Ποιό Audio Player χρησιμοποιείτε ?

Reaction score
3
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιό Audio Player χρησιμοποιείτε ?

το Jriver και το Amarra εχουν πολυ διαφορετικο ηχο κατα τη γνωμη μου...
Χωρίς παρεξήγηση νομίζω ότι υπερβάλεις λιγουλάκι.
Ταχω δίπλα δίπλα το αμαρα ακούγεται λίγο ποιό στρογγυλό
αν επιτρέπεται η έκφραση,εκει πάει και η γνώμη πολλών ότι ακούγεται ποιό αναλογικά.
Το jriver ακούγεται λιγο ποιο λεπτόηχο θα ελεγα γιατι κατα την γνωμη μου το αμαρα ειναι λιγο φουσκωμενο χαμηλα,με τα dsp toy jriver σε λειτουργία είναι σχεδον ισάξια.
Χωρις βέβαια να εχω τα χρυσα αυτια και ουτε εχω κανει εκτενεις συγκρίσεις με τις ώρες.
Απλά παιζει το ενα λίγο και μετα το αλλο με το ίδιο κομμάτι,και μου φαινεται ετσι,
Μπορει και ναναι ψυχοακουστικο για να δικαιολογηση το μυαλο μου τα λεφτα που κανει ενας μακ :))):144:

Reaction score
1.188
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιό Audio Player χρησιμοποιείτε ?

το Jriver και το Amarra εχουν πολυ διαφορετικο ηχο κατα τη γνωμη μου...
Τα ακούς μέσω του ίδιου DAC;

Reaction score
685
Απάντηση: Ποιό Audio Player χρησιμοποιείτε ?

το ακουω με Weiss Medea και συνδεση firewire μεσω του Weiss Vesta...

το JRiver ειναι πιο λεπτοηχο απο το κανονικο και το καταλαβαινεις ευκολα ακουγοντας ενα απλο πιανο....

Reaction score
685
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιό Audio Player χρησιμοποιείτε ?

Χωρίς παρεξήγηση νομίζω ότι υπερβάλεις λιγουλάκι.
Ταχω δίπλα δίπλα το αμαρα ακούγεται λίγο ποιό στρογγυλό
αν επιτρέπεται η έκφραση,εκει πάει και η γνώμη πολλών ότι ακούγεται ποιό αναλογικά.
Το jriver ακούγεται λιγο ποιο λεπτόηχο θα ελεγα γιατι κατα την γνωμη μου το αμαρα ειναι λιγο φουσκωμενο χαμηλα,με τα dsp toy jriver σε λειτουργία είναι σχεδον ισάξια.
Χωρις βέβαια να εχω τα χρυσα αυτια και ουτε εχω κανει εκτενεις συγκρίσεις με τις ώρες.
Απλά παιζει το ενα λίγο και μετα το αλλο με το ίδιο κομμάτι,και μου φαινεται ετσι,
Μπορει και ναναι ψυχοακουστικο για να δικαιολογηση το μυαλο μου τα λεφτα που κανει ενας μακ :))):144:
εχεις απολυτο δικιο σε αυτα που λες μονο που το Amarra δεν εχει φουσκωμενο χαμηλο.... Εχει το σωστο χαμηλο... Φουσκωμενο χαμηλο εχει το Pure Music οταν το παιζεις σε HOG mode... Οταν το Pure Music το παιζεις χωρις το HOG mode (το οποιο ειναι κατι σαν το exclusive audio στο WASAPI) τοτε ακουγεται ακριβως σαν το JRiver...

Reaction score
3
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιό Audio Player χρησιμοποιείτε ?

εχεις απολυτο δικιο σε αυτα που λες μονο που το Amarra δεν εχει φουσκωμενο χαμηλο.... Εχει το σωστο χαμηλο... Φουσκωμενο χαμηλο εχει το Pure Music οταν το παιζεις σε HOG mode... Οταν το Pure Music το παιζεις χωρις το HOG mode (το οποιο ειναι κατι σαν το exclusive audio στο WASAPI) τοτε ακουγεται ακριβως σαν το JRiver...
Ε αυτο λεω αδελφε τοσο καιρο οτι παιζοντας με wasapi asio ή hog ο ηχος ακουγεται λεπτος σε εισαγωγικα, αρα παιζει dsp sto background στο amarra
Οταν βαζω το dsp στο jriver μοιαζει με το αμαρα στον ηχο αρα δεν χρειαζεται να χωσει καποιος λεφτα για μακ αν δεν τον χρειαζεται και για αλλες δουλειες ,μονο και μονο να τρεχει το αμαρα.εχει φτιαξει μια μυθοπλασια η Apple για τα μηχανηματα της και συντηρειται απο φιαφορα site και χρυσα αυτια,και αρμεγη την ιερη αγελαδα τον καταναλωτη:141:

Reaction score
2.069
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιό Audio Player χρησιμοποιε

Ε αυτο λεω αδελφε τοσο καιρο οτι παιζοντας με wasapi asio ή hog ο ηχος ακουγεται λεπτος σε εισαγωγικα, αρα παιζει dsp sto background στο amarra
Οταν βαζω το dsp στο jriver μοιαζει με το αμαρα στον ηχο αρα δεν χρειαζεται να χωσει καποιος λεφτα για μακ αν δεν τον χρειαζεται και για αλλες δουλειες ,μονο και μονο να τρεχει το αμαρα.:141:
Eίναι απλά τα πράγματα, αν δεν θες να τα δώσεις επειδή δεν ακούς διαφορές μην τα δώσεις και άσε τους άλλους που το θεωρούν ως μία καλή επένδυση να τα δώσουν! :126:

Reaction score
3
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιό Audio Player χρησιμο

Eίναι απλά τα πράγματα, αν δεν θες να τα δώσεις επειδή δεν ακούς διαφορές μην τα δώσεις και άσε τους άλλους που το θεωρούν ως μία καλή επένδυση να τα δώσουν! :126:
ναι αλλα επειδη τα εχω και τα 2 θεωρω χρεος μου να ανοιξω τα ματια και σε αλλους και οχι να τους προτρεψω να χωσουν χιλιοπεντακοσαριες επειδη εγω νομιζω οτι ακουω κατι.
αυτο ειναι το αντικειμενικο, το υποκειμενικο ειναι να πω οτι μαμαει και αντε ολοι να το παρετε.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.326
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιό Audio Player χρησιμο

ναι αλλα επειδη τα εχω και τα 2 θεωρω χρεος μου να ανοιξω τα ματια και σε αλλους και οχι να τους προτρεψω να χωσουν χιλιοπεντακοσαριες επειδη εγω νομιζω οτι ακουω κατι.
αυτο ειναι το αντικειμενικο, το υποκειμενικο ειναι να πω οτι μαμαει και αντε ολοι να το παρετε.
δεστο ομως πρωτα πριν εισαι κ τοσο σιγουρος να μας ανοιξεις τα ματια οοοολους τους υπολοιπους εμας τα κοροιδα...:126:

Reaction score
2.069
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιό Audio Play

Δηλαδή ή άποψη σου είναι η αντικειμενική και των υπολοίπων η υποκειμενική? :142:

Reaction score
3
οχι απλα δεν ειμαι οπαδος.και δεν ειναι αναγκη να ειρωνευεσαι.
Αμα θες ετσι το γυρναω και γω εκει.

Reaction score
3

δεστο ομως πρωτα πριν εισαι κ τοσο σιγουρος να μας ανοιξεις τα ματια οοοολους τους υπολοιπους εμας τα κοροιδα...:126:
τι εννοεις να δω?ειπα τα εχω και τα δυο και συγκρινω αμεσα.
Και πισι και Μακ εννοω.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.326

Και πισι και Μακ εννοω.
Εσυ λες οτι εχεις χρεος να ανοιξεις τα ματια ολων μας επειδη τα χεις κ τα δυο.Προσωπικα δε μου λεει κατι.
Η μαλλον αν εχω αντιθετη γνωμη απ τη δικη σου ,τί σημαινει?ποιος αραγε εχει δικιο?

Reaction score
3

Εσυ λες οτι εχεις χρεος να ανοιξεις τα ματια ολων μας επειδη τα χεις κ τα δυο.Προσωπικα δε μου λεει κατι.
Η μαλλον αν εχω αντιθετη γνωμη απ τη δικη σου ,τί σημαινει?ποιος αραγε εχει δικιο?
δεν με καταλαβες δεν ειπα μην παρετε μακ γιατι δεν θα ακουσετε τιποτε.Κατι θα ακουσετε που ομως υπο προυποθεσεις το ακους και στο πισι χωρις να τα χωσεις σε μακ και αμαρα.

Reaction score
1.188
Απάντηση: Re: Ποιό Audio Player χρησιμοποιείτε ?

jriver me asio sto pc
Εβαλα το J River ver 15.0.172 για να το δοκιμάσω.

- Πολύ φρου φρου κι αρώματα.
- Πολύ βαρύ
- Οχι ιδιαίτερα σταθερό. Πέταξε αρκετά crashαρίσματα και σε διαφορετικά PC που το δοκίμασα.
- Το πιο "σπαστικό" είναι που παίρνει τον έλεγχο των "ειδικών" πλήκτρων του πληκτρολογίου και δεν με αφήνει π.χ. να ανοίξω τον Firefox, τα mails μου, το My Computer κλπ. με το πάτημα αυτών των πλήκτρων αλλά πρέπει να πάω κανονικά από τα εικονίδια με το ποντίκι.

Πάντως παίζει καλά! :107:

Reaction score
2.069
Απάντηση: Re: Ποιό Audio Player χρησιμοποιείτε ?

οχι απλα δεν ειμαι οπαδος.και δεν ειναι αναγκη να ειρωνευεσαι.
Αμα θες ετσι το γυρναω και γω εκει.
Δεν σε ειρωνεύομαι φίλε μου, απλά είπες κάτι εντελώς παράδοξο! Anyway...

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.379
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιό Audio Play

.

Reaction score
685

Και πισι και Μακ εννοω.
απλα να σε ενημερωσω οτι οσοι παιζουν με Amarra εχουν οπως και εσυ το JRiver στο PC τους και εχουν κανει τις ιδιες ακριβως συγκρισεις οπως και εσυ...

Κανεις λαθος εαν νομιζεις οτι σε ενα πολυ αναλυτικο συστημα μπορει να συγκριθει το Amarra με το JRiver αλλα δημοκρατια εχουμε οποτε καθε αποψη ειναι δεκτη...

Reaction score
3
Re: Απάντηση: Re: Ποιό Audio Player χρησιμοποιείτε ?

Εβαλα το J River ver 15.0.172 για να το δοκιμάσω.

- Πολύ φρου φρου κι αρώματα.
- Πολύ βαρύ
- Οχι ιδιαίτερα σταθερό. Πέταξε αρκετά crashαρίσματα και σε διαφορετικά PC που το δοκίμασα.
- Το πιο "σπαστικό" είναι που παίρνει τον έλεγχο των "ειδικών" πλήκτρων του πληκτρολογίου και δεν με αφήνει π.χ. να ανοίξω τον Firefox, τα mails μου, το My Computer κλπ. με το πάτημα αυτών των πλήκτρων αλλά πρέπει να πάω κανονικά από τα εικονίδια με το ποντίκι.

Πάντως παίζει καλά! :107:
οντως εχει πολλα bugs το ανεφερα παραπανω,Κρασαρει ιδιαιτερα οταν προσπαθει να κανει update,κοψτο απ το firewall και εισαι οκ.

Reaction score
3
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιό Audio

απλα να σε ενημερωσω οτι οσοι παιζουν με Amarra εχουν οπως και εσυ το JRiver στο PC τους και εχουν κανει τις ιδιες ακριβως συγκρισεις οπως και εσυ...

Κανεις λαθος εαν νομιζεις οτι σε ενα πολυ αναλυτικο συστημα μπορει να συγκριθει το Amarra με το JRiver αλλα δημοκρατια εχουμε οποτε καθε αποψη ειναι δεκτη...
Και μενα αναλυτικο ειναι,μερικοι νομιζεται οτι εχετε βρει το τελειο και οι αλλοι ακουνε απο τρανσιστορακια.
Τεσπα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα δεν επιμενω αλλο.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.665
Members
38.588
Νεότερο μέλος
dark2030@