V
VIDEOMIX
Guest
Σου αρέσει η πλούσια κόμη του;KELLER XRISTINA said:Mια μικρη αδυναμια εχω στον Mega Zerv....Ασχετο!Δεν ειναι συντονιστης εδω!

Σου αρέσει η πλούσια κόμη του;KELLER XRISTINA said:Mια μικρη αδυναμια εχω στον Mega Zerv....Ασχετο!Δεν ειναι συντονιστης εδω!

Ο γενικός να διοργανώσει τα καλλιστεία και η ψήφος του ωραίου φύλου να μέτρα 20 προς ένα!KELLER XRISTINA said:Βαλετε ολοι σας απο μια φωτογραφια για να συγκρινουμε! Εξωτερικη εμφανισηη πνευματωδης οντοτητα? Να δω τελικα τι μου ειναι πολυτιμοτερο!![]()

Τον Γιωργο τον εκτιμησα πολυ πριν τον συναντησω.Σου αρέσει η πλούσια κόμη του;
Οταν βρηκα τον αγαπημενο μου 'ετοιμο' σαν αβαταρ....αντικατεστησα το παλιο.Υπηρξαν ενστασεις απο τον junior!Χριστινάκι, με γειά το νέο avatar! Τί έγινε, άλλαξες κομμωτή;
Βλεπω,εσενα σου αρεσει ο Brad!!Ορίστε, μια φωτογραφία μου

Ωχ, τι να εννοεί άραγε! :mrgreen:KELLER XRISTINA said:Βλεπω,εσενα σου αρεσει ο Brad!!![]()
![]()
ζηλευουμε?Έλα ρε Νίκο! Εσύ είσαι αυτός; Είχα δει φωτογραφίες σου εδώ, αλλά δεν ήξερα ότι μιλούσε για σένα. Μπράβο "παληκάρι" μου!Νίκος Τσαρουχάς said:Ας συζητήσουμε για το ποιός είναι πιο όμορφος. Ορίστε, μια φωτογραφία μου:

Γυναίκες! Τι περιμένεις...Νίκος Τσαρουχάς said:Από τότε που την παράτησα την ρουφιάνα, τέτοιες μ@λ@κίες λέει παντού...

Νίκος Τσαρουχάς said:Ας συζητήσουμε για το ποιός είναι πιο όμορφος. Ορίστε, μια φωτογραφία μου:
![]()
Ε ΟΧΙ!!!!Νίκος Τσαρουχάς said:Ποιά κατηγορία έχει αυτός ο Hugh καλέ την home cinema?
ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ said:Τελικα ολες οι γυναικες τους ιδιους γουσταρουν.Δεν πειραζει βρε Giota you cant always get what you want!!!!

Νίκος Τσαρουχάς said:Ας συζητήσουμε για το ποιός είναι πιο όμορφος. Ορίστε, μια φωτογραφία μου:
![]()
Σωστοοοο !!Παντα στα φιλικα μπαινουν τα περισσοτερα γκολ!!!!!!Giota said:ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ said:Τελικα ολες οι γυναικες τους ιδιους γουσταρουν.Δεν πειραζει βρε Giota you cant always get what you want!!!!
Ποτέ μη λες ποτέ...
Στην τελική, δεν πειράζει, ας μείνουμε και στο φιλικό...![]()

ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ said:Σωστοοοο !!Παντα στα φιλικα μπαινουν τα περισσοτερα γκολ!!!!!!Giota said:ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ said:Τελικα ολες οι γυναικες τους ιδιους γουσταρουν.Δεν πειραζει βρε Giota you cant always get what you want!!!!
Ποτέ μη λες ποτέ...
Στην τελική, δεν πειράζει, ας μείνουμε και στο φιλικό...![]()
![]()

....but if you try real hard, you 'll get what you need"ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ said:..........Δεν πειραζει βρε Giota you cant always get what you want!!!!