Ποιο Video player προτείνετε;

Reaction score
1.283
Θέλω ένα video player που να παίζει κάθε μορφής full HD video (κυρίως M2TS),να φορτώνει υπότιτλους και να είναι ελαφρύ.
*Το θέλω για να κάνω προεπισκόπηση του βίντεο πριν καεί σε δισκάκι.

Το VLC χρησιμοποιώ εδώ και καιρό αλλά αν ανοίξω BDMV playlist και φορτώσω υπότιτλους κολλάει και δεν ξεκινάει.Επίσης αν ανοίξω με αυτό M2TS stream βίντεο (με φορτωμένους υπότιτλους) οι υπότιτλοι παίζουν περίεργα,δηλαδή μία φαίνονται κανονικά μία πολύ γρήγορα-καθόλου.

Επίσης συχνά χρησιμοποιώ το bs player αλλά ενώ μου δείχνει τέλεια τους υπότιτλους (απο αρχείο M2TS) μου βγάζει τις δευτερεύουσες γλώσσες (για επιλογή) και όχι την Αγγλική και δεν μπορώ να δω στην ουσία αν παίζουν συγχρονισμένα οι υπότιτλοι.

Reaction score
1.283
Νομίζω καλά έβαλα το ποστ στην προηγούμενη κατηγορία υπολογιστών...

Εννοούσα video player software για τον υπολογιστή.
Λογισμικό δηλαδή.
Εδώ είναι η θέση του;

Reaction score
1.283
Το έχω και μου κάνει θέματα.

Ανοιξα μία ταινία και δεν ακούγεται ο ήχος,σπάει η εικόνα σαν καρέ καρέ,πατάω audio να δω τι επιλογές ήχου έχω και δεν μπορώ να το επιλέξω είναι σκιασμένο.

Δεν είναι ανάγκη να είναι freeware...

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Δεν φταίει το πρόγραμμα, οι ρυθμίσεις σου έχουν θέμα. Υπάρχουν πολλοί οδηγοί στο δίκτυο για να ακολουθήσεις.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
ο mpc-hc ακόμα και χωρίς ρυθμίσεις πρέπει να αναπαράγει χωρίς πρόβλημα σχεδόν όλα τα αρχεία, το πρόβλημα που σου κάνει δείχνει ότι το pc είναι χάλια από άποψη software και ρυθμίσεων.

Reaction score
1.846
... το πρόβλημα που σου κάνει δείχνει ότι το pc είναι χάλια από άποψη software και ρυθμίσεων.
Μάλλον ο Γιώργος έχει δίκιο. Ενδεχομένως υπάρχουν προγράμματα που τρέχουν στο παρασκήνιο, με ή χωρίς την άδειά σου, καταναλώνοντας υπολογιστικούς πόρους. Θυμήθηκα δε ότι είχες αφήσει αυτό το θέμα στη μέση. :whistling:

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.670
Members
38.589