Ποιό Audio Player χρησιμοποιείτε ?

Reaction score
29
Ξεκινώ το thread α) για να ανταλλάξουμε τις απόψεις και β) μήπως και προκύψει κάτι νεώτερο που αξίζει να δοκιμάσουμε.

Αρχίζω λέγοντας ότι στο PC μου χρησιμοποιώ το Foobar και στο MAC που χρησιμοποιείται και από άλλα μέλη της οικογένειας το iTunes (έχω ακούσει αρκετά για το Amara αλλά δεν είναι εποχές για τέτοια έξοδα).

Παρακαλώ για τα σχόλια σας.

Reaction score
1.188
Απάντηση: Ποιό Audio Player χρησιμοποιείτε ?

Στο PC χρησιμοποιώ MediaMonkey, WinAmp, foobar2000 όλα με ASIO drivers φυσικά.
Αυτά είναι τα τρία καλύτερα προγράμματα και το καθένα υπερτερεί σε κάποιο τομέα έναντι των άλλων.
Αναλόγως την περίσταση επιλέγω κάποιο από αυτά.

Mac δεν έχω, και ούτε πρόκειται να αγοράσω ποτέ! :137:

Reaction score
1.188

foobar me wasapi σε windows 7
Επί τη ευκαιρία ξέρει κανείς κάποιο link για να κατεβάσω wasapi για την μαϊμού; (mediamonkey)

Reaction score
3
Re: Απάντηση: Ποιό Audio Player χρησιμοποιείτε ?

Επί τη ευκαιρία ξέρει κανείς κάποιο link για να κατεβάσω wasapi για την μαϊμού; (mediamonkey)
νομιζω οτι δεν παιζει ακομη

Reaction score
1.188

Στο PC Λειτουργικό : Windows 7

1.Winamp free version
2.FLV Player
3.iTunes
4.Roxio
5.Media Player

Φίλε komhst δες εδώ http://www.foobar2000.org/
Ναι στο foobar υπάρχει wasapi plugin αλλά δεν παίζει στο mediamonkey.... :110:
Δεν πειράζει, θα περιμένω... Ούτως ή άλλως δεν έχω βάλει τα 7. Είμαι με τα ΧΡ ακόμα και το kernel streaming δουλεύει μια χαρά! :132:
Μέχρι να αποφασίσω να βάλω τα 7άρια θα έχει βγει και το plugin για την μαϊμου. :128:

Reaction score
4

Όταν θα βάλεις τα 7 θα πάθεις πολιτισμικό σοκ σου λέω.

Επίσης για όποιους δεν θέλουν να περνάνε πολλά προγράμματα αλλά να ανανεώνουν τους codes τους μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν και νομίμως κάτι όπως αυτό που επισυνάπτω ποιο κάτω.Το πλεονέκτημα που έχουν τα bandle με codecs ειναι οτι αναβαθμίζουν όλους τους codecs και drivers ενώ μια νέα έκδοση του προγράμματος που κάποιος χρησιμοποιεί μπορεί να αναβαθμίσει μονο τον codec η driver που χρησιμοποιεί :103:

http://www.free-codecs.com/download/xp_codec_pack.htm

Reaction score
3
Re: Απάντηση: Re: Ποιό Audio Player χρησιμοποιείτε ?

JRiver με Asio; Δεν παίζει στην free έκδοση, άρα το έχεις "αγοραστό"; :126:
ειναι κατεβαστό η 15 εκδοση και εχει πολλα bugs δεν εχω βρει την 16
¨σε κατεβαστό¨οποτε ειμαι στο ψαξιμο για κατι καλυτερο.Δεν νομιζω ομως να υπαρχει κατι καλυτερο στο πισι, ειναι σχεδον εφαμιλο με το αμαρα,και αμα πειραξεις και λιγο τα dsp του κοντραρεται στα ισια.Το παραδοξο ειναι οτι με τα dsp ενεργα το asio συνεχιζει να λεει τα δικα του αρα για ποιο bit perf.μιλαμε?:138:

Reaction score
29

Δεν καταλαβαίνω που και πως χρησιμοποιώ τα WASAPI και ASIO. Στο output devices π.χ. του foobar ή του iTunes που χρησιμοποιώ μου βγαίνει απ' ευθείας η επιλογή του DAC της Benchmark που είναι συνδεδεμένο. Υπάρχει κάτι διαφορετικό ή κάνω λάθος ?

Reaction score
1

Δεν καταλαβαίνω που και πως χρησιμοποιώ τα WASAPI και ASIO. Στο output devices π.χ. του foobar ή του iTunes που χρησιμοποιώ μου βγαίνει απ' ευθείας η επιλογή του DAC της Benchmark που είναι συνδεδεμένο. Υπάρχει κάτι διαφορετικό ή κάνω λάθος ?
Για Asio και wasapi στο foobar χρειάζεται πρώτα να κατεβάσεις τα αντίστοιχα components από
http://www.foobar2000.org/components

Reaction score
1

Από players σε pc έχω χρησιμοποιήσει το foobar, το mediamonkey και το jriver. Τώρα χρησιμοποιώ σχεδόν αποκλειστικά το foobar.

Reaction score
1.188
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιό Audio Player χρησιμοποιείτε ?

¨σε κατεβαστό¨οποτε ειμαι στο ψαξιμο για κατι καλυτερο.Δεν νομιζω ομως να υπαρχει κατι καλυτερο στο πισι, ειναι σχεδον εφαμιλο με το αμαρα,και αμα πειραξεις και λιγο τα dsp του κοντραρεται στα ισια.Το παραδοξο ειναι οτι με τα dsp ενεργα το asio συνεχιζει να λεει τα δικα του αρα για ποιο bit perf.μιλαμε?:138:
Εγώ έχω την version 14 ακόμα αλλά δεν με πολυαπασχολεί γιατί είμαι μεταξύ foobar και mediamonkey.

Reaction score
685
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιό Audio Player χρησιμοποιείτε ?

το Jriver και το Amarra εχουν πολυ διαφορετικο ηχο κατα τη γνωμη μου...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.665
Members
38.588
Νεότερο μέλος
dark2030@