Ποιο sub?

Reaction score
588
Λοιπόν μίλησα και με το Ζαπ Είναι ο άνθρωπος που με δικές του συμβουλές πήρα τα μηχανήματα που έχω τώρα θα μου φτιάξει και τον hypex encore
Το ρώτησα τι πρέπει να κάνω και πιά sub να πάρω
Μου είπε να πάρω αυτά 2 X Arendal 1961 1s
Και ότι για το χώρο μου μπορεί να μη χρειάζεται άλλο Θα τα ρυθμίσει μαζί με το Φόκαλ είπε μπορεί.
Στάθηκα και τυχερός γιατί ένα παιδί που αγόρασε πρόσφατα δύο τέτοια arendal είδε την συζήτηση και μου έστειλε μήνυμα ότι τα πουλάει και θέλει να αγοράσει πιο μεγάλα
Ηρθαμε σε συμφωνία και από βδομάδα μάλλον θα τα έχω

Σημαντικό είναι ότι δεν ξεφεύγω και σε χρήματα ακόμα κι αν χρειαστεί να αγοράσω ακόμα ένα

Επίσης μου είπε καλύτερα είναι τα 2 Χ dynaudio 18S Αλλά ξεφεύγουν σε χρήματα 2800€

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.563
Όπως πιθανώς βλέπετε, ο Μπούτιας χωρίς καμία ισοστάθμιση, έχει καταφέρει 3 διαφορετικά μεταξύ τους σαμπ, να παίζουν όλα μαζί άψογα, παρότι το καθένα ξεχωριστά είναι κουκουρούκου, όπως ο ίδιος λέει κιόλας..

Δηλαδή, βεβαίως γίνεται, αλλά υπό πολύ συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Γενικά μιλώντας, στον τυπικό κόσμο που δε σκαμπάζει από τις τεχνικές λεπτομέρειες της ενσωμάτωσης πολλαπλών σαμπ σε ένα σεταπ, είναι πολύ πιο ασφαλής η επιλογή ομοίων σαμπ, και πολύ πιο ασφαλές να προτείνονται όμοια σαμπ.

Κάποιοι από μας, όπως κι ο μπούτχιας, ξεμεσιαστήκαμε να φέρνουμε βόλτες τα σαμπ σε διάφορα σημεία του χώρου, για να βρούμε τη βέλτιστη τοποθέτηση, και εννοείται χωρίς παντόφλα. Και βάσεις φτιάξαμε, με διάφορα ύψη, για δοκιμή τόσο στη μεσότητα του ύψους, όσο και σε κλάσμα αυτής, και φανταστείτε πόσες δοκιμές παίρνει κάθε σαμπ σε διαφορετικό ύψος και διαφορετική τοποθέτηση στο χώρο, αλλά και με διαφορετική κατεύθυνση του/των μεγαφώνων σε κάθε θέση.

Δεν είναι απλά τα πράγματα.. Μπορεί να σου φάει άπειρες εργατοώρες η ιστορία, και ατελείωτες μετρήσεις.

Από την άλλη, κάποιοι που νιώθουν μεγάλο νούμερο παντόφλας στην κεφάλα, αφήνουν το ένα σαμπ όπου επιτρέπει η παντόφλα, και τέλος. Ε, τι να κανς; να κατς να κλαις; 🤣😜😂

Last edited:

Ndis

Titika
Reaction score
4.816
Από την άλλη, κάποιοι που νιώθουν μεγάλο νούμερο παντόφλας στην κεφάλα, αφήνουν το ένα σαμπ όπου επιτρέπει η παντόφλα, και τέλος. Ε, τι να κανς; να κατς να κλαις; 🤣😜😂
Μας έσκασαν και κάτι ME2 στα κεφάλια, η δικιά μου ψώνισε και smartwatch για παν ενδεχόμενο ...

Κουβέντα δε λες πλέον... Ο αλλος, ο αντιπρόσοπως ντε! Ξεκίνησε νήμα για τι ηχεία θα πάρει για το σαλονι, μετά νήμα για το τι να κάνει με την σοφίτα, συνέχισε με νήμα πως να φτιάξει το υπογείο και βάζω στοίχημα οτι θα συνεχίσει με νήμα πως να στήσει home cinema στο πλυσταριό της πέρα-κάτω αυλής !

Γμστα, για να παιξουμε λιγο δυνατά κανα τραγούδι, πρέπει το έτερο ήμισυ να αλλάξει νομό.

Μας έχει γμσει και ο covid γιατί δεν μπορυμε να του τάξουμε και κανα ταξίδι σε αντιστάθμισμα με 2,3,...,n subwoofers...

Reaction score
588
Για αρχή δυο λόγια για τα sub με τυπικές ρυθμίσεις χωρίς να γίνει με μικρόφωνο κάτι από επαγγελματία πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα στο σύνολο των τριών μ’άρεσαν πολύ κατάλαβα μεγάλη διαφορά
Ουσιαστικά τελείως αρρύθμιστα και αυτό ισχύει και για όλο το σύστημα γιατί πρέπει να γίνει από την αρχή

Δε νομίζω ότι στο χώρο μου χρειάζομαι παραπάνω κοντεύουν να φύγουν τα παράθυρα και αν βάλω ακόμη ένα για να τα κάνω 4 θα είναι Arendal

Τα Arendal φαίνονται πολύ τίμια αγορά και σοβαροί εταιρεία
ωραια, δωσε και το φοκαλ τωρα και παρε αλλα 2 ιδια η κανενα..
Κατηγορηματικά το’χω πει 100 φορες το Φόκαλ δεν ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Άμα χρειαστεί θα βάλω ακόμη ένα Arendal

Ο Ζαπ μου είπε ότι μπορεί να μου τα ρύθμιση με το Φόκαλ

Attachments

Last edited:

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.715
Nai
Αλλά δεν έχω τρελά καθόλου με τα καλώδια όλα μου τα καλώδια εκτός από αυτά είναι φθηνά
Τα ίδια έχουμε. Εμένα είναι όλα ΜΙΤ, ηχεία, interconnects

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab