stathis
Ultra Home Theater
- Reaction score
- 36.429
Και αυτός τα πήρε απο άλλον που είχε 4,οπότε Μάκη τα δώρα δεν τα δίνουνΤι να τα κάνεις 2 ο Θεός είπε αν εχεις 2 sub το ένα να το κανείς δώρο!
![]()

Και αυτός τα πήρε απο άλλον που είχε 4,οπότε Μάκη τα δώρα δεν τα δίνουνΤι να τα κάνεις 2 ο Θεός είπε αν εχεις 2 sub το ένα να το κανείς δώρο!
![]()
Όχι ρε π@υστη μου την πάτησα ?Και αυτός τα πήρε απο άλλον που είχε 4,οπότε Μάκη τα δώρα δεν τα δίνουν![]()
Mε πηραν σημερα απο UPS και ειπαν οτι το ανταλλακτικο χρειαζεται εκτελωνισμο και ποια ειναι η αξια του ,ισχυει κατι τετοιο και για την Νορβηγια?Στο στελνουν πρωτα μαζι με φακελο με προπληρωμενα τελη επιστροφης απο UPS ,βαζεις το ελλατωματικο μεσα και εισαι ΟΚ.
Αν δεν το επιστρεψεις εντος 15 ημερων στο χρεωνουν σαν ανταλλακτικο.
Το σαμπ ηρθε απο Γερμανια ενω το ανταλλακτικο απο ΝορβηγιαOλοκληρο sub περασε απο UPS χωρις τελωνειο τωρα τι αλλαξε αφου μαλιστα ειναι και ανταλλακτικο χωρις αξια?
Αν δενν εμενα μακρια θα πηγαινα να δω τα μουτρα τους.
OXI!!Για αυτο δεν καταλαβαινω τι συμβαινει..Το σαμπ ηρθε απο Γερμανια ενω το ανταλλακτικο απο Νορβηγια
Και εγω που πηρα το PB2000, από Νορβηγία ξεκίνησε. Για να μην κανω copy paste εναν τοιχο κειμένου, η πορεία ήταν η εξης:Αφου λεει απο νορβηγια. Τι δεν καταλαβαινεις ?
Σωστότατη η παρατήρηση. Αυτο πρέπει να είναι αλλιώς δεν εξηγείται.Έχει δίκιο ο Fantomas και ο SurDrifter. Και το δικό μου sub ήρθε από Νορβηγία αλλά τελωνείο δεν...
Shipment Details.
EventLocationCountryDatePackages
Collected Arendal Norway 2014-03-27
Booked Kristiansand Norway 2014-03-28
Departed Kristiansand Norway 2014-03-28 Event
Arrived Kolding Denmark 2014-03-31 Event
Departed Kolding Denmark 2014-03-31
Arrived Vienna Austria 2014-04-01 Event
Departed Vienna Austria 2014-04-01 Event
Arrived Salzburg Austria 2014-04-02 Event
Departed Salzburg Austria 2014-04-04 Event
Arrived Athens Greece 2014-04-08 Event
Out for Delivery Athens Greece 2014-04-09 Event
Delivered Athens Greece 2014-04-09
Άρα κάτι άλλαξε! Και τι είναι αυτό. Η μεταφορική
Από DB SCHENKER τα στέλνουν με UPS
Μήπως γιαυτό και τα δωρεάν μεταφορικά πλέον. Αφου τα παίρνουν από τον εκτελωνισμό!
Άρα προσοχή από εδώ και εμπρός