Ποιόν συντονιστή συμπαθείτε περισσότερο; Η και το αντίθετο.

V

VIDEOMIX

Guest
Να λοιπόν το θέμα της ημέρας. :lol:

Αντώνης K. said:
g.kar said:
Αντε μην ανοίξω το θέμα " Συντονίζοντας τους Συντονιστές"
Γουστάρω θέμα!!
Με προκαλείς. Βρήκα λοιπόν το θέμα. Επίκαιρο βλέπεις. :lol:

Reaction score
5
Εγώ μισώ (ναι μισώ λοιπόν, το παραδέχομαι!!!) αυτόν τον Άκη. Που μπαίνει στην κατηγορία μου και γράφει, και δεν με αφήνει να είμαι ο πρώτος στο χωριό. Και λέει και ότι αλλού είναι καλύτερα τα πράγματα. Δεν ξεκουμπίζεται να μας αφήσει ήσυχους στον ύπνο μας, ώχου τώρα; Πιάσε άλλον ένα καφέ μπας και ξυπνήσω, γιατί πήγε 2 η ώρα και ακόμα τίποτα...
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Reaction score
5
Χωρίς πλάκα, πιστεύω ότι όλα τα παιδιά κάνουν καλή δουλειά, και προσπαθούν να δώσουν ότι ξέρουν (ή πιστεύουν ότι ξέρουν) ή τέλος πάντων την γνώμη τους. Επίσης πιστεύω ότι πολύς κόσμος γράφει και βοηθάει εδώ μέσα που ΔΕΝ είναι συντονιστές. Γενικά είναι όλα ωραία και καλά.
Να υπογραμμίσουμε επίσης ότι όλοι δουλεύουν αφιλοκερδώς, και μερικοί βάζουν και από την τσέπη τους.
So reeeeessspppeeect!!!

Reaction score
5
Και τι είναι οι συντονιστές για να κρίνει ο κόσμος τον ποιο συμπαθητικό? Κατοικίδια ζωάκια? Η μήπως επειδή έβαλες την photo σου νομίζεις είσαι ο πιο όμορφος :lol: :lol: :lol:

Reaction score
0
Εγω συμπαθώ πρωτα απ' όλους τον προθυπουργό και μετά τον Βουλγαρακη, όμως μονο κατα τη διάρκεια της θητείας του στο προηγούμενο υπουργείο.

Reaction score
0
Νομιζω οτι ολοι οι συντονιστες ειναι καθικια ,κανουν καταχρηση εξουσιας νομιζουν οτι ειναι καποιοι ,
το παιζουν hi ,ειναι ξερολες ,και φεραν στην ελλαδα τον Κωδικα Da Vinci.
Φωτια και Τσεκουρι, κρεμαλα στους Συντονιστες.
Ελευθερωστε το ΑVSite.
666 oυ,ου ου.
:lol: :lol:

VG

Reaction score
0
Φανταστικέ συντονιστή, θα κάνετε μια ανακοίνωση να σας καμαρώσω;
Θέλατε να παταω εγω τα πληκτρα για να μην κουράζεστε;
Πιάσε ενα magnum :lol:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Iσως δεν το πιστεψετε , αλλα αυτη ακριβως την ερωτηση μου εκανε ενα μελος του AVSite κατα την διαρκεια μιας εξορμησης "διαιτης" μετα απο καποιο συγκριτικο.
"Ποιος ειναι ο αγαπημενος σου συντονιστης?"
Σιωπη στο τραπεζι καθως ολοι περιμεναν την απαντηση μου.

Μεσα σε λιγα δευτερα επρεπε να "κοψω" τον συνομιλητη μου για αυτο που περιμενε να ακουσει αλλα και να σκεφτω κατι που δεν ειχα σκεφτει ποτε πριν.

Λογω της προηγουμενης συζητησης ,αλλα και της φυσης της παρεας , υπεθεσα πως ο συνομιλητης μου περιμενε να ακουσει δυο ονοματα:Κογιας η Τσαρουχας(δεν τον ρωτησα ποτε οποτε εαν μαντεψα λαθος ας με διορθωσει :lol:)

Συγχρονως αρχισα να "βλεπω" μπροστα μου την σελιδα του AVSite με τις κατηγοριες στην σειρα και τους συντονιστες αυτων.
Ανδρεαδης , Ak1s , Deliol...κλπ κλπ

Δεν μπορεσα να ξεχωρισω κανενα.
Ακομα και εαν γνωριζω καποιους λιγοτερο απο ορισμενους αλλους.
Ακομα και εαν μιλαω με ορισμενους περισσοτερο απο οτι με τους υπολοιπους.
Ο καθενας εχει το "κατι" του για μενα , και ετσι θα ηθελα να παραμεινει :wink:
"Ολους ακριβως το ιδιο" απαντησα λοιπον και ετσι ειναι!

Οσο για θεμα ομορφιας νομιζω πως καλο ειναι να σιωπησω :lol: :lol:

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Και εμενα μου ειναι δυσκολο να διαλεξω....
Δεν εχω γνωρισει κανενα απο κοντα, ομως νοιωθω οτι τους ξερω ολους... (Ε βεβαια με τοσες ρουφιανιές.... :lol: :lol:)
Αν με ρωτησει καποιος ποιους μου αρεσει να "πειραζω" πιο πολυ, αυτοι ειναι σιγουρα ο Ανδρεας και ο Ανδρεαδης!!!!!
Δεν ξερω ρε παιδι μου.... Πως ειναι οταν βλεπεις ενα φρεσκοκουρεμενο σβερκάκι και θες απελπισμενα να σκασεις μια φαπίτσα??? Ενα τετοιο πραμα... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
0
Mιλα ρε Γιωτα.
Αφου η σιωπη δεν ειναι προνομιο του φυλου σας.
Γιατι να πας εναντια στη φυση σου;;;

V

VIDEOMIX

Guest
Αντώνης K. said:
Η μήπως επειδή έβαλες την photo σου νομίζεις είσαι ο πιο όμορφος :lol: :lol: :lol:
Ναι τι να σου πώ, πολύ "ωραία" φώτο!!!!!! :shock: :lol:

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.399
Λοιπόν, συνοπτικές διαδικασίες, για να μη σας βάζω σε κόπο. Αυτοκαταδικάζομαι να χαθώ…

… μέσα στην αγκαλιά της Beyonce.

Reaction score
14
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ... ΓΕΝΙΚΟΣ ΟΜΩΣ ΕΝΑΣ!!!!

Συμφωνώ ότι η δουλειά που κάνουν και το μεράκι που έχουν, είναι αρκετό να τους δείχνεις full respect. Επίσης λόγω πέιρας σε μερικά θέματα, είναι οι πρωτοι που σπευδουν να δώσουν τα φώτα τους στους νεοπες.

Εγώ θα πώ κάτι που ετσι το πιστεύω.

Απο ολους τους συντονιστές που εχω ανταλάξει μυνήματα οι καλίτεροι είναι του avsite με διαφορά απο άλλα forums. Αυτό είναι το σίγουρο!

Reaction score
0
Γλυφτε ρε γλυφτε!!!
Αλλα δεν θα ερθει η ωρα;;;

KATΩ Ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΜΕΛΩΝ.

:lol:

V

VIDEOMIX

Guest
Έπαιξες κι έχασες. Δαύτος, δεν σκιτσάρεται εύκολα. Θα σκίσεις πολλές κόλλες λέμεεεεεεεε..................... :lol:

Reaction score
17.818
Βαλετε ολοι σας απο μια φωτογραφια για να συγκρινουμε! Εξωτερικη εμφανισηη πνευματωδης οντοτητα? Να δω τελικα τι μου ειναι πολυτιμοτερο! :wink:

Κατα το: "Η εσωτερικη ομορφια ειναι πολυτιμοτερη και διαρκεστερη και ειναι αρεστη στους ανθρωπους που σκεφτονται σωστα!"

Mια μικρη αδυναμια  εχω στον Mega Zerv....Ασχετο!Δεν ειναι συντονιστης εδω!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.690
Members
38.598
Νεότερο μέλος
OCAMI