Ποιό μουσικό κομμάτι ακούτε τώρα;

Reaction score
4.188
Πω πωωωω!
Εβγαλαν τέτοιο κομμάτι το 2011;
Κι' εγώ πώς το ήξερα;
Υπάρχει στο The Ghost Of You And Me του Colin Blunstone το 2009
Απαιχτο!

The Zombies - Any Other Way

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Thee Sneeches - Sometimes that's all we have (1988)

Οκ, μην βαράτε, αλλα δεν ειναι δυνατόν με δαύτους να βάλεις μόνο ένα κομμάτι, ο δίσκος κυλάει σαν ρυάκι. Γαλαζοαίματη ηλιόλουστη Αγνη ποπ, όπως μόνο οι Βρετανοί γνωρίζουν, στα χνάρια των μεγάλων Kinks, Zombies, κτλ., μόνο που αυτοί δεν ειναι Άγγλοι, αλλα Αμερικανοί απο το San Francisco! Ξεκίνησαν με να mini LP, συνέχισαν με αυτό το αριστούργημα, και αρκετά ακόμα καλα LP's, όχι όμως φτάνοντας αυτά τα standards (αν και δεν τα έχω ακούσει όλα για να είμαι ειλικρινης). Ας ειναι...βάλτε ένα ποτήρι κρασί, κλείστε τα φώτα, βάλτε ακουστικά, κλείστε τα μάτια και απολαύστε.
Σημειωτέον ότι το καλύτερο κομμάτι του δίσκου "Empty Sea" δεν μπόρεσα να το βρω διαθέσιμο στο νετ.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Tuxedomoon - What use? απο το LP "Half mute" (1980)

Ηχητική τρομοκρατία απο τους μαιτρ του είδους, μουσικη για σημαντικά ευφυή άτομα, ένας εφιάλτης τόσο γλυκός που θες να μην τελειώσει, κι ήταν μόνο η αρχή.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
The Residents "Man's world"

Και ο μουσικός μου κατήφορος δεν εχει τελειωμό :focus: βραδιάτικα.
Άλλη μια αποκαθήλωση τους σε ένα Classic. Θα μπορούσα να το βάλω στις διασκευές, αλλα εδώ μιλάμε πλέον όχι για διασκευή αλλα ξεσκισμα. Μπράβο, διαλειστε τα όλα παιδάκια, μαζί σας.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Sacred Miracle Cave - Heavy Black Noise 7" single (1989)

Τα πραγματα εκτραχυνθηκαν περαιτέρω σημερα, ακουμε ένα από τα καλυτερα και πιο φρικαλεα singles της δεκαετιας του 80, δεν περιγραφω τιποτα τα λεει όλα ο τιτλος, "Heavy black noise", οξινο μεχρι το μεδουλι.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.859
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef