Ποιό network player να πάρω;

Reaction score
3
Απο ότι βλέπω έχω τρεις επιλογές:

1)Egreat M31b απο eshop me 199E
2)Popcornhour A110 απο ΗΠΑ περίπου 196Ε με τον φόβο του τελωνείου (και απο εγγύηση;;;)
3)Popcorn A100 απο Ελλάδα με 199Ε

Την περίπτωση Α110 απο Ελλάδα δεν την συζητάω με τιμή 270Ε.

Το θέλω για να κάνω streaming ταινίες και επεισόδια σειρών απο το pc που έχω στο άλλο δωμάτιο μέσω του wired LAN που έχω. Δεν με ενδιαφέρει να κατεβάζω torrents.

Επίσης μέχρι τώρα κατεβάζω απλής ανάλυσης και όχι HD αλλά δεν το αποκλείω να το κάνω στο μέλλον. Τέλος δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με home cinema και δεν έχω ενισχυτές, έξτρα ηχεία κλπ. Απλά θελω κάτι ευκολο γιατί έχω βαρεθεί να κουβαλάω το λάπτοπ.

Τι προτείνετε απο τα τρία;

Reaction score
164
Απάντηση: Ποιό network player να πάρω;

Aν σε ανησυχεί τόσο η εγγύηση, οφείλω να σου πω ότι στο Popcorn δεν θα έχεις ουσιαστική εγγύηση ούτε αν το αγοράσεις από την Ελλάδα. Και αυτοί Κίνα θα το στείλουν, και εσύ θα περιμένεις...
Είναι μια παρηγοριά πάντως να έχεις να τσακωθείς με κάποιον! :142:
Λίγο καλύτερα πιστεύω ότι θα είναι η εγγύηση με το Egreat, μιας και το Eshop δεν φημίζεται για την υποστήριξή του.
Στη θέση σου θα αγόραζα το Egreat. Να ξέρεις πάντως ότι όλα αυτά τα players είναι πάνω-κάτω ίδια, μιας και μοιράζονται το ίδιο βασικό hardware, απλά έχουν κάποιες ψιλοδιαφορές.

Reaction score
3

Καλά, δεν με καιει κιολας τόσο η εγγύηση.

Πάντως και εγώ στο egreat καταλήγω έχοντας διαβάσει όλα τα σχετικά τόπικς. Δεν χάνω κάτι σημαντικό σε σχέση με το 110 ε;

Reaction score
173

Καλά, δεν με καιει κιολας τόσο η εγγύηση.

Πάντως και εγώ στο egreat καταλήγω έχοντας διαβάσει όλα τα σχετικά τόπικς. Δεν χάνω κάτι σημαντικό σε σχέση με το 110 ε;
Οποιο και να παρεις δε θα το μετανειωσεις. Φαντασου την ευκολια να βαζεις-βγαζεις-μεταφερεις αρχεια παντου!
Απλα δες ποιο καλυπτει της δικες σου αναγκες.

tm

Reaction score
0

Καλημερα!
Εχοντας αγορασει το Egreat με το ιδιο σκεπτικο ακριβως (να κανω streaming απο τον υπολογιστη μου το υλικο), χωρις να του βαλω εσωτερικο σκληρο, απογοητευτηκα πληρως! Τα μονα αρχεια που μπορεσε να μου παιξει χωρις σπασιματα (εικονας και νευρων), ηταν τα dixv και dvd rip περασμενα απο εφαρμογες οπως dvd shrink. Αυτουσιο dvd-rip δεν καταφερε να παιξει ΚΑΝΕΝΑ (προσεξε: δεν μιλαω καν για .mkv)! Αν, λοιπον, τα αρχεια που θες να παιζεις ειναι divx και επεξεργασμενα dvd-rip, τοτε προχωρα αφοβα! Διαφορετικα, φοβαμαι πως η λυση ενος δισκου (εσωτερικου ή εξωτερικου) ειναι μονοδρομος!
Επισης εχε υπ οψιν σου, πως το ανεμιστηρακι, κανει θορυβο!!

Reaction score
3

Καλημερα!
Εχοντας αγορασει το Egreat με το ιδιο σκεπτικο ακριβως (να κανω streaming απο τον υπολογιστη μου το υλικο), χωρις να του βαλω εσωτερικο σκληρο, απογοητευτηκα πληρως! Τα μονα αρχεια που μπορεσε να μου παιξει χωρις σπασιματα (εικονας και νευρων), ηταν τα dixv και dvd rip περασμενα απο εφαρμογες οπως dvd shrink. Αυτουσιο dvd-rip δεν καταφερε να παιξει ΚΑΝΕΝΑ (προσεξε: δεν μιλαω καν για .mkv)! Αν, λοιπον, τα αρχεια που θες να παιζεις ειναι divx και επεξεργασμενα dvd-rip, τοτε προχωρα αφοβα! Διαφορετικα, φοβαμαι πως η λυση ενος δισκου (εσωτερικου ή εξωτερικου) ειναι μονοδρομος!
Επισης εχε υπ οψιν σου, πως το ανεμιστηρακι, κανει θορυβο!!
Εγώ θέλω να παίζω κατεβασμένα divx.
Εχεις ασύρματο ή ενσύρματο LAN;
Όταν λέμε θόρυβο εννοούμε πολύ ή λίγο; Σαν ένα desktop ή σαν ένα λάπτοπ;

Το popcorn μπορεί να τα παιζει καλύτερα τα ίδια αρχεία; Αφού είναι το ίδιο hardware. Απο εξωτερικό σκληρό δοκίμασες;

tm

Reaction score
0

στα divx μην το σκεφτεσαι! τα παιζει Α Ν Ε Τ Α!
Το lan μου ειναι ενσυρματο. Εξωτερικο σκληρο δοκιμασα τον 80αρη που εδινε ενα φεγγαρι το Connx και οταν τον συνεδεσα στην θυρα usb του Egreat, ανακαλυψα πως δεν δινει αρκετο ρευμα για να τον γυρισει!!!
Δεδομενου οτι βασιζονται στο ιδιο hardware, θεωρω οτι το προβλημα θα υπαρχει, χωρις να βαζω το χερι μου στη φωτια.. Οσον αφορα στον θορυβο απο το ανεμιστηρακι, κανει πολυ! Κι εγω το διαβαζα και ελεγα "ελα μωρε, ποσο θορυβο μπορει να κανει", αλλα αν ακους σε εντασεις χαμηλες και το εχεις διπλα σου, θα σε ενοχλει!

EDIT: Σημερα θα του βαλω και εσωτερικο σκληρο, να εγκαταστησει τις εφαρμογες του, να δω αν θα βελτιωθει το streaming.. Περισσοτερα το βραδυ!

tm

Reaction score
0

Λοιπον, οπως πιθανον θα διαβασες και στο θεμα του Egreat, για να παιξει streaming απροβληματιστα πρεπει να γινει εγκατασταση της εφαρμογης myiHome που εχει στο cd που ηρθε μαζι με τη συσκευη.. Απ' οτι μπορω να καταλαβω, ο δισκος δεν ειναι απαραιτητος για να εχεις απροβληματιστο streaming (ουτως ή αλλως τα αρχεια που ηθελες να παιζεις εσυ, τα επαιζε ανετα και μεσω samba). Ομως σκαλωσα σε αλλο θεμα και περιμενω καμμια βοηθεια!
Χτυπα το!
(οσο για τον θορυβο, εφ' οσον δεν θα εγκαταστησεις σκληρο δισκο, μπορεις να το απομονωσεις!)

Reaction score
0
παιδιά λόγω ευκολίας και άμεσης παραλαβής σκέφτομαι το Egreat M31Β αντί του Popcornhour A110.το θέμα ειναι οτι το ηχοσύστημα μου είναι dvd player με ενσωματωμένο ενισχυτή χωρίς ψηφιακή είσοδο ήχου,μόνο rca.οπότε δεν θα εχω ήχο σε DTS σωστά?Άσχετα εαν θα βγει firmware,υπάρχει αλλος τρόπος?π.χ εγκατάσταση κάρτας όπωε διάβασα στο ποστ για το Egreat M31Β .που μπορω να την βρώ?Ευχαριτώ.

Reaction score
164
Απάντηση: Re: Ποιό network player να πάρω;

Ψαξε και για αυτο

Conceptronic Grab'n'Go Μedia Titan
Ψαξε και για αυτο

SISO Markus-800 1080P Full HD Media Center
Αυτά που προτείνεις τα γνωρίζεις; Ικανοποιούν τις απαιτήσεις του φίλου μας; Είναι καλύτερα από τις άλλες προτάσεις και γιατί;

Reaction score
0
Οχι ειναι καινουργια γι΄αυτο και ρωτω και εγω αν ξερουμε κατι παρα πανω απο τις προδιαγραφες που γραφουν οτι εχουν

Reaction score
0
παιδιά τελικά κατέληξα σε Egreat M31Β και θα ξεκινήσω για νέο ενισχυτή και ηχεία που έτσι και αλλιώς χρειάζομαι για καλό ήχο.
Αυτο που διαπίστωσα πάντως για τα Egreat M31Β και Popcornhour A110,είναι οτι είναι ολόιδια,απλά για το Popcornhour A110,βγαίνουν συχνότερα βετα εκδόσεις firmware και δοκιμάζονται και οι τελικές εκδοσεις, βγαίνουν για το Egreat M31Β και άλλα NMT.οπότε υπομονή για DTS downmix στο M31Β

tm

Reaction score
0

εχουν εξαφανιστει απο το Eshop (ειναι μονο κατοπιν παραγγελιας), ενω τσιμπησε και μια μικρη αυξηση, απ οτι ειδα σημερα...

Reaction score
0
σε επικοινωνιά που είχα με το Eshop λένε θέλουν 3 εργάσιμες μέρες για να φέρουν το προιόν.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef