Ποιο DVD player...?

Reaction score
0
Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας.
Θελω πρωτα να κατασταλαξω σε μερικα πραγματα... Οπως:
Να παρω DVD, BR, ή DVD με σκληρο??:121::121:
Θελω να εχω καταρχην Video Upscaling σε 1080p, και η συσκευη μου να υποστηριζει αν ειναι δυνατον τα νεα φορμά ήχου. Επίσης θα ήθελα να βγάζει 7,1 εξόδους πίσω, εκτος απο το HDMI 1.3, το optical και το Coaxial....:117: Θελω κατι καλο λοιπον. Απλα δεν ξερω σε τι να παω... Σε dvd, br or dvd-r με HD???:139::139::139::139:

Σημειώνω ότι έχω ως TV την Samsung L37R86BDX.
Επισης να αναφερω οτι μου εδωσαν πληροφοριες σαν κορυφαια τα Yamaha 1600 και 2600. Οταν ομως ειδα τα χαρακτηριστικά τους δεν τρελάθηκα κιολας...
Επίσης να αναφέρω οτι ως BR Μου αρεσουν πολύ τα εξής:
http://www.homecinema.gr/details.php?prid=1122&preview=showtech
και απο sony:
http://www.homecinema.gr/details.php?prid=841&preview=showtech
&
http://www.homecinema.gr/details.php?prid=840&preview=showtech αν και αυτα τα δυο τελευταια δεν μπορω να καταλαβω γιατι αυτη η διαφορα τιμης....
Help ρε Boys.....

Reaction score
0
Ναι αλλα λεω να μην παιζω τα dvd με το htpc... Δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστο βεβαια αυτο που σκεφτομαι αλλα τι να πω...
Δεν ξερω γιατι, αλλα εχω την εντυπωση πως ενα ''καθαρό'' Blue Ray Player πχ, ειναι καλυτερο στην δουλεια του απο εναν υπολογιστη οταν θες τρομερη ποιοτητα αναπαραγωγης. Κανω λαθος?? Αυτη την εντυπωση εχω...
Και γιατι το λεω αυτο?? Επειδη και μονο απο αποψη κοστους να το παρουμε, ενας υπολογιστης (πχ ο δικος μου) εφτασε τα 700€, και τα κανει ολα. Ενω ενα blue ray πλαυερ, που το μονο που κανει ειναι να παιζει blue ray, εχει εως και 550€!!! Οποτε ειναι δυνατον αυτα τα δυο να εχουν την ιδια αποδοση??

Γιαυτο τον λογο ψαχνομαι για κατι περα απο το htpc. Το htpc θα το εχω μονο για gaming και HD αρχεια.
Για πειτε ρε παιδες. Κανω λαθος?

Reaction score
0
Απάντηση: Ποιο DVD player...?

Φίλε sfinas! για να δεις και να ακούσεις τα τελευταία φορμά σε εικόνα και ήχο, μάλλον θα πρέπει να πας γιa BR Player.
Εγώ πήρα το, φθηνό μεν πολύ καλό δε, Samsung BD-P1400 από το οποίο είμαι ήδη πολύ ευχαριστημένος, αφού επί πλέον κάνει και εξαιρετικό Upscaling στα 1080ρ στα απλά DVD!

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

Reaction score
7
Ναι αλλα λεω να μην παιζω τα dvd με το htpc... Δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστο βεβαια αυτο που σκεφτομαι αλλα τι να πω...
Δεν ξερω γιατι, αλλα εχω την εντυπωση πως ενα ''καθαρό'' Blue Ray Player πχ, ειναι καλυτερο στην δουλεια του απο εναν υπολογιστη οταν θες τρομερη ποιοτητα αναπαραγωγης. Κανω λαθος?? Αυτη την εντυπωση εχω...
Και γιατι το λεω αυτο?? Επειδη και μονο απο αποψη κοστους να το παρουμε, ενας υπολογιστης (πχ ο δικος μου) εφτασε τα 700€, και τα κανει ολα. Ενω ενα blue ray πλαυερ, που το μονο που κανει ειναι να παιζει blue ray, εχει εως και 550€!!! Οποτε ειναι δυνατον αυτα τα δυο να εχουν την ιδια αποδοση??

Γιαυτο τον λογο ψαχνομαι για κατι περα απο το htpc. Το htpc θα το εχω μονο για gaming και HD αρχεια.
Για πειτε ρε παιδες. Κανω λαθος?
θα σου πρότεινα να κάτσεις στα αυγά σου :109:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Ποιο DVD player...?

Φίλε sfinas! για να δεις και να ακούσεις
Εγώ πήρα το, φθηνό μεν πολύ καλό δε, Samsung BD-P1400 από το οποίο είμαι ήδη πολύ ευχαριστημένος, αφού επί πλέον κάνει και εξαιρετικό Upscaling στα 1080ρ στα απλά DVD!
Φιλε Γιωργο και εγω αυτο το μηχανημα εχω στο μυαλο μου... Ειναι μια πολυ καλη λυση..

Reaction score
0
θα σου πρότεινα να κάτσεις στα αυγά σου :109:
Ησουν Κατατοπιστικοτατος!!!!!:135::135::135::135::135:

Γιατι ομως βρε συ το λες αυτο??:111::111:

Reaction score
7
Ησουν Κατατοπιστικοτατος!!!!!:135::135::135::135::135:

Γιατι ομως βρε συ το λες αυτο??:111::111:
Γιατί έχεις φτιάξει ένα πολύ καλό HTPC και πάς να δώσεις τόοοσα χρήματα για ένα Player που το μόνο που θα σου προσφέρει είναι υποστήριξη των νέων format ήχου. Άν σε κόβει τόσο πολύ ο HD ήχος περίμενε καμια καινούρια κάρτα ήχου (που σίγουρα θα βγεί σύντομα) που να υποστηρίζει τα νέα format ήχου. Έχεις ενισχυτή με υποστήριξη HD ήχου; Για να μην μιλήσουμε για το χρόνο φόρτωσης σε ένα δισκάκι που έχουν τα πιο πολλά players... Με ένα HTPC κάνεις ότι θες και κάποιος το φτιάχνει για να αντικαταστήσει τις πιο πολλές standalone συσκευές...τώρα πώς σου την κάρφωσε εσένα να δώσεις χρήματα για ένα ΑΚΡΙΒΟ blu-ray player...δεν μπορώ να το καταλάβω...:104: Εκτός αν θα χρησιμοποιείται και από άτομα που δεν ξέρουν κάν τι εστί PC και Windows... Τα Standalone θα είναι μια καλή αγορά όταν οι τιμές τους πέσουν στα 250 ευρώ, προσφέρουν όλες τις ευκολίες και έχουν ταμπελάκι Pioneer πάνω τους :137:

Reaction score
0
Τελικα οντως θα κατσω στα αυγά μου!!!:137::137::137::137:
Thunk You!!!!!!!!:145::145::145:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Τελικα οντως θα κατσω στα αυγά μου!!!:137::137::137::137:
Thunk You!!!!!!!!:145::145::145:
Έτσι μπράβο, συγκρίνεις ένα πολύ καλό HTPC με τα consumer BD players που έχουν ημερομηνία λήξης;
Ήδη τα player πρώτης γενιάς κάνουν μόνο για DVD και Audio.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.230
Members
38.432
Νεότερο μέλος
Αριστος