Ποιο Subwoofer θα μου προτεινατε?

Reaction score
0
Παιδες θελω τα φωτα σας. Μια και το subwoofer δεν ειναι απολυτα αναγκαιο να ειναι της ιδιας σειρας με τα ηχεια ποιο να παρω για να ολοκληρωσω το 5.1 μου ??
Απο ηχεια εχω την καινουρια σειρα Esprit της Triangle.
Συγκεκριμενα τα Comete Ex για μπροστινα , το Voce Ex για κεντρικο και τα Titus Ex για surround.
http://www.triangle-fr.com/WD100AWP...07244?WD_ACTION_=MENU&ID=OPT_OptionMod%E8le20
Ο χωρος μου ειναι 4 χ 7 και το υψος 2,7 μετρα.
Της Velodyne εχω ακουσει οτι ειναι αρκετα καλα. Ισχυει αυτο?
θα χρειαστω 10ιντσο η παραπανω ??
Τελος μηπως υπαρχει καποιο sub που να μπαινει σε γωνια χωρις προβλημα ??

Reaction score
384
Οσον αφορα τη γωνια, δεν υπαρχει μαρκα που ταιριαζει 'γαντι'. Ισως το πιο σημαντικο που θα επρεπε να κοιταξεις ειναι να εχει DSP το σαμπακι, ωστε να εχεις τη δυνατοτητα να του κοψεις το ''τσαμπουκα''.Δεν ξερω τι λεφτα θελεις να δωσεις, αλλα κοιτα τα Revel B15a, Velodyne SPL, Velodyne DD. Εαν θελεις να κινηθεις σε χαμηλοτερης κατηγοριας σαμπ αλλα σου αρεσει η ιδεα του DSP, απλα αγορασε το SMS της Velodyne και βαλτο να κανει παρεα με το σαμπακι.

Reaction score
0
Θα ηθελα η τιμη του Sub να παιξει γυρω στο 500αρικο . Αλλα επειδη με ενδιαφερει πολυ να δεσει καλα με τα ηχεια μου, θεωρω οτι χαλαλι αν παει και λιγο παραπανω.

Reaction score
6
Αν μιλάμε για γωνία και δίνεις και λίγο πάνω από 500 σου προτείνω το TS300 της Tannoy δεκάιντσο 300Watt.

Τοποθετείται με όποιο τρόπο θέλεις (στο σπίτι έχω το Λίγο μεγαλύτερο TS500 και είμαι ευχαριστημένος) όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Attachments

Reaction score
0
Απο μουσικη τι λενε ?? Dsp εχουν ... και ποσο σου πηγανε τελικη τιμη τα 15"αρια??

Reaction score
6
Δεν έχει DSP. Ισοστάθμιση εννοείς;;

Για τέτοια κόλπα πας πολύ πιο πάνω από αυτά που υπολόγιζες.

Το καλό είναι ότι έχει σφιχτό μπάσο που το κάνει ένα κι ένα για μουσική. Αυτό το οφείλει και στην έλλειψη οπής bass reflex.

Στις ταινίες δεν είναι τόσο εφετζίδικο (λιγότερος όγκος), αλλά όταν μιλάμε για γροθιά στο στομάχι την εννοούμε!!!!

Reaction score
0
Χωρις bass reflex μπαινουν ομως κοντα στον τοιχο και σε γωνια .. η τριζουν τα παντα ?? Ρωταω γιατι δεν εχω την πολυτελεια να βαλω ενα σαμπ μες στην μεση του σαλονιου. Οπως το εχω σχεδιασει θα ηθελα να μπει σε γωνια τοιχου η οριζοντια (οπως ειναι η δευτερη φωτο) κατω η πλαι απο το επιπλο της TV.

Reaction score
6
Μπαίνει και τελείως όρθιο και αν το βάλεις ξαπλωτό μπορείς να το έχεις και up-firing (εκτός από down-firing). Σκέψου ότι τα ποδαράκια μπαίνουν σε όποια πλευρά του sub θέλεις για να καταλάβεις τι εννοώ. (απλά δεν έχω φώτο για αυτές τις θέσεις).

Εννοείται ότι δεν τρίζει. Σε ότι αφορά τη συμπεριφορά του ισχύει ότι ισχύει για όλα τα sub, δηλ. λίγος πειραματισμός στην τοποθέτηση θα σου δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Reaction score
0
θα παω να το δω και να το ακουσω .. μπηκε στην λιστα με τα υποψηφια. Απο που το πηρες και ποσο ?

Reaction score
152
ρε τιγρη,δες στις αγγελιες,καποιος πουλα ενα ταννο'ι'....

Reaction score
6
θα παω να το δω και να το ακουσω .. μπηκε στην λιστα με τα υποψηφια. Απο που το πηρες και ποσο ?
Εγώ έχω το λίγο μεγαλύτερο TS500. Αυτό που σου προτείνω είναι το TS300.

Υποθέτω ότι μία τιμή γύρω στα 600 ευρώ είναι εφικτή για το TS300 έξω στα καταστήματα.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.245
Members
38.542
Νεότερο μέλος
v.angelos