- Reaction score
- 588
Λοιπόν μίλησα και με το Ζαπ Είναι ο άνθρωπος που με δικές του συμβουλές πήρα τα μηχανήματα που έχω τώρα θα μου φτιάξει και τον hypex encore
Το ρώτησα τι πρέπει να κάνω και πιά sub να πάρω
Μου είπε να πάρω αυτά 2 X Arendal 1961 1s
Και ότι για το χώρο μου μπορεί να μη χρειάζεται άλλο Θα τα ρυθμίσει μαζί με το Φόκαλ είπε μπορεί.
Στάθηκα και τυχερός γιατί ένα παιδί που αγόρασε πρόσφατα δύο τέτοια arendal είδε την συζήτηση και μου έστειλε μήνυμα ότι τα πουλάει και θέλει να αγοράσει πιο μεγάλα
Ηρθαμε σε συμφωνία και από βδομάδα μάλλον θα τα έχω
Σημαντικό είναι ότι δεν ξεφεύγω και σε χρήματα ακόμα κι αν χρειαστεί να αγοράσω ακόμα ένα
Επίσης μου είπε καλύτερα είναι τα 2 Χ dynaudio 18S Αλλά ξεφεύγουν σε χρήματα 2800€
Το ρώτησα τι πρέπει να κάνω και πιά sub να πάρω
Μου είπε να πάρω αυτά 2 X Arendal 1961 1s
Και ότι για το χώρο μου μπορεί να μη χρειάζεται άλλο Θα τα ρυθμίσει μαζί με το Φόκαλ είπε μπορεί.
Στάθηκα και τυχερός γιατί ένα παιδί που αγόρασε πρόσφατα δύο τέτοια arendal είδε την συζήτηση και μου έστειλε μήνυμα ότι τα πουλάει και θέλει να αγοράσει πιο μεγάλα
Ηρθαμε σε συμφωνία και από βδομάδα μάλλον θα τα έχω
Σημαντικό είναι ότι δεν ξεφεύγω και σε χρήματα ακόμα κι αν χρειαστεί να αγοράσω ακόμα ένα
Επίσης μου είπε καλύτερα είναι τα 2 Χ dynaudio 18S Αλλά ξεφεύγουν σε χρήματα 2800€
Last edited: