- Reaction score
- 1.258
Δεν βρήκα κάποια παρεμφερή κατηγορία να αναρτήσω αυτό το θέμα !
Ίσως θα ήταν χρήσιμο μια κατηγορία με τα φορητά μέσα αναπαραγωγής δέκτες cd player κτλ !
Έχω εδώ και ΠΟΛΛΑ χρόνια ένα philips AE3350
το οποίο πλέον έχει παλιώσει και έχει ένα πρόβλημα ! συντονίζω σε ένα σταθμό όμως μετά από 2 λεπτά έχει φύγει απο εκεί ! Έχει ξεσυντονιστεί , σαν κάποιος να γύρισε το ροδάκι συντονισμού ! Θα το ξανανοίξω μήπως και είναι κάτι που το βλέπω και μπορώ να το φτιάξω !
Ενα Ocean boy 340
δεν αποδείχτηκε καλή αγορά καθώς έχει χάλια ήχο και η λήψη στα βραχέα είναι για πέταμα !
Καλύτερα ποιάνει ένα Sony transistor του παππού μου του 1960 παρά αυτό το grundig !
Τεσπα ,
Τώρα έχω βάλει στο μάτι το sangean ats-909x
και το sony icf-sw7600Gr
Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο !
έχετε κανένα από αυτά ? Κάποιος κάποια άποψη-γνώση ?
Κάποιο άλλο μοντέλο σε αυτά τα λεφτά (200E ) και αυτές τις λειτουργίες ??
Ευχαριστώωωω
Ίσως θα ήταν χρήσιμο μια κατηγορία με τα φορητά μέσα αναπαραγωγής δέκτες cd player κτλ !
Έχω εδώ και ΠΟΛΛΑ χρόνια ένα philips AE3350
το οποίο πλέον έχει παλιώσει και έχει ένα πρόβλημα ! συντονίζω σε ένα σταθμό όμως μετά από 2 λεπτά έχει φύγει απο εκεί ! Έχει ξεσυντονιστεί , σαν κάποιος να γύρισε το ροδάκι συντονισμού ! Θα το ξανανοίξω μήπως και είναι κάτι που το βλέπω και μπορώ να το φτιάξω !
Ενα Ocean boy 340
δεν αποδείχτηκε καλή αγορά καθώς έχει χάλια ήχο και η λήψη στα βραχέα είναι για πέταμα !
Καλύτερα ποιάνει ένα Sony transistor του παππού μου του 1960 παρά αυτό το grundig !
Τεσπα ,
Τώρα έχω βάλει στο μάτι το sangean ats-909x
και το sony icf-sw7600Gr

Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο !
έχετε κανένα από αυτά ? Κάποιος κάποια άποψη-γνώση ?
Κάποιο άλλο μοντέλο σε αυτά τα λεφτά (200E ) και αυτές τις λειτουργίες ??
Ευχαριστώωωω