Ποιό είναι το αγαπημένο σας είδος μουσικής;

Reaction score
666
Ποιό είδος μουσικής προτιμάτε; Τι σας εκφράζει περισσότερο; Ποιες είναι οι στιγμές που απολαμβάνετε περισσότερο αυτή την αγαπημένη σας μουσική;
Παρακαλώ καταθέστε την άποψή σας.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Θα ξεκινησω πρωτος και θα ειμαι οσο πιο μονολεκτικος γινεται διοτι ετσι η αλλοιως θα τα ακουσω που θα τα ακουσω. :D
Παλιος ροκας που οι συνθηκες τον αναγκασαν να ακουει αποκλειστικα δυο ειδη σημερα.
1.Κλασσικη(με μεγαλη προτιμηση στην Οπερα)
2.Ελαφρολαικα
Φευγω τωρα πριν με στειλετε :lol:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
...

Αφού ευχηθώ καλή αρχή Γιάννη θα πω κι εγώ τι προτιμάω.
1. Κάθε εiδους blues
2. Κάθε είδους bluζιές.
3. Blues παντός είδους.

:lol:

Reaction score
666
Χαίρομαι που βλέπω τις προτιμήσεις σας!
Εμένα δεν ξέρω αν το 'χετε καταλάβει αλλά η αγαπημένη μου μουσική είναι
η βραζιλιάνικη και η κουβανέζικη.
Περικλείουν πολλά είδη μέσα τους.
Θα επανέλθω....

Reaction score
0
Ακούω σχεδόν τα πάντα αλλά θα συμφωνήσω με το Νίκο .... Blues να 'ναι και ότι να 'ναι :D !!!
Φυσικά δεν μπορώ να κρύψω την αγάπη μου για rock, jazz , new wave, κλασική. Περιορισμένα τα γούστα μου προς την ελληνική σκηνή καθώς το έντεχνο με αγγίζει περισσότερο .... δυστυχώς έχουμε πολλά κακά παραδείγματα στην Ελλάδα που έχουν γίνει πολύ εμπορικά και τραβάνε τη νεολαία σε άθλιες ακουστικά καταστάσεις.. όμως περι ορέξεως ....

GF

Reaction score
27
Τα τελευταια 2 χρονια Lounge και Exotica 50s+60s. 8)
Παλαιοτερα τα γνωστα που εχουμε περασει ολοι λιγο πολυ. :wink:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Λοιπον ας γραψω κι εγω τα δικα μου .Σαν ΕΧ-DJ εχω περασει απο πολλα σταδια αλλα το φορτε μου ειναι PSYCHEDELIC GARAGE PUNK και DARK WAVE (JOY DIVISION,BAUHAUS κλπ)χωρις να αποκλειω την συγχρονη DANCE σκηνη .Αυτα που δεν μπορω καθολου ειναι τα ελληνικα τυπου ΒΑΝΔΗΓΑΡΜΠΗΒΙΣΣΗΖΗΝΑΡΟΥΒΑΔΙΚΑ

Reaction score
0
Απάντηση: Ποιό είναι το αγαπημένο σας είδος μουσικής;

Καλησπέρα, βασικά δεν μπορώ να εντάξω τον ευατό μου κάπου, αφού ανάλογα με την περίσταση και την διάθεση, μπορώ να ακούσω από παλιό ρεμπέτικο έως κλασική μουσική, δηλαδή ακούω τα πάντα, εφόσον φυσικά πληρούν κάποιες προσωπικές μου προδιαγραφές ποιότητας. Αυτό όμως που πρέπει να παραδεχτώ είναι ότι με την πάροδο των ετών και μπαίνοντας ολοένα και πιο βαθιά στο τριπάκι του χαιφιντελισμού, έχω συλλάβει τον ευατό μου να ακούει όχι για να απολάμβανει την μουσική, αλλά για να τεστάρω το σύστημα μου. Δηλαδή κάπου χάνω την μπάλα, και δεν νομίζω ότι είμαι....ο μόνος.

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0

Heavy metal.

Προτιμώ να είμαι μόνη μου όταν ακούω heavy metal για να μην με ζαλίζουν γενικά όπως: "χαμήλωσε το" ή "πώς ακούς αυτά τα πράγματα" κλπ.

Reaction score
4

Μουσική, ε....
Η δισκοθήκη μου έχει χωριστεί σε κατηγορίες στο περίπου.

Soundtracks 15%
Latin 12%
Soul+Funk+"BLack" 10%
Jazz 10%
Tango 5%
New-chill-lounge 8%
Reggae 8%
Rock-Blues 5%
Rock&Roll -50's-60's 5%
Ελληνικά διάφορα 3%
Κλασσική 2%
Ethnic 2%
80'ς 15%

Τα 80'ς τα έβαλα στο τέλος γιατί υπάρχουν από τότε και δεν αυξάνονται όπως και τα ροκ και τα Ελληνικά και τα reggae.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Το αγαπημένο μου είδος, που αντιπροσωπεύεται και περισσότερο στη δισκοθήκη και τους σκληρούς μου δισκους, είναι η folk metal.

Ακολουθούν industrial/power/doom metal, hard rock, και ελληνικά λιγότερο - κυρίως λαϊκά (αλλά πολύ λαϊκά) και low bap.

Aπό τα υπόλοιπα είδη περιλαμβάνονται εξαιρέσεις, ενίοτε λαμπρές για τα γούστα μου, που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

Reaction score
6
Για μένα προσωπικά η μουσική είναι μια. Δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσουν μόνο ένα-δύο είδη και δεν αντέχω κάποια άλλα.

Το μόνο που κάνω είναι να ξεχωρίζω τα τραγούδια, σε αυτά ηχούν όμορφα στον εγκέφαλό μου και σε αυτά που δεν μπορώ να τα αντέξω ούτε λεπτό.

Το πιο "τρομακτικό" είναι ότι έχω φτιάξει cd για το αμάξι που περιέχει από δημοτικά μέχρι και όπερα.:111:

Δίνω μεγάλη σημασία στα λόγια οπότε προσπαθώ (αν γίνεται) να μαθαίνω τι λένε τα τραγούδια αν είναι ξενόγλωσσα. Παρόλα αυτά προσπερνώ τα λόγια αν η μουσική είναι υπέροχη. Το αντίθετο όμως δεν μπορώ να το κάνω.

΄Οταν είμαι σταναχωρημένη δεν μπορώ να ακούσω καθόλου τραγούδια. Ακούω μόνο μουσική. Σε άλλες συνθήκες...... ο καλός ο μύλος όλα τ' αλέθει!

Τέλος, και έχοντας γράψει τα παραπάνω, αν θα μπορούσα να ξεχωρίσω κάποια είδη τότε θα ήταν η
ροκ μουσική, τα παλιά ελληνικά λαϊκα και ρεμπέτικα.

Reaction score
1

synthpop, dark wave, dark electro, dark ambient, neoclassical

Timaras

Reaction score
2.153
Λαϊκά σκυλάδικα.Τα παλιά τραγούδια των Πανταζή,Δημητρίου,
Τερζή,Γονίδη κτλ. και από εκεί και ύστερα λίγο Jazz Blues για
να γουστάρω το ηχοσύστημά μου

Reaction score
0

ενδιαφέρον θέμα ...εμφανίζεται ανα τετραετία , όπως οι εκλογές ....

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa