Ποιό Audio Player χρησιμοποιείτε ?

Reaction score
1.188
Απάντηση: Ποιό Audio Player χρησιμοποιείτε ?

Λοιπόν την μελισσούλα την ξέρετε;

http://getmusicbee.com/

Ούτε εγώ την ήξερα... Τυχαία την ανεκάλυψα και την έβαλα σήμερα.

Έχει πάρα πολλές δυνατότητες και ευκολίες που δουλεύουν!!!
Αναλύει και αναγνωρίζει τραγούδια χωρίς καμμία πληροφορία και βρίσκει όλες τις πληροφορίες tags, εξώφυλλα μέχρι και στίχους. Τα σώζει όλα αυτά αυτόματα άμα θέλουμε....
Κάνει scrobbing στο Last.FM για να βλέπουν οι φίλοι μας τι ακούμε (παρεμπιπτόντως και στο Last.FM ως komhst θα με βρείτε) έχει auto DJ, υποστηρίζει φυσικά ASIO και Wasapi και άλλα πολλά που δεν τα έχω ανακαλύψει ακόμα. Και όλα τα παραπάνω λειτουργούν απευθείας με την πρώτη χωρίς να χρειαστεί να ψάχνουμε να βρούμε να εγκαταστήσουμε plugins κλπ.
Έχει πολλές δυνατότητες και ακόμα το ψάχνω. Εχει Auto DJ παραμετροποιήσημο για να επιλέγει παρεμφερή τραγούδια με αυτά που ακούμε....
Προσπαθώ να βρω κάποιο αρνητικό σημείο του. Δεν μπορεί... Κάποιο αρνητικό θα έχει... προς το παρόν δεν έχω βρει κανένα ακόμα....
Διαχειρίζεται άψογα την library των 38.000 κοματιών από τον NAS δίσκο που του έβαλα και δεν έχει crashάρει καμμία φορά όσο κι αν "παίζω" με ρυθμίσεις και το ψάχνω.

Είναι και freeware!!!

Είναι προφανές ότι αυτοί που το φτιάχνουν έχουν παίξει πολύ με winamp, μαϊμού και foobar γιατί έχουν συγκεντρώσει τα δυνατά σημεία κάθε προγράμματος στην μελισσούλα τους. Please... βρείτε μου κάποιο αρνητικό σημείο γιατί θα τρελλαθώ! :126:

Reaction score
7

Ωραια ανακαλυψη! Μια ερωτηση..Το ψιλοπροβλημα που εχει το foobar με μερικα cuesheets του eac, υπαρχει?

Αραγε να δουλευει bit-perfect?

Reaction score
1

Μια ερωτηση..Το ψιλοπροβλημα που εχει το foobar με μερικα cuesheets του eac, υπαρχει?
Ποια προβλήματα εννοείς; Αν δεν είναι δικά σου ίσως χρειάζονται μικρές διορθώσεις τα cuesheets.

Reaction score
7

Εγω τα φτιαχνω, πριν το ριπαρισμα ,με το eac αλλα το foobar δεν τα ανοιγει.
Αποτι εχω δει σε forums υπαρχει αυτο το προβλημα σε μερικους.

Τι διορθωσεις εννοεις?Μετα ,τα προγραμματα εγγραφης τα αναγνωριζουν?

Reaction score
1

Μπορείς να ανοίξεις με το σημειωματάριο ένα cuesheet που δουλεύει κι ένα που δεν ανοίγει και να δεις τι διορθώσεις χρειάζεται να γίνουν. Το foobar επίσης δεν αναγνωρίζει τα cuesheet όταν η κωδικοποίηση των χαρακτήρων είναι unicode και χρειάζεται να το αποθηκεύσεις ως ansi αν θυμάμαι καλά. Για άλλα προβλήματα δε γνωρίζω.

Reaction score
1

komhst, σε τι λειτουργικό χρησιμοποιείς το MusicBee; Σε μένα κάνει κάποια κολπάκια. Έχω Windows 7 64bit. Θα κοιτάξω τις ρυθμίσεις του καλύτερα αργότερα. Αυτό που δεν είδα και θα το ήθελα είναι υποστήριξη για vst plugin.

Reaction score
1.188

Ωραια ανακαλυψη! Μια ερωτηση..Το ψιλοπροβλημα που εχει το foobar με μερικα cuesheets του eac, υπαρχει?

Αραγε να δουλευει bit-perfect?
To χρησιμοποιώ σε Windows XP professional και δουλεύει μια χαρά χωρίς κολλήματα, όμως....

Δεν παίζει bit perfect!

Και το λέω μετά σιγουριάς διότι έχω το Behringer Ultramatch Pro SRC 2496 που διαθέτει ledάκια για την ένδειξη της δειγματοληψίας εισόδου.
Παρόλο λοιπόν που έχω εγκατεστημένους Asio drivers και έχω ενεργοποιήσει την επιλογή μέσα από το πρόγραμμα, ότι δειγματοληψίας αρχείο και εάν παίζω στο μπέρυ είναι πάντα αναμμένο το 44,1 KHz

Μόνο αν ενεργοποιήσω από το πρόγραμμα την επιλογή resample to 48KHz ή 96KHz θα ανάψει και στο μπέρυ το αντίστοιχο ledάκι.

Κατά τ' άλλα όμως είναι ωραίο προγραμματάκι με πολλές ευκολίες και δυνατότητες, και είναι πολύ δυνατό στο να αναγνωρίζει κομμάτια για τα οποία δεν υπάρχει καμμία απολύτως πληροφορία στο filename ή στο tags τους. Γι αυτή και μόνο την δυνατότητά του αξίζει να το έχει κανείς.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
109.468

...είναι πολύ δυνατό στο να αναγνωρίζει κομμάτια για τα οποία δεν υπάρχει καμμία απολύτως πληροφορία στο filename ή στο tags τους. Γι αυτή και μόνο την δυνατότητά του αξίζει να το έχει κανείς.

Είναι καλύτερο κι από το Winamp; :121:

Γιατί σ' αυτό το θέμα είναι άριστο το Winamp.

Reaction score
1.188

Είναι καλύτερο κι από το Winamp; :121:

Γιατί σ' αυτό το θέμα είναι άριστο το Winamp.
Είναι εξίσου καλό με το WinAmp. Μού βρήκε και κάποια κομμάτια που δεν είχε βρει το WinAmp παλιότερα... Βέβαια αυτό δεν λέει τίποτα γιατί καθώς οι databases ενημερώνονται διαρκώς, ίσως σήμερα και το WinAmp να τα έβρισκε αυτά που δεν είχε βρει τότε....

Reaction score
1.188

Λοιπόν επειδή κι εγώ το ψάχνω ακόμα εδώ και μερικές μέρες διαπίστωσα ότι όντως τελικά η μελισσούλα ΠΑΙΖΕΙ bit perfect!!!

Αρκεί....
...να έχετε απενεργοποιήσει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ την επιλογή crossfade tracks.
Η επιλογή αυτή βρίσκεται στο menu Edit -> Preferances -> Player στο κάτω μέρος και είναι by default ενεργοποιημένη όταν κάνετε την εγκατάσταση.

Με ενεργοποιημένη αυτή την επιλογή κρατάει σταθερό το sampling rate ασχέτως αρχείου που παίζει για να μπορεί να κάνει το crossfading οπότε πάει περίπατο το bit perfect.

Reaction score
1.188

Διαβάσατε εδώ τι λέει ο ποιητής;

http://www.foobar2000.org/components/view/foo_out_asio

"Please note that this component is meant for systems where ASIO is the only available output method. It is highly recommended to use the default output modes instead of ASIO. Contrary to popular "audiophile" claims, there are NO benefits from using ASIO as far as music playback quality is concerned, while bugs in ASIO drivers may severely degrade the performance."

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.665
Members
38.588
Νεότερο μέλος
dark2030@