Ποιο τραβαει καλυτερο video?

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Μετα απο 2,5 χρονια, το sharp 902 που εχω, συνεχιζει να τραβαει εξαιρετικο video οπως και φωτογραφιες. Δεν εχω δει μεχρι στιγμης καποιο αλλο κινητο να τραβαει καλυτερο και το εχω συγκρινει με πολλα. Υπαρχει καποιο εκει εξω να τραβαει καλυτερο video? Κατι εχει παρει το αυτι μου για 640χ480 σε 30fps. Εχει καποιος δει κατι?? Αντε γιατι θελω αναβαθμιση... :mrgreen:

Reaction score
4
Λευτερη το Νοκια N93 τραβαει πολυ καλο βιντεο στα χαρακτηριστικα που εχεις διαβασει, αλλα απο φωτο αστα να πανε στο διαλα!
Αν σε ενδιαφερει το βιντεο δες εδω ενα τεστ που του εκανα οταν ειχα παρει το Ν93.
Βεβαια μετα το πουλησα γιατι οπως σου ειπα απο φωτο δεν λεει !!!
Δεν ξερω τον λογο που ενω οπως λεει εχει 3,2 MPX (ο θεος να τα κανει) στην ουσια τα χρησιμοποιει μονο στο βιντεο και ριχνει την ποιοτητα στην φωτογραφεια!
Παρουσιαζει εντονο κοκκινο κοκκο...

[youtube]EJmwigzhpok[/youtube]

Αν και δεν νομιζω να καταλαβεις και πολλα απο το βιντεο μιας και χανει πολυ σε ποιοτητα απο το upload στο youtube.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Ποιο τραβαει καλυτερο video?

Nokia Ν95 και Ν93i. As simple as that!

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Επειδή κι εγώ το V902 έχω και δεν έχω στο πρόγραμμα να το αλλάξω, τόσο ευχαριστημένη είμαι, αλλά κάποτε θα χαλάσει κι αυτό, μήπως έχετε υπόψη αν πρόκειται να κυκλοφορήσει κάτι αντίστοιχης κατηγορίας (σειρά V ή κάτι παρόμοιο) σε Sharp?

Ξέρω ότι κυκλοφόρησαν μοντέλα (με τελευταίο το 910) που δεν έφτασαν ποτέ στην Ελλάδα... Κάτι παίζεται με τη Sharp, αλλά δεν ξέρω τι. Κρίμα, γιατί είχε πολλούς "οπαδούς" που τώρα δεν βρίσκουν να αλλάξουν συσκευή.

Κώστας Φ.

Reaction score
895

Μαρία, δυστυχώς τα Sharp δεν... Καιρό έχω να δω νέο μοντέλο στην Ελλάδα. Ρίξε μία ματιά στο Samsung E900. Το πήρε πρόσφατα η mother μου (είχε Sharp πριν) και είναι πολύ ευχαριστημένη. Αν και Nokia fan, παραδέχομαι τη Samsung... Έφτιαξε ένα κομψό και πολύ εύχρηστο κινητό - χωρίς να χάνει σε "specifications".

Reaction score
164
Ναι, αλλά η μεγάλη ανάλυση και τα πολλά fps είναι ο καλύτερος τρόπος για να κρύψεις τον κρίσιμο παράγοντα για την ποιότητα: το bitrate.
Και το δικό μου κινητό τραβάει video στα χαρτιά, αλλά η πραγματικότητα είναι πολύ-πολύ χειρότερη με, ουσιαστικά, μερικά macroblocks να αλλάζουν χρώμα στην οθόνη...

Κώστας Φ.

Reaction score
895

E, καλά, απο κινητό δεν μπορείς να έχεις τρελές απαιτήσεις στην ποιότητα του video. Γεγονός είναι πάντως πως στο θέμα video, η Nokia είναι μπροστά (με πολύ καλές επιδόσεις και στις φωτογραφίες στο N73 που δείχνουν πως, όταν θέλει, μπορεί να βγάζει και κινητά που τραβάνε καλές φώτο).

Reaction score
0
Δεν ξερω για video αλλα σε φωτο το καλυτερο που εχω δει ειναι το Κ800 (ειδικα σε κινηση ειναι φοβερο).

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Ευχαριστω παιδια! Βρηκα το Ν93 450ευρω! Κατσε να το δοκιμασω και θα δουμε! Αν δεν εχει μεγαλες διαφορες απο το 902, θα κρατησω το sharp και θα περιμενω κατι καλυτερο...

Reaction score
174
Να θυμάσαι ότι το Ν93 έχει το μεγαλύτερο SAR από σχεδόν όλα τα υπόλοιπα... κάπου στο 1,3 αν θυμάμαι με μέση τιμή στα 0,6 στα περισσότερα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.114
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead