Ποιό φορητό gps?

Reaction score
0
Αντε βαλτες ...να δουμε και μεις ποιο θα παρουμε!!!:cool_4:

Ποσο μου την σπαει ο Δημητρο οταν εχει επιχειρηματα!!! :mad_2:

Reaction score
49
Aργότερα θα βάλω κι άλλες από τα μενού και υπομενού!!!
Λίγη υπομονή!!

Και για τα δύο μηχανήματα μπορώ να κανονίσω και power-buy αν θέλετε!:crazy_3: :cool_4:

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.668
Απάντηση: Ποιό φορητό gps?

Πάντως και ο συνδυασμός ενός καλού PDA με εξωτερικό δέκτη είναι πολύ λειτουργικός και ευέλικτος.
Εγώ χρησιμοποιώ εδώ και ενάμισι χρόνο ένα Dell Axim X51V με ένα μικροσκοπικό εξωτερικό δέκτη της Holux (GPS slim 256 /Sirf Star III) και το Destinator.
Εξαιρετική λήψη (μόνο στα τούνελ χάνει το σήμα), μηδέν κολλήματα, πλήρεις χάρτες.
Και παράλληλα έχω πρόσβαση στο Ίντερνετ όπου υπάρχει WiFi hot-spot, έχω ένα πολύ καλό media player για τραγούδια και ταινίες (η οθόνη του είναι VGA) και γενικά ένα μηχανάκι που μπορεί να κάνει ένα σωρό δουλειές (μέχρι και προγραμματιζόμενο τηλεκοντρόλ αφής για όλες τις συσκευές).
Η οθόνη του είναι αρκετά μεγάλη και φωτεινή, αν και όχι όσο των dedicated. Ωστόσο, εγώ τους πλοηγούς τους χρησιμοποιώ κυρίως ακουστικά, παρά οπτικά. Είναι αρκετά ανασφαλές να κοιτάς την οθόνη ενώ οδηγάς. Νομίζω ότι αρκεί εξάλλου να ακούς τις φωνητικές οδηγίες.
Πάντως, να τονίσω ότι για τις έξτρα δουλειές καλό είναι το PDA να μην είναι από τα «ψόφια», αλλά να έχει ισχυρό επεξεργαστή και οθόνη VGA, αλλιώς μάλλον θα απογοητευτείτε.

Reaction score
49
H εμφάνιση του χάρτη (λειτουργία μέρας ως προς τα χρώματα οθόνης).
Δεν είναι εντός πόλης......
(θα δείτε μετά στις φωτό του TiBO εντός πόλης, αν και είναι από destinator 5.1 εκείνες και όχι 6 όπως είναι στα νέα μηχανάκια)

Attachments

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.974
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas