Πολλαπλά Quotes

Reaction score
1
Επειδή δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε άλλους χρήστες, θα ήθελα να ενημερώσω ότι διαπιστώνω πως σε μηνύματα που έχουν περισσότερα από ένα quotes, ενώ στο 1ο quote γίνεται κανονικά η απεικόνιση και παράθεση των σχολίων, μετά το 2ο quote ξεκινάει ένα πρόβλημα με τη στοίχηση των γραμμών οι οποίες έρχονται αριστερότερα.
Τελικά κάποια γράμματα "κρύβονται" πίσω από το info-tag του χρήστη, με αποτέλεσμα το κείμενο-σχόλιο να μην είναι εύκολα αναγνώσιμο.:111:

Συμβαίνει μόνο στο δικό μου Η/Υ ή είναι γενικότερο πρόβλημα?

Reaction score
4
Επειδή δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε άλλους χρήστες, θα ήθελα να ενημερώσω ότι διαπιστώνω πως σε μηνύματα που έχουν περισσότερα από ένα quotes, ενώ στο 1ο quote γίνεται κανονικά η απεικόνιση και παράθεση των σχολίων, μετά το 2ο quote ξεκινάει ένα πρόβλημα με τη στοίχηση των γραμμών οι οποίες έρχονται αριστερότερα.
Τελικά κάποια γράμματα "κρύβονται" πίσω από το info-tag του χρήστη, με αποτέλεσμα το κείμενο-σχόλιο να μην είναι εύκολα αναγνώσιμο.:111:

Συμβαίνει μόνο στο δικό μου Η/Υ ή είναι γενικότερο πρόβλημα?
Εισαι σε λαπτοπ με 1280χ800 ??

Reaction score
1
Ανέβασε, παρακαλώ, ένα screenshot για να καταλάβω καθώς δεν έχω προσέξει κάποια ανωμαλία. Επίσης, δώσε ένα link μηνύματος ως παράδειγμα καθώς και στοιχεία browser / OS.

Reaction score
1
Ανέβασε, παρακαλώ, ένα screenshot για να καταλάβω καθώς δεν έχω προσέξει κάποια ανωμαλία. Επίσης, δώσε ένα link μηνύματος ως παράδειγμα καθώς και στοιχεία browser / OS.
Νικόλα,

Το διαπίστωσα προχθές εδώ:
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=61813
και εν συνεχεία το τσεκάρισα και σε άλλα νήματα.

Ωστόσο για να μην σε ανησυχώ, από παρόμοιο έλεγχο που έκανα με το laptop που έχω σπίτι (ASUS), δεν παρουσιάζεται το φαινόμενο αυτό. Επίσης δεν το έβλεπα ούτε κατά το παρελθόν σε εταιρικό laptop (Fujitsu-Siemens) που είχα.

Άρα υποθέτω ότι είναι κάτι που συμβαίνει στο pc που προσωρινά χρησιμοποιώ, το οποίο όμως παραδόξως είναι ένα standard HP-compaq με οθόνη ΗΡ-L1750 και "φοράει" μία ΑΤΙ Radion Xpress 1150 series με ανάλυση 1280x1024.

Eπίσης έλεγξα και σε άλλες αναλύσεις οθόνης και παρουσιάζεται το ίδιο φαινόμενο!
Έχεις καμία ιδέα τί μπορεί να φταίει γι αυτό;:111:

Reaction score
1
Μπας κι εκεί που το παρατήρησες, τρέχει IE6? 'Εχω πάψει να ασχολούμαι με αυτόν, γιατί είναι καρκίνωμα.

Reaction score
1
Δυστυχώς Νικόλα, όντως ΙΕ6 τρέχουμε σε XP...
(Εταιρικό γαρ... και όλοι οι άλλοι browsers "κομμένοι" :122:)

Reaction score
7
Αν δεν βαριέσαι να κουβαλάς USB stick μαζί σου δοκίμασε να στήσεις τον portable firefox στο Usb και να μπαίνεις με αυτό.Δεν θέλει install οπότε δεν σε κόβει.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.878
Members
38.512
Νεότερο μέλος
Squat