Ποιό μουσικό κομμάτι ακούτε τώρα;



Μηνύματα
5.983
Reaction score
15.463
Isobel Campbell And Mark Lanegan - Honey Child What Can I Do
"Wishin', hopin', for that old familiar feeling
That takes you miles above, yeah it's called love
Would you do it for me
'Cause I'm feelin' lonely

Prayin', hopin', and I leave the door wide open
I see you and you catch your spill
But come and sit by me
'Cause I'm feelin' lonely

Maybe I'm a stupid fool
Chasin' butterflies like you
On these days they seem so cruel
But honey, child what can i do

Maybe I'm a stupid fool
Chasin' butterflies like you
On these days they seem so cruel
But honey, child what can I do

Honey, child what can I do"

:drinks:
 







Μηνύματα
20.074
Reaction score
14.377
Monster — Eminem ft.Rihanna




...turn nothing into something,

still can make that Straw into gold chump,

I will spin Rumpelstiltskin in a haystack
Maybe I need a straightjacket,
face facts I am nuts for real,
but I'm okay with that
 


Decembered

Μαϊμού
Μηνύματα
16.492
Reaction score
37.569
εβαλα αυτο το κομπιλεισο

Ακόλουθει το κείμενο της συλλογής:
Οι μουσικοί δεν φιμωνόμαστε! Μπροστά σε μία ακροδεξιά κυβέρνηση που θέλει να απαγορεύσει την κάθε αναφορά στη βία στα κομμάτια μας ενώ η ίδια ασκεί μια σιωπηλή αλλά καταφανής βία απέναντι στις αδύναμες ομάδες του πληθυσμού, την εργατική τάξη,τις μειονότητες, τους πρόσφυγες και σε όποιον τολμά να την αμφισβητήσει,τριανταεφτά σχήματα και μουσικοί ενώνουμε τις φωνές μας ώστε να δείξουμε ότι δεν πρόκειται να συμμορφωθούμε. Το Νομοσχέδιο που κατατέθηκε στις 11/2 έρχεται να προστεθεί στις υπόλοιπες εκφράσεις διαμαρτυρίας που απαγορεύονται αυτή την περίοδο με πρόσχημα την πανδημία,με την ιδιωτικοποίηση της παιδείας, της υγείας και του ασφαλιστικού, ώστε να δημιουργήσει ένα κλίμα αληθινή τρομοκρατίας και απάθειας, καθώς είναι δεδομένο ότι η τροποποίηση του άρθρου 8 με βάση τον τρομονόμο στιχοποιοί τις μουσικές σκηνές που θεωρούνται ανατρεπτικές, όπως μας δείχνει δίωξη που ασκείται στην Ισπανία εις βάρος του ράπερ Πάμπλο Χασέλ με τον ίδιο νόμο.
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο αποφασίσαμε να κυκλοφορήσουμε αυτή τη συλλογή ως ελάχιστη ένδειξη διαμαρτυρίας και να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στους διωκόμενους και τις διωκόμενες άλλων χωρών με βάση αντίστοιχους νόμους. Η Μικρή υποχώρηση που έκανε η κυβέρνηση με την προσωρινή απόσυρση της τροποποίησης δε μας εξαπατά καθώς γνωρίζουμε ότι θα γίνει ξανά προσπάθεια σύντομα να επανέλθει το περιεχόμενο της. Θα θέλαμε πότε να τους θυμίσουμε με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι τα τραγούδια μας θα έχουν πάντα λόγια που θα τους τρομάζουν.Και αν σιωπήσει κάποιος θα πρέπει να είναι αυτοί και όχι εμείς.
Akiraja,ANFO, art of simplicity, Bohemian Grove, Γεμάτος Αράχνες Ρε φίλε, Constrictor, Divine Element, DoCtor MuTantO &Tango Mangalore, Dryed, ElectricFeat, Empty Frame, End, Ghetto Gospel, Hasmody, innervoice,Jacqueline, Locust, Lüüp, Μαύρο Γάλα, Methexis, Mother Turtle, Need, Once Upon a Winter, Paramophosi, Plebah, Septuagint,Sequence Theory Project, Solar Anus, SØMMERDUST, Spectral Lore, Sun of Nothing, SuperPuma, Tέλμα, The Ape Collective & Christina Kolliopoulou, The Cyclothymics, VOAK,Yovel
Όλη η ανακοίνωση:
Εδώ και ένα χρόνο βρισκόμαστε σε τεχνητό, "κατ' οίκον περιορισμό", μία κοινωνία χωρίς δυνατότητα κοινωνικοποίησης. H κυβέρνηση καθημερινά κατηγορεί τους πολίτες, μέσα από τα πλήρως ελεγχόμενα ΜΜΕ, για την δήθεν απροσεξία και έλλειψη ευθύνης απέναντι στην πανδημία. Ο τρόπος τους να αποφύγουν την ευθύνη για την δικιά τους απαράδεκτη διαχείριση της κατάστασης. Προσλαμβάνοντας μπάτσους αντί για γιατρούς, καλώντας απερίσκεπτα τουρίστες το καλοκαίρι, ανοιγοκλείνοντας κλάδους του εμπορίου ανάλογα με το πόσο συμβάλλουν στην οικονομία και μην προσπαθώντας καν να κρύψουν την δικιά τους έλλειψη "ατομικής ευθύνης", βολτάρουν ανενόχλητοι, ελπίζοντας ότι θα κερδίσουν μερικούς πόντους στην επόμενη δημοσκόπηση.
Παράλληλα το νομοθετικό έργο συνεχίζεται, περιλαμβάνοντας τρομακτικές αλλαγές στην καθημερινότητα, όπως είναι η ιδιωτικοποίηση της παιδείας, της υγείας και του ασφαλιστικού συστήματος, ενώ απαγορεύονται οποιεσδήποτε εκφράσεις διαμαρτυρίας με πρόσχημα την πανδημία. Ακόμα και έτσι σχεδόν καθημερινά καλούνται διαδηλώσεις. Μέσα σε ένα τέτοιο κλίμα ασυδοσίας και λογοκρισίας, στις 11/2 ήρθε για ψήφιση στη βουλή ένα νομοσχέδιο που απειλούσε οποιονδήποτε καλλιτέχνη ή αναμεταδότη έργου που θεωρείται «ανατρεπτικό» συνδέοντάς το αυθαίρετα με την «υποκίνηση σε βία», βάσει του τρομονόμου. Ήταν πολύ όμορφα στολισμένο με άλλες απαγορεύσεις που φαινομενικά δείχνουν "άκακες", όπως την απαγόρευση οπτικοακουστικών μέσων να περιλαμβάνουν μίσος εναντίον ομάδας ανθρώπων λόγω φύλου, φυλής, χρώματος, γενετικών χαρακτηριστικών, σεξουαλικού προσανατολισμού κτλ. Παρόμοια νομοσχέδια στη Γερμανία και την Ισπανία είχαν ως αποτέλεσμα τη φυλάκιση καλλιτεχνών. Μετά από έντονη διαμαρτυρία του κόσμου το νομοσχέδιο "τροποποιήθηκε προσωρινά", μεταθέτοντας τις κυρώσεις από τους δημιουργούς στα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η κυβέρνηση πάτησε πάνω σε ένα άρθρο σχετικά με την απαγόρευση ακροδεξιάς ρητορικής μίσους στα οπτικο-ακουστικά μέσα (το οποίο έτσι κι αλλιώς προβλέπεται στον αντιρατσιστικό νόμο) χρησιμοποιώντας τη λογική των δύο άκρων ώστε παράλληλα να στοχοποιήσει τα προοδευτικά κινήματα η ίδια κυβέρνηση που επιτίθεται με μίσος απέναντι σε πρόσφυγες, μετανάστες και στα κινήματα που τους προστατεύουν. Γίνεται σαφές ότι το κράτος προσπαθεί να φιμώσει τις όποιες φωνές δεν το βολεύουν και διαταράσσουν την καθημερινότητα των νοικοκυραίων. Η κατακραυγή ακροδεξιού περιεχομένου είναι ένα "κοινωνικό επακόλουθο" για το οποίο πρέπει να μαχόμαστε καθημερινά. Δεν είναι κάτι που εμπιστευόμαστε το κράτος να μπει ως διαιτητής. Όχι γιατί εθελοτυφλούμε μπροστά σε τέτοιες λογικές, αλλά γιατί γίνεται σαφές πως η κρίση όσων βρίσκονται στην εξουσία είναι γεμάτη προκατάληψη με απώτερο σκοπό να κρατήσουν τη θέση τους, και γιατί η πραγματικότητα είναι πως η λογική "πονάει χέρι, κόβει χέρι" το μόνο που καταφέρνει είναι την ενδυνάμωση τέτοιων λογικών και όχι την εξάλειψή τους.
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο αποφασίσαμε να κυκλοφορήσουμε αυτή τη συλλογή ως ελάχιστη ένδειξη διαμαρτυρίας, απαιτώντας την άμεση απόσυρση του άρθρου 8, και να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στους διωκόμενους και τις διωκόμενες άλλων χωρών με βάση αντίστοιχους νόμους. Θέλουμε μέσω αυτής της δουλειάς να δείξουμε ότι δεν σκοπεύουμε να φιμωθούμε και ότι θα συνεχίσουμε την παραγωγή ανατρεπτικού υλικού. Οι τέχνες συνολικά αν δεν θέλουν να καταντήσουν εφήμερα προϊόντα διασκέδασης, πρέπει να τολμούν να σχολιάζουν τα κακώς κείμενα της καθημερινότητας και να εκφράζουν ελεύθερα την όποια αγανάκτηση του απλού κόσμου. Αποφασίσαμε η συλλογή αυτή, η οποία περιλαμβάνει συγκροτήματα και καλλιτέχνες από ένα ευρύ φάσμα της σκληρής μουσικής, να διανέμεται με ελεύθερη συνεισφορά, και όλα τα έσοδα να διατεθούν στην Αυτοοργανωμένη Δομή Αλληλεγγύης και Συλλογής-Προσφοράς ειδών πρώτης ανάγκης “Το Ντουλάπι”, σε μία κίνηση να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται βοήθεια στη δύσκολη αυτή περίοδο που ζούμε.
 










Staff online

  • rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.309
Μηνύματα
2.858.052
Members
37.892
Νεότερο μέλος
Nardo
Top