Ποιό μουσικό κομμάτι ακούτε τώρα;

Reaction score
4.188
συνήθως ανακαλύπτω νέα μουσική όπως αυτή την διασκευή ακούγοντας τους σταθμούς FIP (του παρισιού) και nova.
[mode πειραχτήρι on] Νά σε πειράξω λίγο; Πώς ανακαλύπτεις νέα μουσική αφού αυτό είναι διασκευή κομματιού του 1970; :roflmao: [mode πειραχτήρι off] :drinks:

Reaction score
4.188
Τι απίστευτες κομματάρες..;)
Και σχετικά άγνωστοι στην Ελλάδα Στάθη μου.
Είδες που η φωνή έχει χροιά και ύφος Rory Gallagher;
Οχι βέβαια ότι το άτομο μιμούνταν ε ;
Εχει (και αυτός) μιά ιστορία πίσω του...
Ευγνωμονώ το ΥΤ που ξανα-ανακαλύπτω τέτοιες μορφές.
Και το ταξίδι δεν τελειώνει :)

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Και σχετικά άγνωστοι στην Ελλάδα Στάθη μου.
Είδες που η φωνή έχει χροιά και ύφος Rory Gallagher;
Οχι βέβαια ότι το άτομο μιμούνταν ε ;
Εχει (και αυτός) μιά ιστορία πίσω του...
Ευγνωμονώ το ΥΤ που ξανα-ανακαλύπτω τέτοιες μορφές.
Και το ταξίδι δεν τελειώνει :)
Rory Gallagher ναι όντως , μα γι'αυτό τέτοια κομμάτια θέλω να παίζουν όλη μέρα στα ηχεία..σ'ευχαριστώ που τα ποστάρεις και τα μαθαίνω γιατί δεν ξέρω πότε και αν θα τα ανακάλυπτα εγώ,είναι και τόσα ε..όντως δεν τελειώνει το ταξίδι ..όπως το λές είναι.:thumbsup:

Reaction score
4.188
Rory Gallagher ναι όντως , μα γι'αυτό τέτοια κομμάτια θέλω να παίζουν όλη μέρα στα ηχεία..σ'ευχαριστώ που τα ποστάρεις και τα μαθαίνω γιατί δεν ξέρω πότε και αν θα τα ανακάλυπτα εγώ,είναι και τόσα ε..όντως δεν τελειώνει το ταξίδι ..όπως το λές είναι.:thumbsup:

Είχα βάλει τον Απρίλη το I'm Only Dreaming από Small Faces http://www.avsite.gr/forum/threads/Ποιό-μουσικό-κομμάτι-ακούτε-τώρα.44168/page-1044#post-1817712
Φυσικά, 1η σύνθεση Ronnie Lane.
Επειδή μπορεί να μην το είχες δεί (και γιά να κονομήσω άλλο1 like :roflmao: ), το ξαναβάζω :)
Τι κομμάτι! Τι κομμάτι! Τι κομμάτι!

Small Faces - I'm Only Dreaming (1967)

Δεν θυμίζει το "ακούω μόνο walkman"; Το ξέρεις; Από Μούτση :laugh:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Eίχα μείνει μερικές σελίδες πίσω θα επανέλθω όμως και σ'αυτές σιγά σιγά και έκανα και like που είχα ξεχάσει στον David Cassidy απλά το τονίζω για το μέλος Cosmarpan που ξέρω οτι του αρέσει και μάλιστα ετοιμάζει και τατουάζ :D
Για το άλλο που με ρωτάς δεν το ήξερα .

Reaction score
4.188
Eίχα μείνει μερικές σελίδες πίσω θα επανέλθω όμως και σ'αυτές σιγά σιγά και έκανα και like που είχα ξεχάσει στον David Cassidy απλά το τονίζω για το μέλος Cosmarpan που ξέρω οτι του αρέσει και μάλιστα ετοιμάζει και τατουάζ :D
Για το άλλο που με ρωτάς δεν το ήξερα .
Τι έπαθε αυτός; Τον έφαγαν τ' αρνιά; :roflmao:
Ολόϊδιο είναι. Το ξανάκουσα
Εχει πάρει την εισαγωγή (μετά τούπεφτε λίγο βαρύ...:laugh: )
Ακου την εισαγωγή

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Ωχ ναι βρε ίδιο είναι, πωω τι ,πως ,το θυμήθηκες..το είχα ακούσει παλιά τελικά απλά δεν ήξερα ποιός το λέει κτλ.
Ή τον έφαγαν τ'αρνιά ή θα έφαγε κανένα ολόκληρο μάλλον χα χα. :whistling: :roflmao::lolsign:

Reaction score
4.195
7:16 ιδιαιτέρου λυρισμού και φινέτσας για τα δεδομένα του είδους, απο μύα All Star Band του Αμερικανικού νότου.Απολαύστε!
Love Is A Mystery by The Marshall Tucker Band

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis