Ποιό μουσικό κομμάτι ακούτε τώρα;

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Butthole Surfers - Sweet Loaf from LP "Locust, Abortion, Technician" (1987) Touch And Go Records

Μολις είδα το ποστ του Oldy με την Coleen Murphy, μια μεγαλη συλλέκτρια δίσκων, και προς μεγαλη μου έκπληξη την είδα να κρατάει αυτο τον διςκο των λατρεμένων μου Σερφερς της Κ@λοτρυπιδας και να "χτυπιέται" χορεύοντας μαζι με αναφορά σε ενα απο τους αγαπημένους μου στίχους και αςτεια. ΘΕΑ, και οι Σερφερς Της Κ@λοτρυπιδας ΤΙΤΑΝΕΣ. Μπαίνουν στο πάνθεον και μόνο για το παρακάτω. :lolsign::roflmao::lol::biggrin::fuckyou::headbang:

Daddy?
Yes, son.
What does regret mean?
Well son, the funny thing about regret is that it's better to regret
something you have done than
to Regret something that you haven't done
And by the way, If you see your mom this weekend, will you be sure and
tell her...
SATAN SATAN SATAN!!!!

Reaction score
1.651
LP "Locust, Abortion, Technician" (1987)
...
And by the way, If you see your mom this weekend,
will you be sure and tell her...
SATAN SATAN SATAN!!!!
Παλιασατανιστή ...
... από κούνια!!!

Στάθη, ο cosmarpan δεν ήταν νεογέννητο όταν κυκλοφόρησε δίσκος; :roflmao::lol:

Ή κάνω λάθος;:lolsign::drinks:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Παλιασατανιστή ,και μετά λες για μένα.:roflmao::lolsign:
Τι να λεμε ρε, σατανάδες σου λεω ηταν, ακου εδω τα ατομα διασκευή, το ξεκ@λιασαν το κοματι ρε π@υστη μου...θα βλαστημαει την ώρα και την στιγμη ο Donovan που το έγραψε, τον ξεφτίλισαν το πήγαν 15 επίπεδα πιο πανω λεμε....:headbang:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
... από κούνια!!!

Στάθη, ο cosmarpan δεν ήταν νεογέννητο όταν κυκλοφόρησε δίσκος; :roflmao::lol:

Ή κάνω λάθος;:lolsign::drinks:
ΟΥΣΤ ρε Παλαιοχριστιανε ΕΣΥ, :lol: ουτως η άλλως δεν εχει καμμια σημασία το ποτε γεννήθηκα, εχω πουληθεί στον σατανα και είμαι αθάνατος. Αλλα ετςι για την Ιστορία :D27 είμαι λεμε....:lolsign: :roflmao::lol:

Reaction score
4.188
Πω πω κομματάρα! Πώς μου είχε ξεφύγει; Λες κι' ακούς Zombies :)
Αυτό το διαμάντι... 2η πλευρά του Red Rubber Ball...
60's ήταν αυτά ;)

The Cyrkle - How Can I Leave Her (1966)

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
The Soundtrack Of Our Lives - Mind The Gap from LP "Behind The Music" (2001) Telegram Records

Οι περίφημοι Σουηδοί σε ενα καθαρά μπητλικο κοματι με την απαραίτητη Σκανδιναβική χροιά φυσικα και ολίγον mainstream psych. Οι TSOOL, ειναι η εξέλιξη των άλλων σπουδαίων Σουηδών Union Carbide Productions (ναι ειναι οι μπαταρίες UCAR :lolsign::lol: τις θυμάστε?) με επισης σπουδαία δισκογραφία. Δεν λεω πολλα γιατί αναμένω απο στιγμη σε στιγμη το like του ΜΙΧΑ και θέλω να είμαι απίκο.:rofl:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
The Soundtrack Of Our Lives - Frimament Vacation from LP "Welcome To The Infant Freebase" (1996)

Επειδή δεν βλέπω και πολυ ζεστό τον ΜΙΧΑ για like και βαρέθηκα να περιμένω, τι λέγαμε? α, για τους TSOOL, εδω σε μια κομματαρα απο το πρώτο τους album που τους γνωρίσαμε καμμια 20αρια χρονια πριν. Σουηδία και ξερό ψωμί.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Paul McCartney - I've Got Only Two Hands from LP "Chaos Amd Creation In The Backyard" (2005) Capitol Records

https://m.youtube.com/watch?list=PL82D93DAD13B789A0&params=EAIYATgBSAFYD2ILa280SGdDLTRPd1FoDQ%3D%3D&v=XJorG76bryw&mode=NORMAL

Ειχα μυριστεί κατι με το "Drivin Rain" του 2001, ενα πολυ καλο album απο τον Paul μετα απο ουτε και θυμάμαι ποσά χρονια, αφου έβγαζε το ενα μέτριο μετα το αλλο για πολλα χρονια, απο τις αρχές των 70's, και χωρίς να είχε βγαλει βέβαια ποτε το πολυ μεγάλο album. Το 2005 λοιπόν, κυκλοφορεί το "Chaos And Creation In The Backyard" και κόκαλο ο cosmarpan. Ενα album ώριμο σαν παλιό καλο κρασί, με συνθεςεις πολυ υψηλού επιπέδου, διεισδυτικες μεχρι το μεδούλι, ψαγμένες μεχρι εκει που δεν παίρνει, μια παραγωγή για σεμινάριο και φυσικα τον Paul να αποπνέει μια σοβαρότητα και αυτοπεποίθηση που ειναι διάχυτη σε όλο το album. Κι ολ λογος νομιζω ειναι απλός. Όσο κι αν φαίνεται περίεργο δεν είχε πια να αποδείξει τιποτα και σε κανένα, νομιζω οτι το ήξερε και ο ίδιος οτι τα albums του ηταν σε καθοδική πορεία εδω και χρονια και ποτε δεν είχε καταφέρει να αποτυπώσει την κλάση του σε προσωπικό διςκο. Αφου το ξεπέρασε αυτο ο δρόμος ηταν ορθάνοιχτος. Όπερα κι εγενετω, απλά ενα καταπληκτικό album. Και δεν θα σταματούσε εκει, θα μας κολαγε στον τοίχο ξανά 2 μολις χρονια αργότερο με το επιςης αριστουργηματικο "Memory Almost Full"
Δυστυχώς εχουν μπλοκάρει τα κοματια στο YT, όποτε απο τα 2-3 διαθέσιμη διάλεξα αυτο.

Last edited by a moderator:

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis