Πολυκαναλος για Revel’s Performa3 F208

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.218
Ok ,αυτό το γνωρίζω απλά παρόλο που σας έδωσα όλες τις λεπτομέρειες δεν έχω δει καμία ουσιαστική πρόταση από εσάς π.χ. Απόσταση ακρόασης 4 μέτρα
Άνταμ ενεργά, τα μεγάλα οριζόντια.
Άμα δε φτάνουν τα λεφτά, πάρε τα κάθετα.

Reaction score
671
Σημειώστε πως τα concerta έχουν το bass reflex πίσω ένα τα performa μπροστά, κάνοντας τα performa λιιιιιγο πιο εύκολα στην τοποθέτηση τους πιο κοντά σε τοίχο.
Χρέη προενισχυτη Home Cinema ποιος θα εκτελεσει;
Θα προτιμούσα έναν Αnthem .Για αυτό το λόγο θα ηθελα κι ο τελικός πολυκαναλος ενισχυτής να είναι η Anthem η Parasound

Reaction score
6.225
Απο ενα μονομπλοκ nc 500 στο καθενα. Αν θες να σου βγει πιο οικονομικα πουλαει ενα μελος ενα στερεο τελικο nord nc 500 up με si 994 op amps στα 1300 ευρω. Με ενα χιλιαρικο περνεις ενα ακομα μονομπλοκ και με 2300 εχεις τρεις τελικους που βγαζουν 700 watt εκαστος στα 4 ωμ... νομιζω σε καλυπτουν .

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.830
Απόσταση ακρόασης 4 μέτρα
Δεύτερο λάθος. Τώρα θέλεις τρεις κιλοβατικούς με 4-8 subwoofers. :p:p

Φοβάμαι πάντως πως σ' αυτή την απόσταση με τόσο ενεργοβόρα ηχεία, για σοβαρή ένταση χωρίς παραμορφώσεις (και πιθανά κλάματα) δεν αρκούν ούτε τα NCore ούτε οι τρικάναλοι Anthem και Parasound. Και για τους μονοκάναλους των τελευταίων ανεβαίνει παράλογα ψηλά ο λογαριασμός.

Προσωπικά θα έπαιρνα Crown, αλλά καταλαβαίνω απόλυτα το να μη θέλεις ούτε να τους δεις. :)

Reaction score
671
Δεν υπαρχει κανενα μελος του forum που να ειναι κατωχος αυτων των ηχιων και αν ναι τι ενισχητη χρησιμοποιει?

Reaction score
21
Γεια σας ,μπορείτε να μου δώσετε μια πρόταση για έναν 3 κανάλο τελικό Το κεντρικό ηχείο είναι revel c208.
Tρικάναλος Parasound A31 250W/8Ω , 400W/4Ω

http://www.parasound.com/a31.php

Γύρω στα 3300 δολάρια , 2000Ε ebay.

Ελπίζω να μένεις σε μονοκατοικία.

Και μία κριτική
https://www.amazon.com/Parasound-A31/product-reviews/B00HQ6ZZSS

Για το ηχείο σου
  • recommended amplifier power: 50-350 watts
Άρα θεωρώ ότι ο 250 θα το πάει καλά , αν και πάνω από 50% δε νομίζω να το ανεβάσεις ποτέ για οικιακή χρήση

Three-channel amplifiers were all the rage a few years ago, but then sort of faded away. They didn't go extinct, but they fell out of favor as the "it" solution. I suppose as money became tight, people went back to all-in-one solutions, i.e., five- and seven-channel amplifiers or AV receivers. The purpose of a three-channel amp is to bring multi-channel capability to an existing two-channel system. What I mean by this is that a manufacturer of a three-channel amplifier, in this case Parasound, assumes that the customer has an existing stereo amp (or two mono amplifiers)
https://hometheaterreview.com/parasound-a31-three-channel-power-amplifier/

Last edited:

Reaction score
671
Κογιαααα
Sorry φιλε δεν προσεχα
[DOUBLEPOST=1517417260][/DOUBLEPOST]
Tρικάναλος Parasound A31 250W/8Ω , 400W/4Ω

http://www.parasound.com/a31.php

Γύρω στα 3300 δολάρια , 2000Ε ebay.

Ελπίζω να μένεις σε μονοκατοικία.

Και μία κριτική
https://www.amazon.com/Parasound-A31/product-reviews/B00HQ6ZZSS

Για το ηχείο σου
  • recommended amplifier power: 50-350 watts
Άρα θεωρώ ότι ο 250 θα το πάει καλά , αν και πάνω από 50% δε νομίζω να το ανεβάσεις ποτέ για οικιακή χρήση
σε αυτο εχω καταληξει κι εγω

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.218
Σε αυτό το νήμα, παρουσιάζεται ένα νέο ηχειακι μικρό της Άνταμ, με 7' γουφερ, στα 200€ πωλείται στο Θωμά. Με 50 βατ ενισχυτακι στο γουφερ.
Αυτό το ηχειακι λοιπόν, είναι για νιαρφιλντ ακροάσεις, δηλαδη στο 1 μέτρο απόσταση ακρόασης.
Σε αυτήν την θέση, αυτό το ηχειακι βγάζει μια α στάθμη μάξιμουμ.
Προφανώς, δε μιλάμε για άπειρα ντεσιμπέλ, σιγά τώρα.

Για λόγους σύγκρισης και κατανόησης, επιτρέψτε μου να πω ότι τα φ208 της ρεβελ, στα 4 μέτρα απόσταση ακρόασης, για να φτάσουν τη στάθμη του μικρού και φτηνού Άνταμ, θα χρειαστούν 500 βατ.

Φυσικά, δε θα γίνεται κανένας χαμός. Δε μιλάμε για τρομερές μέσες στάθμες, αλλά για στιγμιαία δυναμικά περάσματα.

500 βατ. Μισό κιλοβατ. Αυτά..

Καλές ακροάσεις.

Last edited:

A

AKARL

Guest
Προσωπικά θα έπαιρνα Crown, αλλά καταλαβαίνω απόλυτα το να μη θέλεις ούτε να τους δεις.
Κι εγώ που δεν το καταλαβαίνω ... ούτε κατ' ελάχιστο, θα μείνω με την απορία; :idk: :help:

ΥΓ: Mental Note - Δε θα κάνω τα ίδια με του Τζιοβάνι, Δε θα κάνω τα ίδια με του Τζιοβάνι, Δε θα κάνω τα ίδια με του Τζιοβάνι, Δε θα κάνω τα ίδια με του Τζιοβάνι, Δε θα κάνω τα ίδια με του Τζιοβάνι, Δε θα κάνω τα ίδια με του Τζιοβάνι, Δε θα κάνω τα ίδια με του Τζιοβάνι, Δε θα κάνω τα ίδια με του Τζιοβάνι, Δε θα κάνω τα ίδια με του Τζιοβάνι

Last edited by a moderator:

Reaction score
15.469
Προσωπικά θα έπαιρνα Crown, αλλά καταλαβαίνω απόλυτα το να μη θέλεις ούτε να τους δεις
εμενα μου αρεσει η "βιομηχανικη" αισθητικη ...
(και μπλαβο λεντακι και τ' αλλα τα πρασινα ν' ανεβοκαταιβενουνε ίίίίίί ) ...
απο την αλλη βεβαια μπορεις να τσι βαλεις και μεσ' στη κρυσταλλιερα ή αποκατω απο το γκαναμπε ή ποθες αλλου - εχουνε και ανεμιστηρακι και αυτοεξυπηρετουνται ...

(αληθεια βρε παιδια ηντα σκοπο εξυπηρετουνε ετοισας οι κρυσταλλιερες ?)

:drinks:

Reaction score
671
Σιγα μην δεν φτανει ο parasound για την χρηση που θελει ο ανθρωπος !
Και εγω την ιδια αποψη εχω πιστευω τελικα θα 'ρισκαρω' με τον εναν απο τους δυο η τον parasound η τον anthem

Reaction score
6.225
Και εγω την ιδια αποψη εχω πιστευω τελικα θα 'ρισκαρω' με τον εναν απο τους δυο η τον parasound η τον anthem
Αν ειναι να πας σε parasound ψαξε και για a 51. Επισης αν βρεις τπτ jc1 μτχ αξιζουν την υπερβαση.

• Like
Reactions: PPG

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.830
Σιγα μην δεν φτανει ο parasound για την χρηση που θελει ο ανθρωπος !
Και βέβαια φτάνει ,αρκεί να καταλαβαίνει οτι δεν μπορεί να παίξει σε reference level μ' αυτόν, κάτι που πιθανόν να μην τον ενδιαφέρει ή να μην μπορεί, λόγω διαμερίσματος για παράδειγμα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.200
Members
38.429
Νεότερο μέλος
manolomike