Πολλαπλό Συγκριτικό, Εντυπώσεις - Παρατηρήσεις!!!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Γι'αυτό Παναγιώτη και τον αφήσαμε για το τέλος τον Meridian. Αλλά ν\μην ξεχνάμε ότι η Meridian είναι ο άρχοντας του ψηφιακού ήχου!!!

Reaction score
50
Καλησπέρα,

Πρώτα τα ευχαριστώ στα παιδιά που οργάνωσαν αυτή την συγκέντρωση και το κατάστημα για την φιλοξενία και βέβαια τον ακούραστο Νικο που έτρεχε να μας ικανοποιήσει σε ότι του ζητήσαμε.

Λίγος κόσμος στην κατηγορία Hi-Fi αλλά καλύτερα έτσι παρά τον πανζουρλισμό του Home cinema.
Ακούσαμε αυτά που θέλαμε άνετα και ευχάριστα.
Στα διαλείματα ο Σπύρος. πάντα ενημερωμένος, μας έλεγε τα νέα του HiFi από Αγγλία εως Κίνα !

Τα players τις χαμηλής κατηγορίας μάλλον αδιάφορα για μένα με το Cyrus να μου αρέσει λίγο παραπάνω από τα άλλα.

Ο Maestros πιο ισοροπημένος από όλα αλλά με μικρο-προβλημα όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω.
Το Unico ένα μικρο σκαλι πιο κάτω σε απόδοση αλλά σημαντικά πιο κάτω σε τιμή
Το MF εντυπωσιακό μεν (πιο μεγάλα σώματα) αλλά κούραζε μετά από λίγο

Το Μeridian ..... καλυτερα να μην το ακούγαμε, θα βάλει μερικούς από εμάς σε έξοδα (ετσι Παναγιώτη; :mrgreen:)

Εκτός από τα μηχανήματα όμως απόλαυσα και τις μουσικές που ακούσαμε. Έμαθα και έβαλα στην shoping λιστα μου μερικά CDs.

H παρέα ήταν πολύ καλή και ανυπομονώ για την επόμενη συγκέντρωση.

Παραπονα; μπαα κανένα... ίσως ένα μικρό, καλό θα ήταν να ακούγαμε και ένα Uniiversal για συγκριση.

Ρε Σπύρο Αθηνα-Κατερίνη-Αθήνα αυθημερόν.... ούτε ο flash Gordon να ήσουν ρε φίλε.... :shock:

Τα λέμε !

Reaction score
1
Κώστα, αν μπει το Meridian στο σπίτι μου θα φύγω εγώ :roll: (και δικαίως εδώ που τα λέμε, ξεφεύγει πολύ...το τιμημένο).
Ο AVI όμως... 8) (είναι και μικρούλης και δεν το πιάνει το μάτι)

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Και το meridian μικρούλι είναι ρε παιδιά!!! (αλλά με μια τιμή ναααααααααααααααααααααα με το συμπάθειο)

Όσο για τον AVI ήταν για μένα μια αποκάλυψη. Είχα διαβάσει πολλά αλλα τώρα που τον άκουσα κατάλαβα ακριβώς περί τί κτήνους πρόκειται...

Reaction score
50
ε, δεν μπορεί θα υπάρχουν και φτηνότερα Meridian :D

Παρέλειψα να σχολιάσω τον AVI και τα Monitor Audio όπου ήταν πράγματι εκπληκτικά.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.818
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos