Ποιο Phono Stage για Denon-304???

Reaction score
0
Ποιο Phono Stage για Denon-304. Θα φορεθεί σε rpm9.1X. Σκέφτομαι να πάρω Trichord Dino, με χωρίς power supply. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Για ρίχτε καμία πρόταση.

Reaction score
8
Απάντηση: Ποιο Phono Stage για Denon-304???

βρε τον δουλευεις τον ανθρωπο;
αυτο που εχει διαλεξει, μια χαρα κανει την δουλεια που θελει

Reaction score
3

Εγώ την ίδια κεφαλή έχω με το Lehmann Black Cube SE (το οποίο είναι καλύτερο από το Dino), και ακούγεται λίγο από τα ηχεία ένας θόρυβος και πιάνει και λίγο ραδιόφωνο.
Φυσικά αυτό ακούγεται αν δεν παίζει μουσική και εξαρτάται κι από την ένταση που έχω.

Ποιός είναι ο λόγος?
Κάνω την ερώτηση επειδή η κεφαλή είναι αρκετά χαμηλοέξοδη, αν δεν διορθώνεται το δικό μου πρόβλημα, αν μπορέσεις να το αποφύγεις.

Reaction score
8

cookies , αυτο που αναφερεις ειναι προβλημα γειωσης, για ψαχτο λιγο και το φονο εχει τα διπλα λεφτα απο αυτο που κυτταει ο ανθρωπος.

Reaction score
3

Βραχίονα έχω τον RB300 με την απλή αρχική του καλωδίωση και γείωση δεν έχω βάλει πάνω στο phono. Αυτή την γείωση εννοείς?
Επίσης όταν ακουμπάω τον βραχίονα προς το μέρος της κεφαλής ή την ίδια την κεφαλή (στο μπροστινό της μέρος) μειώνεται κάπως ο θόρυβος. Ο θόρυβος υπάρχει παίζει δεν παίζει κἀποιο δίσκο.

Ναι, η έκδοση με το έξτρα τροφοδοτικό έχει 700ευρώ στην Ελλάδα. Αν το κοιτάξει από το AnalogueSeduction.net θα το πάρει 150ευρώ φθινότερο.
Πάντως νομίζω πως το Lehmann Black Cube είναι καλύτερο από το Trichord Dino Mk2

Reaction score
1.187

βρε τον δουλευεις τον ανθρωπο;
Ναι! :116:

Εγώ έχω το Azur 640P της Cambridge Audio. Παίζει μια χαρά, δεν βγάζει ούτε βόμβο ούτε φύσημα. Από τεχνικά χαρακτηριστικά σκίζει, και δεν κάνει και ένα σκασμό λεφτά.

http://www.cambridgeaudio.com/specifications.php?PID=29&Title=Specifications

Reaction score
0

Από ότι βλέπω όμως, όσον αφορά το cambridge, δεν υποστηρίζει τα 0.18 mV της denon αλλά πηγαίνε μόνο μέχρι 0.2 mV. Και νομίζω ότι θα έχω αρκετά καλύτερο αποτέλεσμα με το dino. A! Και κάτι άλλο. Μια και που δεν έχω πάρει την κεφαλή ακόμα. Πιστέυει κανείς ότι μια benz ace θα ήταν καλύτερη?

Reaction score
8

κομστ το αζουρ ειναι πολυ καλο φονο, αλλα την ντενον δεν μπορει να την δουλεψει - εδω δουλευει οριακα τις χαμηλοεξοδες μπενζ και παλι τοθελε το παραπανω κερδος.

κουκιες, βεβαια εκει οφειλεται το προβλημα στην γειωση - ειχα φιλο που ακουγε τα σιμπι των ταξι

Reaction score
3

κουκιες, βεβαια εκει οφειλεται το προβλημα στην γειωση - ειχα φιλο που ακουγε τα σιμπι των ταξι
Ευχαριστώ Θανάση.
Θα δοκιμάσω να βάλω γείωση. (δεν ξέρω πώς, ελπίζω να είναι εύκολο. Το μόνο σίγουρο είναι η γείωση που έχει το φόνο. Λογικά την συνδέω κάπου, αλλά που?!)

Reaction score
8

Κανονικα απο τον βραχιονα βγαινουν τα δυο καλωδια RCA και ενα τριτο ενδιαμεσο - συνηθως λεπτοτερο που ειναι η γειωση και καταληγει παλι συνηθως σε διχαλο. Αυτο το ενωνεις στην γειωση του φονο στειτζ.

Reaction score
1.187

κομστ το αζουρ ειναι πολυ καλο φονο, αλλα την ντενον δεν μπορει να την δουλεψει - εδω δουλευει οριακα τις χαμηλοεξοδες μπενζ και παλι τοθελε το παραπανω κερδος.
Ναι εφόσον η ευαισθησία του είναι 0.5mV για κεφαλές κινητού πηνίου, και η Denon βγάζει μόλις 0.18mV τότε σίγουρα δεν θα παίζει.
Δεν το είχα προσέξει. Εγώ το χρησιμοποιώ με κινητού μαγνήτη Goldring.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.613
Members
38.473
Νεότερο μέλος
Shawsounds