Πολλά νέα προιόντα στην Φρανκφούρτη

ChrisHat

Επαγγελματίας
Reaction score
391
Απάντηση: Πολλά νέα προιόντα στην Φρανκφούρτη

Μας πέθανες στην πολυλογία..............
Κι άλλες φωτο pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ποιό απο τα παρακάτω θέλεις να βάλεις στο δωμάτιο σου ?

Αυτό ?

Μήπως αυτό ?

Μάλλον αυτό , TK mastering compressor με SSL time constant και ήχο Neve !
Για να παίζεις.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.965

τίποτα σε επεξεργαστές δεν είχε (dsp)? σε κάρτες (ήχου)? άλλα ηχεία? παπιά γενικώς? (ντακ) κανα ρολογάκι ενεφανίσθη? τίποτα σε καλώδιο κυκλοφορούσε?

Reaction score
29.754

Νεα παπιά βγάζει η HONDA κώστα.
Θα ακολουθήσει και η τριανδρία αργότερα, kawa, yamaha, suzuki.
:604:

ChrisHat

Επαγγελματίας
Reaction score
391

τίποτα σε επεξεργαστές δεν είχε (dsp)? σε κάρτες (ήχου)? άλλα ηχεία? παπιά γενικώς? (ντακ) κανα ρολογάκι ενεφανίσθη? τίποτα σε καλώδιο κυκλοφορούσε?
Επεξεργαστές, DSP πολλοί αλλά για emulation αναλογικών μηχανημάτων.

Άλλα ηχεία υπήρχαν , τίποτα αξιομνημόνευτο εκτός απο ένα νέο μεσαίο Genelec.
(α, και κάτι μικρά Neumann _πρώην Klein όπως θα λέγονται απο δω και πέρα_ που δεν με έπεισαν προσωπικά στα πλαίσια τουλάχιστον μιας έκθεσης)

DAC, όλες οι κάρτες και ένα νέο ντάκ , κοιτάμε απο κρατά η σκούφια τους. Δεν είναι έκθεση Hi-Fi. Υπάρχουν εταιρίες που βγάζουν απλώς μοντέλα να καλύψουν οικονομικά όλες τις κατηγορίες και εταιρίες που κοιτούν ακόμα την ποιότητα και κάνουν 1-2 χρόνια μέχρι να βγάλουν το προιόν τους.

Τα ρολογάκια άχρηστα είναι , φτάνουν αυτά που υπάρχουν για ειδικές χρήσεις.

Καλώδια να φαν και οι κότες απο 1- 10 € το μέτρο.

ChrisHat

Επαγγελματίας
Reaction score
391

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
ΡΟΛΟΓΑΚΙΑ...

Πάντως,
1. Σε ένα πολύπλοκο setup μάλλον χρειάζεται ένας "αρχηγός".
2. Τον EAR δε νομίζω να τον πειράζει αν ο "αρχηγός" αυτός είναι ατομικός ή όχι.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.155

Τό 'ριξε κι ο Putzeys στο musicality. Βέβαια, πώς να πουλήσεις κι αλλιώς...

Reaction score
777
χαιεντάς και αυτός...να του κάνουμε report!!!:136:

Bruno Putzeys
Electrical Engineer. Has been active since 1995 designing class D power amplifiers for high-end and consumer audio applications[/B], digital and analogue deltasigma and PWM modulators, AD/DA converters and discrete solid-state analogue audio circuits. Has further experience with vacuum tube electronics and loudspeaker design. Now working for Hypex, he was formerly employed at Philips where he invented, among others, the "UcD" power amplifier circuit.

μου θυμίζει λιγάκι τον ίαρ.Ξεκίνησε με λάμπες-καλώδια και πέρασε στα ντίτζιταλ...:116:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
χαιεντάς και αυτός...να του κάνουμε report!!!:136:
Ξέρει τι λέει ο άνθρωπος και σε ποιούς τα λέει. Γι'αυτό και δεν διευκρινίζει ότι αυτός ασχολείται με το πραγματικό High-End. ;)

μου θυμίζει λιγάκι τον ίαρ.Ξεκίνησε με λάμπες-καλώδια και πέρασε στα ντίτζιταλ...:116:
Έτσι κάνουν όλοι όσοι χρησιμοποιούν το μυαλουδάκι τους (πολύ/λίγο - ό,τι έχει ο καθένας)... Εξελίσσονται.
Το πρόβλημα το έχουν αυτοί που μένουν στάσιμοι (και ακόμα χειρότερα αυτοί που πάνε ανάποδα).

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.965

ChrisHat

Επαγγελματίας
Reaction score
391

τώρα αν αρχίσω πάλι να μιλάω για κάρτες λινξ, θα πέσετε να με φάτε, ε?

http://resolution.nodecube.net/products/pdfs/Interfaces/Lynx Two.pdf

γι'αυτό, άντε, δείτε ένα μπιγκ μπεν, να μη ξεχνιόμαστε!

http://resolution.nodecube.net/products/pdfs/Interfaces/Apogee Big Ben.pdf
Εγώ προσωπικά ναί.

Σε μια βαθμολογία απο το 0-10 θα έδινα 7,5 στο Big Ben και 8 στη Lynx.

Not Bad for the money.

Αλλά μέχρι εκεί !

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.965

δεν είπα ότι είναι "κορυφαία". φυσικά, και γω μαζί σου, δε δίνω "10-άρι" σε κανένα.

αλλά σε ένα κόσμο συμβιβασμών, πχ η Lynx two μπορεί να είναι μια πολύ συμφέρουσα λύση στα χρήματα που ζητάει.

και πάω στοίχημα πως πολλοί ανάμεσά μας έχουν και χρησιμοποιούν ντακ (ή άλλες κάρτες ήχου στο πισί τους) πολύ πολύ χειρότερα της lynx two!

Reaction score
2.248
Απάντηση: Re: Πολλά νέα προιόντα στην Φρανκφούρτη

Έτσι κάνουν όλοι όσοι χρησιμοποιούν το μυαλουδάκι τους (πολύ/λίγο - ό,τι έχει ο καθένας)... Εξελίσσονται.
Το πρόβλημα το έχουν αυτοί που μένουν στάσιμοι (και ακόμα χειρότερα αυτοί που πάνε ανάποδα).
Το πρόβλημα το έχουν αυτοί που συνεχίζουν να ανακαλύπτουν το σώμα τους δημόσιως και γράφουν για τους άλλους. Δεν είναι μεγάλο πρόβλημα να μένεις στάσιμος στις προτιμήσεις, όσο το να μένεις στάσιμος στο μυαλό......

PS: Aυτό για τον κο Χρήστο (ιφ γιου νοου γουατ αι μιν....) κατά τα άλλα έχω την μύγα και μυγιάστικα και κλείστο το κουτάκι σου σε θερμοπαρακαλώ.

Εαν έχεις να πεις κάτι πες το γρήγορα δίοτι με roaming από εδώ που είμαι με πάει η ώρα ένα laptop..... αλλά αξίζει για να σου απαντήσω και να αναμένω......

Χριστός ανέστη και χρόνια πολλά.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Το πρόβλημα το έχουν αυτοί που συνεχίζουν να ανακαλύπτουν το σώμα τους δημόσιως και γράφουν για τους άλλους. Δεν είναι μεγάλο πρόβλημα να μένεις στάσιμος στις προτιμήσεις, όσο το να μένεις στάσιμος στο μυαλό......
Ήρεμα γιατί είστε και σε κρίσιμη ηλικία ορισμένοι (ιφ γιου νοου γουατ αι μιν....).
Εμείς σας θέλουμε εδώ και του χρόνου να μας ευχηθείτε, παρά τα όποια προβλήματά σας (σε προτιμήσεις και αλλού).

Φεύγω τώρα διότι εμείς τα οργισμένα νιάτα έχουμε κι άλλες υποχρεώσεις (ιφ γιου ριμεμπερ γουατ αι μιν....).
Θα σας διαβάσω με ενδιαφέρον τις πρώτες πρωινές ή αύριο με το καλό.

Υ.Γ. Αν τα post μου είναι ενοχλητικά ίσως φταίει το jitter (για να μη μιλήσουμε για το extra jitter που προσθέτει το roaming). Όταν βρείτε pure αναλογική σύνδεση θα τα δείτε με άλλο μάτι, είμαι σίγουρος. Μην ανεβαίνει άδικα η πίεση πάντως, είναι κρίμας...

Reaction score
29.754

Ρε σείς τώρα σας πήρα χαμπάρι που αρπάζεστε.... γιατί δεν μιλάτε?
Να βοηθήσω λίγο....στο άρπαγμα.
Κουφού είσαι κουφός.
Geovaz είσαι κουφότερος με τα αναλογικά σου.
Και όλοι μαζί!!!! δεν ακούτε ούτε το 1/10 απο αυτά που ακούω εγω , γιατί εγω παίρνω .... coldan σε spray, για την μύτη.
Πως με φιάχνει το άτιμο το βορικό οξύ?:116:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.426

σωστος, οταν βουλωνει η μυτη βουλωνουν κ τα αυτια:116:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.133
Members