Πολυκαναλος για Revel’s Performa3 F208

Reaction score
671
Γεια σας ,μπορείτε να μου δώσετε μια πρόταση για έναν 3 κανάλο τελικό που να οδηγεί αυτά τα ηχεία ?Το σαλόνι είναι 35 τ.μ. Το κεντρικό ηχείο είναι revel c208. Η τελική μορφή θα είναι Atmos 5.2.1. Παρουσίαση θα κάνω όταν ολοκληρωθεί το σύστημα .

Reaction score
671
Γεια σας ,μπορείτε να μου δώσετε μια πρόταση για έναν 3 κανάλο τελικό που να οδηγεί αυτά τα ηχεία ?Το σαλόνι είναι 35 τ.μ. Το κεντρικό ηχείο είναι revel c208. Η τελική μορφή θα είναι Atmos 5.2.1. Παρουσίαση θα κάνω όταν ολοκληρωθεί το σύστημα .
Το budget είναι 3000-4000€

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
earthquake......380 στο καναλι και μπριτζαρονται σκαρφαλωνοντας στο 1 κιλο(βατ)
ανα καναλι...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.259
Όντως, τα ηχεία αυτά ζητάνε 350 βατ, άρα θες τελικό που να βγάζει 700βατ μίνιμουμ, ώστε να έχεις ένα ελάχιστο δυναμικό περιθώριο (3 ντιμπι).

Ε, σ'αυτά τα λεφτά, υπάρχουν επιλογές.

Σε σχετικά χαμηλότερο κόστος, θα μπορούσαν να σε καλύψουν 3 κραουν γεφυρωμενοι, με άνεση όμως.

Οι ενισχυτές που λες, δεν έχουν επαρκή ισχύ για το ηχείο σου, είναι ακατάλληλοι.

Reaction score
671
Όντως, τα ηχεία αυτά ζητάνε 350 βατ, άρα θες τελικό που να βγάζει 700βατ μίνιμουμ, ώστε να έχεις ένα ελάχιστο δυναμικό περιθώριο (3 ντιμπι).

Ε, σ'αυτά τα λεφτά, υπάρχουν επιλογές.

Σε σχετικά χαμηλότερο κόστος, θα μπορούσαν να σε καλύψουν 3 κραουν γεφυρωμενοι, με άνεση όμως.
Να σας διευκρινήσω ότι τα ηχεία θα είναι τοποθετημένα σε ένα κανονικό σαλόνι και οχι σε ένα dedicate room .Αυτο σημαίνει ότι δε θα τα βάζω πολύ δυνατά ,για αυτό είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2

• Like
Reactions: PPG

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.259
Μη στεναχωριέσαι, κι οι κιλοβατικοί ενισχυτές παίζουν σε χαμηλές στάθμες.

Σωστά κιόλας.

Απλώς οι πιο χαμηλής ισχύος, είναι ακατάλληλοι συνδυασμοί με το ηχείο που έχεις.

Επίσης, το ηχειακι που πήρες, έχει πολύ χαμηλή ευαισθησία. Το οποίο σημαίνει, ότι όταν παίζει σε χαμηλές στάθμες, ζητάει από τον ενισχυτή πολύ περισσότερα βατ από όσα ίσως φαντάζεσαι, αναλόγως δυναμικού εύρους της ηχογράφησης.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
88.775
Τι την ήθελες τη φωτό με τα τζάκι... Θα σε βάλουν να το ξηλώσεις! :D
Μετατρέπεται σε άριστη μπασοπαγίδα
[DOUBLEPOST=1517402209][/DOUBLEPOST]Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί γίνονται συζητήσεις για τελικούς όταν υπάρχουν πλέον ncore σε διάφορα σχέδια και αρώματα για κάθε γούστο.

Εχει μικρούς, μεσαίους, μεγάλους, μονοκάναλους, δικάναλους, συνδυασμούς, με το έτσι τους, το αλλιώς τους, με τζατζίκι, με ρώσικη, ό,τι θες.

Πιο κάτω απο το μπάτζετ σου, και καλύτεροι

Reaction score
671
Μετατρέπεται σε άριστη μπασοπαγίδα
[DOUBLEPOST=1517402209][/DOUBLEPOST]Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί γίνονται συζητήσεις για τελικούς όταν υπάρχουν πλέον ncore σε διάφορα σχέδια και αρώματα για κάθε γούστο.

Εχει μικρούς, μεσαίους, μεγάλους, μονοκάναλους, δικάναλους, συνδυασμούς, με το έτσι τους, το αλλιώς τους, με τζατζίκι, με ρώσικη, ό,τι θες.

Πιο κάτω απο το μπάτζετ σου, και καλύτεροι

Last edited:

Reaction score
671
Από ό,τι έχω καταλάβει δεν μου προτείνετε να πάρω κανένα από αυτά που είχα στο μυαλό μου .Μηπως θα ήταν καλύτερα να πάρω τα
Revel Concerta2 F36
επειδή με αυτά είναι πιο εύκολη η οδήγηση

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.259
Από ό,τι έχω καταλάβει δεν μου προτείνετε να πάρω κανένα από αυτά που είχα στο μυαλό μου .Μηπως θα ήταν καλύτερα να πάρω τα
Revel Concerta2 F36
επειδή με αυτά είναι πιο εύκολη η οδήγηση
Ηχεία δεν επιλέγεις βάσει οδήγησης.

Οι παράμετροι επιλογής των ηχείων, είναι ο χώρος και η απόσταση ακρόασης.

Sugah

Ζαχαρούλης
Reaction score
3.326
Σημειώστε πως τα concerta έχουν το bass reflex πίσω ένα τα performa μπροστά, κάνοντας τα performa λιιιιιγο πιο εύκολα στην τοποθέτηση τους πιο κοντά σε τοίχο.
Χρέη προενισχυτη Home Cinema ποιος θα εκτελεσει;

• Like
Reactions: PPG

Reaction score
671
Ηχεία δεν επιλέγεις βάσει οδήγησης.

Οι παράμετροι επιλογής των ηχείων, είναι ο χώρος και η απόσταση ακρόασης.
Ok ,αυτό το γνωρίζω απλά παρόλο που σας έδωσα όλες τις λεπτομέρειες δεν έχω δει καμία ουσιαστική πρόταση από εσάς π.χ. Απόσταση ακρόασης 4 μέτρα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.219
Members
38.432
Νεότερο μέλος
Αριστος