stathis
Ultra Home Theater
- Reaction score
- 36.425
Aπ'το ολοτελα..
o καλυτερος προ αυτη την στιγμη οσον αφορα την ποιοτητα ηχου στο 3χιλιαρο ειναι ο yamaha......απλα πραγματα....τι onkyo-pionner-marantz-denon....αυτα ειναι πισω.
η ισοσταθμιση ειναι αλλο κεφαλαιο το οποιο θελει εξωτερικη βοηθεια και ισχυει για ολους τους av αυτου του κοστους.
ο Μητσος χρειαζεται εναν yamaha και ενα nanoav για τα μεγιστα σε αυτα τα κοστολογια.....
υγ.Αργυρη πετας μπαρουφες και δεν ξερεις τι σου γινετε.
ο nuforce ειναι ωραιος για 1χιλιαρικο και θαχει οτι τωρα με καλυτερο eq
[ADMIN]Μην αρχίσετε τα ίδια, θα σας μπανάρω και τους δύο για έναν μήνα.[/ADMIN]
Και που θα τον ακούσεις, τι θα καταλάβεις εκεί που θα παίξει;
Αν βρεις κάπου πάντως, θα πάμε μαζί γιατί θέλω να δω πως δουλεύει.
Πάντως, αν δεν ήμουν τεμπέλαρος και είχα μόνο το Oppo και για media player, θα έπαιρνα αυτήν και μια Metric και θα έκλαιγαν μανούλες.
Θα έχανα όμως το PL-IIx και θα έπρεπε να παίζω με τέσσερα surrounds σε ίσες αποστάσεις στο πλάι.
Και μετά τι θα βάλω; Με αυτή και τη Metric θα έχω άριστο D/A conversion και ισοστάθμιση.με ουτε τα μισα τουμπανιάζεις το οπο σου ηχο εικονα
εχεις να προτείνεις κατι σωστοτερο ?Αυτό με το ''έχεις ακούσει το τάδε'' δεν το αντέχω πιά , μου φέρνει ναυτία.
Απάντησες μόνος σου.(άλλος χωρος - ποιος ξερει τι ρυθμισεις - άλλο υλικο)
Ε ναι ρε φίλε, ο κάθε κουφός θέλει ν ακούσει ...Δε μ' ενδιαφέρουν τα "άκουσα" και το ξέρετε. Αν κάτι είναι τεχνικά άρτιο, μου κάνει.
μετα βαζεις ότι θεςΚαι μετά τι θα βάλω; Με αυτή και τη Metric θα έχω άριστο D/A conversion και ισοστάθμιση.
τουμπαλινΘα πρέπει να παίζει αναλογικά όπως προτείνεις και σ' αυτή την περίπτωση θα χρειαζόταν άλλο ένα A/D -> D/A για την ισοστάθμιση.
Τι clock μου λες τότε;