Ποιό μουσικό κομμάτι ακούτε τώρα;

Reaction score
4.188
Το σάμπλαρε λέει ένα group Blahzay Blahzay...Ποιοί είναι αυτοί;..(κάτι χιπχοπάδες...)

Gwen McCrae - it Keeps On Raining (1975)

Reaction score
4.188
Αφιερωμένο στον φίλο μου τον κοσμά...:)
Στο 2:07 έχει και τη Μανίνα :laugh:
Δική του σύνθεση ε;

David Cassidy: When I'm a Rock 'n' Roll Star (1976)

Reaction score
17.393

Reaction score
4.188
blahzay blahzay - the pain i feel

http://www.whosampled.com/sample/110301/Blahzay-Blahzay-Pain-I-Feel-Gwen-McCrae-It-Keeps-on-Raining/

it Keeps On Raining +the pain i feel= Μαλλον αρθριτικα
Εγώ που είμαι Ελλάδα, με ένα μαρκάρισμα, δεξί κλίκ και Search Google for, βρίσκω τα πάντα.
Το group και το τραγούδι το βρήκα με ένα κλίκ.
Απλά το απαξίωσα. Γι αυτό άλλωστε και ρώτησα "ποιοί είναι αυτοί" ;)
Ευχαριστώ πάντως που ασχολήθηκες και το έβαλες :)

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Tones on Tail - Lions απο το LP "Pop" (1984)

Η ιστορία λίγο πολυ γνωστή στην ουσία ξεκίνησαν σαν το παράλληλο πρότζεκτ του κιθαρίστα των Bauhaus, Daniel Ash, αλλα αφού οι Bauhaus έτυχε να διαλυθούν εκείνη την εποχή προσχώρησε και ο ντράμερ Kevin Haskins. Δεν είχαν ουδεμία σχέση μουσικά με Bauhaus, εδώ έχουμε μια ψυχεδελική εκλεκτισμενη ποπ, ενα αριστούργημα που δυστυχώς λίγοι κατανόησαν και πιο,πολλοί οι οπαδοί των Bauhaus, μιας και περίμεναν κατι αντίστοιχο.
Για το μέλος Christiana, μιας και βλέπω οι άξεστοι ήδη έχουν ξεχάσει τις υποσχέσεις τους :mad:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Jack Frost - Cousin / Angel απο το LP "Snow job" (1995)

Οι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ αγνοημενοι και υπέρ λατρεμένοι μου Jack Frost, σε ενα ακόμη μνημειώδες ποπ κομψοτέχνημα.
Και αυτό για το μέλος Christiana, μιας και οι υπόλοιποι κοιτώντας τον ύπνο του δικαίου.

Christiana

Muzik
Reaction score
10.300
Tones on Tail - Lions απο το LP "Pop" (1984)
Για το μέλος Christiana, μιας και βλέπω οι άξεστοι ήδη έχουν ξεχάσει τις υποσχέσεις τους :mad:
Jack Frost - Cousin / Angel απο το LP "Snow job" (1995)
Και αυτό για το μέλος Christiana, μιας και οι υπόλοιποι κοιτώντας τον ύπνο του δικαίου.
Tους τρόπους παιδί μου ή τους έχει κανείς ή δεν τους έχει (..άξεστοι,ε άξεστοι)
(...ας λεω.κατά βάθος τους αγαπάω)

Θένξ πολλά cosmarpan! ...όμορφες μουσικές ως συνήθως.

Θα τους ψάξω.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Franco Battiato - Fetus / Una Cellula απο το LP "Fetus" (9171)

Ο τεράστιος Franco στο παρθενικό του αριστουργηματικό LP, θα βγάλει στην συνέχεια τουλάχιστον 5-6 ακόμα αριστουργηματα.
Ξανά αφιερωμένο στο μέλος Christiana, να ρεφαρουμε την ανακολουθία των χωριατων. Άντε ρε Ωβραιοι τσάμπα ειναι κάντε καμμία αφιέρωση στην μια και μοναδική κυρία της παρέας. Όλο λόγια μπλα μπλα και λινκς είσαστε. Manilow και Cassiddy, λάδι πολυ και τηγανιτα τιποτα :D:lolsign:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.864
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef