Ποιό μουσικό κομμάτι ακούτε τώρα;

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Husker Du - Never Talking To You Again

Hüsker Dü - Zen Arcade - Something I Learned Today

Εισήγαγαν την μπητλικη τραγουδοποια στο hardcore και τον θορυβο, ποιος άλλος θα το τολμουσε αυτό και θα το καταφερνε κι ολας?
Beatles on acid and 78rpm. MAGNIFICENT!!!
ΥΓ. Οποτε ακουω το "Something I learned today" μου'ρχεται να σαλταρω από το μπαλκονι :focus:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Television Personalities - Silly girl από το LP "...And Don't The Kids Just Love It" (1981)

Pop, swing, mod, punk διαμαντι, από τον Dan Treacey και τις Τηελοπτικες Προσωπικότητες. Απλα, αν δεν εισαι 18 χρονων, φτωχος, αγραμματος, ανεργος και ερωτευμενος ειναι αδυνατον να γραψεις τετοιο κομματι.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
The Devil Doll - The Girl who was...Death

Μέλος Stathis, τα ξαναθελε ο κ@λος σου για δεύτερη φορά μεσ'την ίδια μέρα :lolsign:, όποτε παρτα επικ @ρχιδια αυτών των απίστευτων Σλοβένων. :roflmao::D Άντε και καλούς εφιάλτες.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
The Fall - L.A. Απο το LP "This nation's saving grace" (1985)

Είχαν αρχίσει να λουστραρουν τον ήχο τους εδώ και 2 album, βγάζοντας το ενα αριστούργημα μετα το αλλο, αλλα ο γκρινιάρομουρμούρης μέθυσος δεν εχει τέλος στην έμπνευση. Επανέρχεται με ενα ακόμα απίστευτο LP, και μας αφήνει όλους κόκκαλο πάλι μέχρι και τα σύνθια έχουν λόγο και μάλιστα σημαντικό εδώ. Σίγουρα στα δέκα σπουδαιότερα groups που έβγαλε ποτέ ο πλανήτης.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Devil Doll - Dies Irae (1996)

Μελος Stathis, η Σατανικη Κουκλα μερος 5ο, κλεισε τα φωτα, βαλε ακουστικα και γκαζωσε.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Αυτό θα κάνω, και δεν είχα θρίλερ να βάλω απόψε,
οπότε με κλειστά φώτα θα ταξίδεψω .
Μέλος Cosmarpan ξαναυποκλίνομαι!

:)

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Αυτό θα κάνω, και δεν είχα θρίλερ να βάλω απόψε,
οπότε με κλειστά φώτα θα ταξίδεψω .
Μέλος Cosmarpan ξαναυποκλίνομαι!

:)
Εγώ άρχισα μόλις και βλέπω στο ΝΟVA Bloody Friday's που εχει κάθε Παρασκευή, horror, thriller etc. Δείχνει το "Αράχνες δολοφόνοι" :focus:γουστάρω τρέλα, και θα ακούω με ακουστικά Devil Doll κι εγώ το δεύτερο τους, Eliogabalus

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Εγώ άρχισα μόλις και βλέπω στο ΝΟVA Bloody Friday's που εχει κάθε Παρασκευή, horror, thriller etc. Δείχνει το "Αράχνες δολοφόνοι" :focus:γουστάρω τρέλα, και θα ακούω με ακουστικά Devil Doll κι εγώ το δεύτερο τους, Eliogabalus
Να σε φτιάξω λίγο, απο την περιγραφή της ταινίας.

"Γιγάντιες μεταλλαγμένες αράχνες σπέρνουν τον όλεθρο στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Η δολοφονική πορεία τους μοιάζει προδιαγεγραμμένη και το μέλλον της ανθρωπότητας κρέμεται πλέον απο έναν ιστό" :roflmao: Καλυτερο δεν θα μπορούσε να γίνει, ψάχνω πτήση για Νέα Υόρκη λεμε. :bigboss:

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.862
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef