Ποιο GPS?

Reaction score
5
ok thanx:cool_4:
Και μια τελευταια ερωτηση.
Εχω "βρει" διαφορες version:
Destinator 6 ISO
Destinator SP ISO
Destinator 6.1.1 TMC
Destinator PN ISO

Ποια απο ολες?
Εσυ Φανη ποια εβαλες?
Το 6 iso κανει... το ΡΝ ειναι το παλιο και αρκετα πιο αργο και αργοστροφο στις αντιδρασεις, το sp δεν ειναι για PDA αλλα το smartphone edition...

προσεχε αν "βρεις" την εκδοση 6.1.1 να ειναι full και οχι απλο update...
για χαρτη ελλαδας ψαξε την εκδοση 2006.Q3.4503 που ειναι ο τελευταιος που ειχαν βγαλει αν και συντομα ετοιμαζουν νεοτερο...
αν θες βοηθεια και χαρτες για διαφορες χωρες... πεσμου να περασω να σου αφησω μερικους...

Reaction score
164
Μήπως δεν είναι σωστό να μιλάμε έτσι φάτσα-φόρα για παράνομο λογισμικό;
Και ιδιαίτερα μιας εταιρίας (NGI) Ελληνικής, με μεγάλες επενδύσεις και τεχνογνωσία που προσφέρει ένα άρτιο προϊόν, και μάλιστα κάνει update δωρεάν.
Δεν έχω καμία σχέση με την NGI, αλλά όταν είδα τι δουλειά κάνουν και τι υποστήριξη παρέχουν, αγόρασα ευχαρίστως το προϊόν (Destinator+χάρτες) και το ευχαριστήθηκα. Το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω.

VG

Reaction score
0
Ειναι ολα για πεταμα,ανεξαρτητου μαρκας.
Κανουν απιστευτα λαθη.

Reaction score
14
Απάντηση: Ποιο GPS?

Το Destinator 6, είναι αυτό που χρησιμοποιώ και είναι πολύ καλό ιδιαίτερα στην Αθήνα. Είπα και παραπάνω ότι σε δύσκολη διαδρομή στην Πολωνία χρτησιμοποιήσα το iGO που είναι εξίσου καλό. Όμως στην καθημερινή χρήση προτιμώ το Destinator. Το πρόγραμμα είναι περασμένο μέσα στο TyTN και δουλεύει άψογα. Επίσης, είναι πολύ γρήγορο στον επαναυπολογισμό.
Τώρα απλά περιμένουμε την αναβάθμιση των χαρτών, γιατί υπάρχουν αλλαγές δρόμων, διόδια κα που δεν ήταν στην προηγούμενη περασμένα.

Reaction score
173

Μολις τεσταρισα το dn6 στο htc p3300
Ειναι πολυ καλο και γρηγορο.Τρεχει παραλληλα και με το pn ολα στην καρτα μνημης

Reaction score
173

Ενα κακο του dn6 ειναι ο χαμηλος ηχος-τουλαχιστον σε μενα-.
Θα κανω ενα πειραματακι κι αν πετυχει θα το χαρουμε ολοι.Εκτος αν καποιος εχει αλλη λυση ας μας την πει.

Reaction score
14

Αν κάποιος έχει διάθεση για δοκιμές, ας δει και το Papago7. Το δοκιμάζω τώρα και φαίνεται καλό για Ελλάδα.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Ποιο GPS?

Ενα κακο του dn6 ειναι ο χαμηλος ηχος-τουλαχιστον σε μενα-.
Θα κανω ενα πειραματακι κι αν πετυχει θα το χαρουμε ολοι.Εκτος αν καποιος εχει αλλη λυση ας μας την πει.
To Multirama έχει no name βραχίονα με βεντούζα για το τζάμι του αυτοκινήτου. Αυτός καταλήγει στην βαση στηριξης η οποία μεσω ενος μικρού ανδάπτορα ταιριάζει σε οποιαδήποτε συσκευή. Η συγκεκριμένη βάση έχει ενσωματωμένο ηχείο στην πίσω μεριά και συνδέεται με ενα βύσμα στην έξοδο ήχου της συσκευής.

Reaction score
173

Αν κάποιος έχει διάθεση για δοκιμές, ας δει και το Papago7. Το δοκιμάζω τώρα και φαίνεται καλό για Ελλάδα.

Δες σε παρακαλω ενα μικρο νησι με το ενα και μετα με το αλλο.Ετσι θα δεις τη διαφορα.Μην κοιταζεις μεγαλες πολεις-και πες μας-

Reaction score
14

Ναι, το δοκιμάζω παντού και παράλληλα με τα υπόλοιπα. Δεν είναι όμως μόνο το μικρό νησί αλλά και η ευκολία χρήσης, η γρήγορη επαναπαραμετροποίηση της διαδρομής κα.
Το Papago έχει μόνο χάρτες για την Ελλάδα και έτσι δεν μπορώ να το τεστάρω στο εξωτερικό.

Reaction score
173

Το εβαλα αλλα δεν μου αρεσε.Νομιζω πως το dn ειναι πολυ καλυτερο παρα τα αρνητικα του στοιχεια

Reaction score
14

Η πρώτη μου εντύπωση είναι η ίδια με τη δικιά σου.
Νομίζω το desti ειναι πολύ καλό.
Το δοκιμάζω όμως το άλλο τώρα και είναι και αυτό ωραίο.

Reaction score
0
Εγώ χρησιμοποιώ το papago7 και destinator pn.. Και τα δύο είναι πολύ καλά αλλά
εμένα με έχει κερδίσει το papago7..

Reaction score
173
Απάντηση: Re: Ποιο GPS?

Το Papago7 έχει καλύτερους χάρτες για Ελλάδα από το Destinator;

Νομιζω πως οχι.
Μετα τις 15/5 θα βγει νεος για dest απο ngi

Reaction score
2
Εγώ τα έχω δοκιμάσει όλα και τα σχόλιαμου έχουν ως εξής:
Το Papago έχει το χειρότερο GUI τόσο από εμφάνιση, όσο και από ευκολία χρήσης. Για τους χάρτες του δεν έχω άποψη, καθώς δεν άντεξα να το χρησιμοποιήσω πάνω από 2 φορές. Για μένα είναι κακό πρόγραμμα και φαίνεται να είναι φτιαγμένο στο πόδι.
Το Destinator 6 είναι πολύ καλό, τόσο σε ευχρηστία, όσο και σε γραφικά, έχει κορυφαίους για την Ελλάδα χάρτες, αλλά χάνει σε ταχύτητα πλοήγησης και επανυπολογισμού διαδρομής. Σε κερδίζει όμως και με τις αμέτρητες παραμετροποιήσεις σε skins, σε POIs κλπ.
Το κορυφαίο όμως - για μένα - είναι το iGO 2006 Plus με το τελευταίο χάρτη του Μαρτίου. Μπορεί να μην καλύπτει την επαρχία το ίδιο καλά με το destinator, έχει όμως απίστευτα γραφικά και είναι το ίδιο εύχρηστο με αυτό.
Επίσης είναι πολύ γρήγορο στον υπολογισμό διαδρομής. Χάνει λίγο στην παραμετροποίηση, όμως αυτό πιστεύω ότι οφείλεται στο γεγονός ότι είναι λιγότερο διαδεδομένο και έτσι η βάση χρηστών του (και μάλιστα έμπειρων) είναι περιορισμένη. Με τον καιρό, αυτό δείχνει να αλλάζει.
Ακόμη, το iGO θα δείξει εκπληκτικά σε οθόνες VGA (το έχω στο 9000 και στο X7500), ενώ το D6 εκεί είναι επιεικώς "για τα μπάζα".
Τέλος, το Tom Tom δεν είνα άξιο λόγου καθώς μπορεί να είναι ένα καλό (και αναγνωρισμένο στο εξωτερικό) πρόγραμμα, στην Ελλάδα όμως έχει χάρτη μόνο της Αθήνας. Βέβαια, όσο το δοκίμασα έμεινα ικνοποιημένος από το αποτέλεσμα. Άλλωστε, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη χρειάζεται ένας πλοηγός. Να τον πάρει ένας κάτοικος π.χ. της Λαμίας, να τον κάνει τι; Μήπως δεν ξέρει ήδη σπιθαμή προς σπιθαμή όλη την πόλη του;

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.118
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead