- Reaction score
- 49
Λοιπόν...............
Κατ' αρχήν να αναφέρω ότι είναι η πρώτη φορά που γράφω εδώ μέσα για πολιτική, ιδιαίτερα αφού μιλάμε για συγκεκριμένα ονόματα!
Και το αποφεύγω γιατί οι πολιτικοί που κατοικοεδρεύουν στην βουλή μάλλον θα πρέπει (με ελάχιστες εξαιρέσεις) να πάνε σπιτάκια τους γιατί κάνουν οτιδήποτε άλλο εκτός από σωστή πολιτική και κυρίως σεβασμό προς αυτούς που τους ανέβασαν εκεί που βρίσκονται!
Γιαυτό και αποφεύγω να σχολιάζω γενικώς, γιατί τα "παίρνω", και δεν θέλω να χαλάσω τις καρδιές μας με φίλους εδώ μέσα!
Στο θέμα μας!
Κανένας από την λίστα δεν με καλύπτει.........
Αν εξαιρέσουμε την Γιάννα (Αγγ) που θα ήθελα ούτε καν να τολμήσουν να την θέσουν σε υποψηφιότητα!
Ψήφισα.......άλλος.
Και μάλιστα θα ήθελα να κάνω και την δική μου πρόταση:
Θα πω ένα όνομα που ΔΕΝ ήταν τόσα χρόνια μαιντανός στα κανάλια
Που ΔΕΝ έχει ασχοληθεί ενεργά με τα περί εκλογών κ.ο.κ
Που ΔΕΝ τον ξέρει όλος ο κόσμος από πρώτο χέρι αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί που τον έχουν διαβάσει πολλές φορές
Έχει την ηλικία, την πείρα αλλά και τις σωστές δημόσιες σχέσεις.
Έχει πολύ καλή εικόνα στο εξωτερικό.
Είναι ουδέτερος κομματικά.
Έχει φθάσει εκεί που είναι με σκληρή δουλειά και αφού 35 χρόνια τώρα είναι άψογος επαγγελματίας, σίγουρα ξέρει να κινήται σωστά και πιάνει τον παλμό του λαού.
Ακόμη κι εμάς εδώ μέσα μας φτιάχνει (???)
Θα μπορούσα να απαριθμώ πολλά ακόμα αλλά είμαι σίγουρος ότι τα ξέρετε κι εσείς!
Ένα τελευταίο θέλω να πω για αυτόν: Με τα κείμενά του μεγάλωσα.....έμαθα.....ψάχτηκα.....γέλασα.....πικράθηκα για την Ελλάδα μας.....
Με συντροφεύει 20 χρόνια τώρα...........
Ποιός είναι?
Είναι ο δημοσιογράφος Κώστας Καββαθάς.
Ο άνθρωπος που γνωρίσαμε από τους 4ΤΡΟΧΟΥΣ, τον ΗΧΟ, την ΠΤΗΣΗ, την ΓΕΥΣΗ, το ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ...............
Τίμιος, σταθερός σε αυτά που έχει πει ή υποσχεθεί, από τους λίγους καθαρούς δημοσιογράφους
Για μένα είναι τιμή μου που τον διαβάζω κάθε μήνα!
Και με τιμά που μας εκπροσωπεί επάξια στο εξωτερικό με τα κορυφαία έντυπά του!
Ακούω.......... :roll:
Κατ' αρχήν να αναφέρω ότι είναι η πρώτη φορά που γράφω εδώ μέσα για πολιτική, ιδιαίτερα αφού μιλάμε για συγκεκριμένα ονόματα!
Και το αποφεύγω γιατί οι πολιτικοί που κατοικοεδρεύουν στην βουλή μάλλον θα πρέπει (με ελάχιστες εξαιρέσεις) να πάνε σπιτάκια τους γιατί κάνουν οτιδήποτε άλλο εκτός από σωστή πολιτική και κυρίως σεβασμό προς αυτούς που τους ανέβασαν εκεί που βρίσκονται!
Γιαυτό και αποφεύγω να σχολιάζω γενικώς, γιατί τα "παίρνω", και δεν θέλω να χαλάσω τις καρδιές μας με φίλους εδώ μέσα!
Στο θέμα μας!
Κανένας από την λίστα δεν με καλύπτει.........
Αν εξαιρέσουμε την Γιάννα (Αγγ) που θα ήθελα ούτε καν να τολμήσουν να την θέσουν σε υποψηφιότητα!
Ψήφισα.......άλλος.
Και μάλιστα θα ήθελα να κάνω και την δική μου πρόταση:
Θα πω ένα όνομα που ΔΕΝ ήταν τόσα χρόνια μαιντανός στα κανάλια
Που ΔΕΝ έχει ασχοληθεί ενεργά με τα περί εκλογών κ.ο.κ
Που ΔΕΝ τον ξέρει όλος ο κόσμος από πρώτο χέρι αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί που τον έχουν διαβάσει πολλές φορές
Έχει την ηλικία, την πείρα αλλά και τις σωστές δημόσιες σχέσεις.
Έχει πολύ καλή εικόνα στο εξωτερικό.
Είναι ουδέτερος κομματικά.
Έχει φθάσει εκεί που είναι με σκληρή δουλειά και αφού 35 χρόνια τώρα είναι άψογος επαγγελματίας, σίγουρα ξέρει να κινήται σωστά και πιάνει τον παλμό του λαού.
Ακόμη κι εμάς εδώ μέσα μας φτιάχνει (???)
Θα μπορούσα να απαριθμώ πολλά ακόμα αλλά είμαι σίγουρος ότι τα ξέρετε κι εσείς!
Ένα τελευταίο θέλω να πω για αυτόν: Με τα κείμενά του μεγάλωσα.....έμαθα.....ψάχτηκα.....γέλασα.....πικράθηκα για την Ελλάδα μας.....
Με συντροφεύει 20 χρόνια τώρα...........
Ποιός είναι?
Είναι ο δημοσιογράφος Κώστας Καββαθάς.
Ο άνθρωπος που γνωρίσαμε από τους 4ΤΡΟΧΟΥΣ, τον ΗΧΟ, την ΠΤΗΣΗ, την ΓΕΥΣΗ, το ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ...............
Τίμιος, σταθερός σε αυτά που έχει πει ή υποσχεθεί, από τους λίγους καθαρούς δημοσιογράφους
Για μένα είναι τιμή μου που τον διαβάζω κάθε μήνα!
Και με τιμά που μας εκπροσωπεί επάξια στο εξωτερικό με τα κορυφαία έντυπά του!
Ακούω.......... :roll: