Ποιός νοιάζεται εάν "ακούμε"; (Θέμα 1667)

Reaction score
2
Απάντηση: Ποιός νοιάζεται εάν "ακούμε"; (Θέμα 1667)

Κρίμα ένα τόσο ενδιαφέρον θέμα να μετατραπεί σε παιδική χαρά για αγοράκια και κοριτσάκια.
Το αξιοπερίεργο είναι που ο θεματοθέτης του νήματος αυτού δεν σεβάστηκε πρώτα από όλα το θέμα του και κατ' επέκταση το χώρο φιλοξενίας του θέματος αυτού. Φαίνεται πως το ανάρτησε για το θεαθήναι μάλλον και μόνο. Διότι και να θέλει να απαντήσει σοβαρά κάποιο μέλος είναι δώρον άδωρον.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008

Κρίμα ένα τόσο ενδιαφέρον θέμα να μετατραπεί σε παιδική χαρά για αγοράκια και κοριτσάκια.
Το αξιοπερίεργο είναι που ο θεματοθέτης του νήματος αυτού δεν σεβάστηκε πρώτα από όλα το θέμα του και κατ' επέκταση το χώρο φιλοξενίας του θέματος αυτού. Φαίνεται πως το ανάρτησε για το θεαθήναι μάλλον και μόνο. Διότι και να θέλει να απαντήσει σοβαρά κάποιο μέλος είναι δώρον άδωρον.
Αγαπητέ Κύριε(ή Κυρία),επειδή τις τελευταίες μέρες έχετε αρχίσει κι εντατικοποιείτε την παρουσία σας,είμαι στην πολύ ευχάριστη θέση να σας γνωστοποιήσω ότι ήταν πολύ ευφυής κι εξαίρετη η φωτογραφία που αναρτήσατε...Πως ήλθατε σ'ευθεία γραμμή(με τα σκεπτόμενά μου) και σας το αποδεικνύω αμέσως,καθότι είμαι λάτρης του ρητού "Από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια".Προσωπικά με αφορά το πρώτο υποκοριστικό.Ψάχνω γιά λάτρεις του...δευτέρου:612:
Επειδή τούτο συμβολίζει την προέλευση των μεγάλων αληθειών της ζωής και του φόρουμ ως μικρογραφία τούτης.Επομένως σας ευχαριστώ θερμά γιά τα ΄΄αθέλητα΄΄ εύσημα που μου αναλογούν,μιά και το ευχαριστιέστε γιά να ποστάρετε σχολιάζοντας περί ΄΄παιδικής χαράς΄΄(Το τεκμηριώνει ακριβώς και η έκφραση που εσείς αναφέρατε).
Γιά οποιοδήποτε λόγο κι αν μπει ένα θέμα,μετράει μόνο ο κόπος αυτού που το επιμελήθηκε κι έτσι κρίνεται στη διαδικτυακή πραγματικότητα.
Ο θεματοθέτης του παρόντος νήματος αυτό που προσπαθεί κι έχει μάθει να σέβεται είναι πρωτίστως ο εαυτός του και το συνειδησιακό του ΄΄γίγνεσθαι΄΄ και τούτο δεν επιδέχεται αμφισβήτηση,εκτός κι αν εσείς είστε εγώ-πράγμα φυσσικά αδύνατον:142:.
Τουλάχιστον το να κάνεις κάποιον να γελάει,είναι ό,τι καλύτερο.Το να κάνεις κάποιον να ντρέπεται θα ήταν κακό...Ή ακόμα το να προσπαθείς να μέμφεσαι κάποιον δήθεν γιά να τον ΄΄μειώσεις΄΄ χωρίς λόγο...
Παρακολουθώντας το μοναδικό σας μήνυμα που αφορά εμένα,μου έρχεται στο νου ένας τίτλος που έχει τραγουδήσει ο Πάριος:"Πώς να σ'αγγίξω,πώς"...Σας ευχαριστώ ξανά,κλείνοντας μ'ένα ερωτηματικό:Τί είναι προτιμότερο,η ΄΄παιδική χαρά΄΄,ή η ΄΄λαιμητόμος΄΄;:602:

(Παιδικής Χαράς συνέχεια...:)
Αφιερωμένο εξαιρετικά με Χαρά(παιδική):

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008

Τιποτα δεν ειναι ευκολα αντιληπτο τη σημερον ημερα..:138:
Παντως εγω ξερω καποια που εγραφε ετσι.:107:
Αν επιμένεις στους συνειρμούς,μη σου χαλάσω το χατήρι...Αποκάλεσέ με χρησιμοποιώντας ολόκληρο το ονοματεπώνυμο της εμμονής σου,δηλαδή..."Emily Bronte",καθώς θα θελα να χα κάτι από το πρωτοποριακό της γράψιμο.
Όσο γιά το ΄΄καθαρός΄΄,"Καθαρός ουρανός,αστραπές δε φοβάται"...Αρκεί να μην ξυπνήσει μέσα μου κανένας κεραυνός που θα επιφέρει κατακλυσμό(...ιδεών εννοείται):142:
Έχω την Κιβωτό έτοιμη προκειμένου να σωθώ από τις...ιδέες εμού και των υπολοίπων:612:
[youtube]DArbtc77ARE[/youtube]

Όλο τον κόσμο γύρισα κι όμως δεν βρήκα ακόμα

Been around the world twice ,everybody gave advice but the words are not enough all together get to act

Τον τρόπο για να γίνουμε μία καρδιά ένα σώμα

No no Noah's Ark

Ακούω χίλιες συμβουλές μου δείχνουν χίλιους τρόπους

Like a dream I had last night I felt so good I felt so right all together like one Join the Ark of Love

κι όμως γνωρίζω πως αυτά δε σμίγουν τους ανθρώπους

Everybody wants to find something special something kind
Needs a revolution please give me a solution
Another way to lighten the dark
Everybody cross the line give a smile, let it shine
It's a resolution , an instant evolution
Another one to jump in Noah's Ark .

No no Noah's Ark Η Κιβωτός του Νώε

Κόσμε μου ψεύτη κι όμορφε , τρομακτικέ κι αθώε
Χρειαζεται για να σωθώ μια...Κιβωτός του Νώε

Everybody wants to find something special something kind
Needs a revolution please give me a solution
Another way to lighten the dark
Everybody cross the line give a smile, let it shine
It's a resolution , an instant evolution
Another one to jump in Noah's Ark .

Reaction score
4

Παιδάκιααα......, πάμε λίγο στην τραμπάλα..??
:604:

.....
Παντως εγω ξερω καποια που εγραφε ετσι.:107:
Ποια είναι αυτή ? :421:

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Παιδάκιααα......, πάμε λίγο στην τραμπάλα..??
:604:

Ποια είναι αυτή ? :421:
αυτη ειναι η Virginia Woolf.

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Αν επιμένεις στους συνειρμούς,μη σου χαλάσω το χατήρι...
Πολυ επιεικης εισαι μαζι μου κι εχω αρχισει ν' ανησυχω για το νοητικο μου επιπεδο...:140: 'Η μηπως απλα με συμπαθεις?:126:

Reaction score
4

..pss...:612:, αφού σου λέω ....αναποφάσιστες... :611:

Reaction score
2

Αγαπητέ Κύριε(ή Κυρία),επειδή τις τελευταίες μέρες έχετε αρχίσει κι εντατικοποιείτε την παρουσία σας,είμαι στην πολύ ευχάριστη θέση να σας γνωστοποιήσω ότι ήταν πολύ ευφυής κι εξαίρετη η φωτογραφία που αναρτήσατε...Πως ήλθατε σ'ευθεία γραμμή(με τα σκεπτόμενά μου) και σας το αποδεικνύω αμέσως,καθότι είμαι λάτρης του ρητού "Από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια".Προσωπικά με αφορά το πρώτο υποκοριστικό.Ψάχνω γιά λάτρεις του...δευτέρου:612:
Επειδή τούτο συμβολίζει την προέλευση των μεγάλων αληθειών της ζωής και του φόρουμ ως μικρογραφία τούτης.Επομένως σας ευχαριστώ θερμά γιά τα ΄΄αθέλητα΄΄ εύσημα που μου αναλογούν,μιά και το ευχαριστιέστε γιά να ποστάρετε σχολιάζοντας περί ΄΄παιδικής χαράς΄΄(Το τεκμηριώνει ακριβώς και η έκφραση που εσείς αναφέρατε).
Γιά οποιοδήποτε λόγο κι αν μπει ένα θέμα,μετράει μόνο ο κόπος αυτού που το επιμελήθηκε κι έτσι κρίνεται στη διαδικτυακή πραγματικότητα.
Aποκλείεται να ήρθανε σ 'ευθεία γραμμή (τα σκεπτόμενά μας) διότι ούτε ο μικρός μήτε ο τρελός είναι ελεύθερης πλεύσης μια και οι δύο εξαρτώνται από κάποιο τρίτο άτομο. Η αλήθεια είναι μόνο για τους ελεύθερους ανθρώπους στους οποίους συγκαταλέγομαι και ευχαριστώ που μου αναγνωρίζετε τουλάχιστον την ευφυή και εξαιρετική φωτογραφία που ανάρτησα καθότι διακρίνατε την αλήθεια μέσα από την παραδοξολογία των σκεπτόμενών σας.
Σχετικά με το τι ψάχνετε δηλ λάτρεις του δεύτερου υποκοριστικού που χρησιμοποίησα στο επίμαχό μου post, χωρίς να το θέλετε αυτή σας η πρόταση υποπέφτει εις την αντίληψη του αναγνώστη, ότι λάτρεις εννοείτε το πρώτο υποκοριστικό που σας αφορά και εύχομαι να το βρείτε δεν είναι κακό. Θα σας αναγνωρίσω κι εγώ από την πλευρά μου τον κόπο που κάνατε με το να μεταφράσετε το link του θέματος του thread άνευ της δικής σας τοποθετήσεως επʼαυτού.

Ο θεματοθέτης του παρόντος νήματος αυτό που προσπαθεί κι έχει μάθει να σέβεται είναι πρωτίστως ο εαυτός του και το συνειδησιακό του ΄΄γίγνεσθαι΄΄ και τούτο δεν επιδέχεται αμφισβήτηση, εκτός κι αν εσείς είστε εγώ-πράγμα φυσσικά αδύνατον:142:.
Δεν αμφισβήτησα το συνειδησιακό σας γίγνεσθαι εξ ολοκλήρου παρά μόνο στο θέμα αυτό όπου το συνειδησιακό σας γίγνεσθαι εξετράπην της πεπατημένης οδού του forum που απαγορεύει την οφτοπικιολογία. Μην προσπαθείτε να προσθέσετε ακόμα ένα στοιχείο στην ανωνυμία σας με το λογοπαίγνιο ''εσείς είστε εγώ'' διότι δεν ψάχνουμε τα ίδια πράγματα και είναι πασιφανές ότι κάτι τέτοιο είναι φυσικά αδύνατον.
Το δικαίωμά σου να μιλάς δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σε πάρουμε στα σοβαρά… (Hubert H. Humphrey)

Τουλάχιστον το να κάνεις κάποιον να γελάει, είναι ό,τι καλύτερο. Το να κάνεις κάποιον να ντρέπεται θα ήταν κακό...Ή ακόμα το να προσπαθείς να μέμφεσαι κάποιον δήθεν γιά να τον ΄΄μειώσεις΄΄ χωρίς λόγο...
Δεν αντιλέγω περί αυτών έτσι μπορείτε να σηκώσετε το βάρος της αλήθειας που αντέχετε. Η αλήθεια κάνει το διάβολο να κοκκινίζει .
Γουίλιαμ Σαίξπηρ, 1564-1616, Άγγλος συγγραφέας

Παρακολουθώντας το μοναδικό σας μήνυμα που αφορά εμένα,μου έρχεται στο νου ένας τίτλος που έχει τραγουδήσει ο Πάριος:"Πώς να σ'αγγίξω,πώς"...Σας ευχαριστώ ξανά,κλείνοντας μ'ένα ερωτηματικό:Τί είναι προτιμότερο,η ΄΄παιδική χαρά΄΄,ή η ΄΄λαιμητόμος΄΄;:602:
Κύριε ή (Κυρία)(αφήνω σε σας το όνομα ή τα ονόματα και κρατώ τη χάρη της ανωνυμίας)σας απαντώ από ευγένεια γιατί κάνατε quote στο post μου και διάβασα στο τέλος το ερώτημά σας το οποίο ευθύς θα απαντήσω.
Σας έφερα στο νου (υπό ποιους συνειρμούς αγνώστων λοιπών στοιχείων) στίχους από το τραγούδι Πώς να σʼαγγίξω πως, καθότι έχετε εντρυφήσει καθώς φαίνεται στην μαζικοποιημένη κουλτούρα του ελληνικού πενταγράμμου ενώ σας διαφεύγει ο τίτλος του τραγουδιού που είναι Ναʼ μουνα Θεός. Παρόλα ταύτα σας παραθέτω το παρακάτω τραγούδι και εκεί θα βρείτε επίσης τους πολυπόθητους στίχους Πως να σʼ αγγίξω πως σε μια λαϊκή εκδοχή τραγουδιού που δεν άπτεται της μαζικής κουλτούρας ούτε και της ελίτ, για να εμπλουτίσετε γενικότερα τις γνώσεις σας στο Ελληνικό τραγούδι.

http://www.youtube.com/watch?v=HL4NekIxq14

Στο ερώτημά σας τι είναι προτιμότερο η παιδική χαρά ή η λαιμητόμος θα σας απαντήσω με το Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα εκτός κι αν προτιμάτε το Ιδού η Μήλος, ιδού και το πήδημα!: ταινία του Νίκου Περάκη στα 80ς. Φυσικά η απάντηση για πολλούς δυσκολεύει όταν η παιδική χαρά γίνεται η λαιμητόμος τους.

Την καλημέρα μου και τα σέβη μου. Τotal_Black

[reliops=Tom Waits - "God's Away On Business"][youtube]W9mhsW5aWJM[/youtube][/reliops]

Reaction score
2

Αφιερωμένο εξαιρετικά με Χαρά(παιδική):
[youtube]qVXrCebN0yA[/youtube]
Εδώ πέσατε διάνα. Πάντα τέτοιες πρωτιές με χαρά(παιδική) μόνο που την αφιέρωση θα έπρεπε να την κάνετε στην Ελληνική πραγματικότητα που συμβαδίζει με την οικονομία της και δεν κάνει οικονομία στα λόγια της διότι κι αυτή παιδική χαρά είναι με πολλές λαιμητόμους.

Μαζική κουλτούρα.

Reaction score
2

Λογική αντίδραση (συμφωνία)συνασπισμού αγνώστων μεταξύ αγνώστων.
Τα λοιπά άγνωστα στοιχεία ακολουθούν.

Total_Black

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008

Πολυ επιεικης εισαι μαζι μου κι εχω αρχισει ν' ανησυχω για το νοητικο μου επιπεδο... 'Η μηπως απλα με συμπαθεις?
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω την πρόθεση να είμαι προκατειλημμένος ως προς τις συμπάθειες,γι αυτό μην ανησυχείς...Το αντίθετο θα έπρεπε να σου προκαλέσει ανησυχία...:135:

Aποκλείεται να ήρθανε σ 'ευθεία γραμμή (τα σκεπτόμενά μας) διότι ούτε ο μικρός μήτε ο τρελός είναι ελεύθερης πλεύσης μια και οι δύο εξαρτώνται από κάποιο τρίτο άτομο. Η αλήθεια είναι μόνο για τους ελεύθερους ανθρώπους στους οποίους συγκαταλέγομαι και ευχαριστώ που μου αναγνωρίζετε τουλάχιστον την ευφυή και εξαιρετική φωτογραφία που ανάρτησα καθότι διακρίνατε την αλήθεια μέσα από την παραδοξολογία των σκεπτόμενών σας.
Σχετικά με το τι ψάχνετε δηλ λάτρεις του δεύτερου υποκοριστικού που χρησιμοποίησα στο επίμαχό μου post, χωρίς να το θέλετε αυτή σας η πρόταση υποπέφτει εις την αντίληψη του αναγνώστη, ότι λάτρεις εννοείτε το πρώτο υποκοριστικό που σας αφορά και εύχομαι να το βρείτε δεν είναι κακό. Θα σας αναγνωρίσω κι εγώ από την πλευρά μου τον κόπο που κάνατε με το να μεταφράσετε το link του θέματος του thread άνευ της δικής σας τοποθετήσεως επʼαυτού.
Δεν αμφισβήτησα το συνειδησιακό σας γίγνεσθαι εξ ολοκλήρου παρά μόνο στο θέμα αυτό όπου το συνειδησιακό σας γίγνεσθαι εξετράπην της πεπατημένης οδού του forum που απαγορεύει την οφτοπικιολογία. Μην προσπαθείτε να προσθέσετε ακόμα ένα στοιχείο στην ανωνυμία σας με το λογοπαίγνιο ''εσείς είστε εγώ'' διότι δεν ψάχνουμε τα ίδια πράγματα και είναι πασιφανές ότι κάτι τέτοιο είναι φυσικά αδύνατον.
Το δικαίωμά σου να μιλάς δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σε πάρουμε στα σοβαρά… (Hubert H. Humphrey)
Δεν αντιλέγω περί αυτών έτσι μπορείτε να σηκώσετε το βάρος της αλήθειας που αντέχετε. Η αλήθεια κάνει το διάβολο να κοκκινίζει .
Γουίλιαμ Σαίξπηρ, 1564-1616, Άγγλος συγγραφέας
Κύριε ή (Κυρία)(αφήνω σε σας το όνομα ή τα ονόματα και κρατώ τη χάρη της ανωνυμίας)σας απαντώ από ευγένεια γιατί κάνατε quote στο post μου και διάβασα στο τέλος το ερώτημά σας το οποίο ευθύς θα απαντήσω.
Σας έφερα στο νου (υπό ποιους συνειρμούς αγνώστων λοιπών στοιχείων) στίχους από το τραγούδι Πώς να σʼαγγίξω πως, καθότι έχετε εντρυφήσει καθώς φαίνεται στην μαζικοποιημένη κουλτούρα του ελληνικού πενταγράμμου ενώ σας διαφεύγει ο τίτλος του τραγουδιού που είναι Ναʼ μουνα Θεός. Παρόλα ταύτα σας παραθέτω το παρακάτω τραγούδι και εκεί θα βρείτε επίσης τους πολυπόθητους στίχους Πως να σʼ αγγίξω πως σε μια λαϊκή εκδοχή τραγουδιού που δεν άπτεται της μαζικής κουλτούρας ούτε και της ελίτ, για να εμπλουτίσετε γενικότερα τις γνώσεις σας στο Ελληνικό τραγούδι...
Στο ερώτημά σας τι είναι προτιμότερο η παιδική χαρά ή η λαιμητόμος θα σας απαντήσω με το Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα εκτός κι αν προτιμάτε το Ιδού η Μήλος, ιδού και το πήδημα!: ταινία του Νίκου Περάκη στα 80ς. Φυσικά η απάντηση για πολλούς δυσκολεύει όταν η παιδική χαρά γίνεται η λαιμητόμος τους.
Την καλημέρα μου και τα σέβη μου. Τotal_Black
Η πρόταση που "υποπέφτει" στην αντίληψη του αναγνώστη,είναι ότι η πρότασή σας υποπίπτει στα γραμματικώς μη εννοούμενα.Μην κρίνετε εξ ιδίων τ'αλλότρια,τα οποία μοιάζετε να σκέφτεστε εμμονοληπτικά.Το μικρόν της ηλικίας μου(καθότι νέος) που υπαινίχθηκα είναι αυτό που με κάνει να χαίρομαι,καθώς τα γραφόμενά σας μου προσφέρουν την αρνητική πείρα που χρειάζομαι ως ΄΄σοφία΄΄ των μετέπειτα χρόνων.
Ένα ανέκδοτο-αίνιγμα που μου έρχεται στο νου,είναι το εξής:Πώς πεθαίνουν τα εγκεφαλικά κύτταρα των κακεντρεχών;
Απάντηση:Από...ανία ή άνοια...:142:
Ευτυχώς που συμμερίζεστε κι εσείς την ανωνυμία μου (με ιδιαίτερο μάλιστα ζήλο)...Ασφαλώς και δεν ψάχνουμε τα ίδια πράγματα:Τόσο α ν ω τ έ ρ α ς νοημοσύνης εσείς,κι εγώ τόσο κατώτερης...:126:η αλήθεια κάνει επίσης και τον φαύλο να...κιτρινίζει.Εμπνευσμένος και μελετητής του ΄΄κιτρινίσματος΄΄,χρησιμοποιώ και τ'ανάλογα χαμογελαστά προσωπάκια....
Προδοθήκατε μόνος σας,ευτυχώς,καθότι τον επακριβή τίτλο του τραγουδιού όντως δεν γνώριζα.Επομένως πού ανήκει περισσότερο η ΄΄μαζικοποιημένη΄΄-κατ'εσάς- κουλτούρα;Σας προτείνω τα εύγευστα κουλτουράκια...
Τα περί νησιών και συνοδευτικών πράξεων σας τα επιστρέφω αυτούσια προς εμπλουτισμό σας...Το κατάλαβα ότι σας...δυσκόλεψε η απάντηση.Δεν φαντάζομαι ότι δυό μέρες τώρα μελετούσατε το...κείμενο:612:
Ας μην ξεχνάμε,"Γλώσσα λανθάνουσα τ'αληθή λέγει"...
Με φιλικούς χαιρετισμούς στο πρόσωπό σας,ό,τι κι αν κρύβει τούτο(αρσενικό ή θηλυκό).
Το σημαντικότερο πάντα είναι ότι εξυπηρετείτε ακριβώς τη δυναμική του θέματος...Σας ευχαριστώ εκ βάθους καρδιάς,περιμένοντας και την ανταπόκρισή σας.
Αν ήτανε η ζήλεια ψώρα,θ'αρρώσταινε όλη η...χώραΣ'ευχαριστώ άγνωστε φίλε,πιστεύω να κατάλαβες...
Ο έτερος...υποστηριζόμενος (χαχαχα)

Reaction score
4

....

Αν ήτανε η ζήλεια ψώρα,θ'αρρώσταινε όλη η...χώρα
...
Δεν είναι ζήλια ... (μόνο..)
Εδώ λέμε ότι υπάρχει κάποιος που λέει την "Αλήθεια" και εσύ λες άλλα....:137:

....
.Μην κρίνετε εξ ιδίων τ'αλλότρια,τα οποία μοιάζετε να σκέφτεστε εμμονοληπτικά
....
Pss.., τοξότης είναι ! :407:
Τι λες ?

Και για να μην είμαστε oφφ topik .....
Ποιός νοιάζεται εάν "ακούμε";