Ποιό είναι το αγαπημένο dvd της συλογής σας;

Reaction score
786
Τα τρια πιο "πολυτιμα" DVD μου ειναι... δωδεκα και ειναι βεβαια οι τρεις Aρχοντες στην extended εκδοχη. It's ours, our precious! Αντε με το καλο να βγουν και σε HDDVD/BlueRay και εδω ειμαστε...

Τωρα το πιο αγαπημενο μου, θα ελεγα οτι ειναι το Αγγλικο flip-side (4:3 και 16:9) του Trainspotting που ηταν το πρωτο που αγορασα.

Reaction score
0
Ολα τα STARWARS και ολα τα LORD OF THE RINGS. Αυτα δεν ειναι ταινειες ή σινεμα.Αυτα ειναι μνημεια, μεγαλουργηματα, ανθρωπινα θαυματα.

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
1. Τα LOTR I, II, III για τα απίστευτα Transfers

2. O Dr Zivago και το Casablanca για την ερωτική ανατριχίλα που χαρίζε ο κινηματογράφος οταν υπήρχαν σκηνοθέτες και ηθοποιοί που ζούσαν το κάθε δευτερόλεπτο του ρόλου τους.

Reaction score
6
Να πω και γω τα δικα μου.
Η τριλογια Indiana Jones.
Tο Πρωτο Matrix ,
Contact ειναι απο τα πρωτα dvd που αγορασα με transfer πρωτοποριακο για την εποχη του. Α ν θυμαμαι καλα εκεινη την χρονια ειχε ψηφιστει απο τα καλυτερα δισκακια οσον αφορα εικονα και ηχο.
Titanic, Aliens ,Star Trek Movie series and TV series, Unbreakable, Sings και Terminator 2 φυσικα την ευρωπαικη version.

Χρηστο ,αν μη τι αλλο νιωθω κολακευμενος , που ενα απο τα αγαπημενα σου dvd ειναι η δικη μου Τελετη εναρξης και ληξης των Ολυμπιακων αγωνων.

Reaction score
0
Μου κάνει εντύπωση που το CONTACT είχε θεωρηθεί πως έχει καλό transfer.
Το ψήφισα ως το αγαπημένο μου DVD αλλά η εικόνα του πραγματικά δε μου αρέσει καθόλου . Φυσικά για την εποχή προφανώς θεωρούνταν καλό ( δεν αμφισβητώ τον Cinemusic ) αλλά μου θυμίζει σήμα τηλεοπτικού δέκτη . Έχει και τρομερά μεγάλο edge enhancement.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.457
Members
38.562
Νεότερο μέλος
Electr