reaction score
1.844
Απάντηση: Ποιο προγγραμα να χρησιμοποιησω για εγγραφη και mastering?

H firewire είναι η καλύτερη. Στο elina.gr κοίταξες;

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195

Nαι, ειδα τις Μ-ΑUDIO... Καλες φαινονται στις προδοαγραφες, ειδικα η Firewire 410 που εχει και XLR εισοδο... Λιγο ακριβουτσικη ειναι βεβαια, αλλα αν κανει την δουλεια...

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195

Καλο θα ηταν βεβαια να ειχε και εισοδο για κιθαρα... Θα μου ελυνε τα χερια... Δεν θα χρειαζοταν να πηγαινοφερνω την κονσολα ....

Reaction score
0

Αν καποια στιγμη θελησεις να γραψεις αληθινα τυμπανα με πολλα καναλια μιας και εχεις απο οτι καταλαβα μια κονσολα καλο ειναι να δωσεις απο τωρα κατι παρα πανω και ας μην τον χρειαζεσαι αμεσα. Μια πολυ καλη λυση ειναι η MOTU 828 MKII σε USB με εξαιρετικο value for money μιας και εχει τα παντα σχεδον επανω και ειναι η φθηνοτερη στον τομεα της. Υπαρχει και ακριβως η ιδια σε Firewire αλλα αρκετα πιο ακριβη και χωρις καμια αλλη διαφορα. Κατα την γνωμη μου απεφυγε μικρες καρτες της κατηγοριας των 200 ευρω γιατι εχουν ελειψεις που θα χρειαστεις στην πορεια σιγουρα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis