- Reaction score
- 78.589
εκτος από την αποφαση
πηρες και τιποτα χειροπιαστο εκει ?
T' @@ μου.Το R1 του 2014 πήρε!
εκτος από την αποφαση
πηρες και τιποτα χειροπιαστο εκει ?
T' @@ μου.Το R1 του 2014 πήρε!
Έτσι και έκανε τέτοια "μπιγκ μπανγκ" μαλακία...Το R1 του 2014 πήρε!
Τα διλήμματά μου μειώνονται.
καλοριζικος ο yamahaΠάει τώρα.Τηνε πήρα την απόφαση.
Φίλε γιαννο , τα μπερδέψες !Αν και οφείλω στον Μάκη την επιλογή του 105 και τον μνημονεύω συχνά, θα ήθελα να παραθέσω το ακόλουθο από το audioholics:
Q: Do the new BDP103/105 support simultaneous HD audio from both HDMI outputs?
A: Yes, when the player is configured to “Dual Display” for its dual HDMI output mode, and when both A/V receivers connected to the HDMI 1 and HDMI 2 output ports can support HD audio, the player will output simultaneous HD audio from both HDMI ports. This is something our previous players could NOT do.
επισης τα 2sub μπορεις να τα δηλωσεις ως μονο η στερεο η σε διαφορετικες θεσεις .....Απο το manual του Yamaha:
Center frequency: 31.3Hz to 16.0 kHz (31.3 Hz to 250.0 Hz for subwoofer)
Q factor: 0.500 to 10.080
![]()
Kefalas,pionner 87 vs yamaha τι προτεινειs?
stathi.....τα καθαρα προ μηχανηματα ειναι πιο προσεγμενα και δινουν καλυτερα αποτελεσματα.....Kefalas,pionner 87 vs yamaha τι προτεινειs?
Δεν το κατάλαβα ποτέ. Ένας ολοκληρωμένος έχει ολοκληρώσει όταν, ο pro μένει στα proκαταρκτικά;;;Kefalas,pionner 87 vs yamaha τι προτεινειs?
δεν σε καταλαβα !!
Απαντήθηκε, ευχαριστώΠρόωρη Κώστα, ξέρεις εσύ!
![]()
μιλας παντα από εμπειριαstathi.....τα καθαρα προ μηχανηματα ειναι πιο προσεγμενα και δινουν καλυτερα αποτελεσματα.....
δεν μιλαμε γιαυτους που παιζουν απο αναλογικες των bd player....
σταθη , ρωτας αυτόν που παραλιγο να παρει το στελιο στο λαιμο του και να αλλαξει κεντρικο χωρις να χρειαζεταιKefalas,pionner 87 vs yamaha τι προτεινειs?